Het showbizznieuws van de week

Wat gebeurde er de afgelopen dagen bij de bekende koppen? Dat lees je hier!

Het showbizznieuws van de week © -


Ex-miss Joke Van de Velde bewaart al jaren een ongewassen shirt van Emile Mpenza, een naaktfoto van de vrouw van Helmut Lotti komt enkele kranten duur te staan, Kanye West hing flink de diva uit bij de BBC, de billen van Tanja Dexters zijn behoorlijk blauw en Marijn Devalck klaagt dat hij niet al te veel verdiend heeft op de set van FC De Kampioenen. Je komt er het fijne van te weten in ons showbizznieuws!

Vrouw Helmut Lotti kan niet lachen met naaktfoto

Vrouw Helmut Lotti kan niet lachen met naaktfoto © photonews


Consternatie alom toen er vier jaar geleden in een aflevering van ‘De Slimste Mens’ een naaktfoto werd getoond van Jelle Van Riet, beter bekend als Mevrouw Helmut Lotti. Het mediabedrijf De Persgroep stak vervolgens nog meer het vuur aan de lont door het kiekje te publiceren, waarna de heer en mevrouw Lotti en de fotograaf die het plaatje schoot klacht indienden. Nu is bekend geraakt dat De Persgroep 25 000 euro moest ophoesten. Erik Van Looy en Woestijnvis bleven buiten schot omdat ze zich na het tonen van de foto snel excuseerden.

'De Grote Sprong' is een pijnlijke zaak voor Tanja Dexters

'De Grote Sprong' is een pijnlijke zaak voor Tanja Dexters © -


Het duikprogramma ‘De Grote Sprong’ is volgens sommigen entertainment van de bovenste plank, anderen kijken enkel om de deelnemende Bekende Vlamingen ook eens in hun zwemoutfit te zien. Want of je nu Sergio in Speedo of Hanne Troonbeeckx in een goudkleurige bikini verkiest, er is voor elk wat wils. Voor de deelnemers blijkt het programma nochtans allesbehalve een pretje: vraag dat maar aan Tanja Dexters, die er een lichte hersenschudding en pijnlijke billen aan overhield. Voor de liefhebbers zette ze een foto van die blauwe billen op Facebook. Vrijdag geven de kandidaten weer het beste van zichzelf in een nieuwe aflevering.

Familie: Anne Somers vecht haar ontslag aan

Familie: Anne Somers vecht haar ontslag aan © photonews


Anne Somers vertolkte jarenlang de rol van Véronique in vtm-soap Familie, maar vorig jaar werd ze plots ontslagen. Nu stapt ze naar de arbeidsrechtbank om haar ontslag te betwisten. Naar verluidt draait alles rond een discussie om de opzegtermijn. Haar personage Véronique ontpopte zich vaak tot een feeks, maar volgens sommigen was het met de echte Anne ook niet altijd een pretje op de set. Jacky Lafon, in de serie bekend als ‘Zatte Rita’, beweerde zelfs ooit dat ze mede door toedoen van Somers in therapie moest.

Kim Clijsters en haar man hebben een zoon

Kim Clijsters en haar man hebben een zoon © photonews


Kim Clijsters is voor de tweede keer mama geworden. Het is een jongen en hij heet Jack. Uiteraard zijn de nieuwbakken ouders overgelukkig. De ex-tennister en haar man Bryan hebben al een dochtertje, Jada. ‘Jack en Jada passen goed bij elkaar’, laat een enthousiaste Kim weten.

Marijn Devalck: 'Bij de VRT zijn ze niet altijd correct geweest'

Marijn Devalck: 'Bij de VRT zijn ze niet altijd correct geweest' © photonews

‘Kampioen zijn is plezant’, klinkt het in de titelsong van de meest herhaalde Vlaamse comedyserie aller tijden, maar dat blijkt toch niet altijd te kloppen. Na de oneindige heruitzendingen komt er ook nog eens een film, maar de acteurs zijn allesbehalve rijk geworden van de langlopende reeks, onthult Marijn Devalck, die altijd met verve de rol van worstendraaier Balthazar Boma vertolkte. ‘De VRT heeft me betaald voor mijn acteerprestaties, maar voor de herhalingen hebben we weinig geld gezien. We hebben ooit een contract heeft getekend waarin de acteurs hun rechten hebben afgestaan. Dat is later heronderhandeld, maar toen de tv-reeks voorgoed stopte, zijn we de rechten opnieuw kwijt geraakt. En aan de merchandising verdienen we ook al niets’, foetert Devalck. ‘De openbare omroep heeft geen fouten gemaakt en zich aan zijn woord gehouden’, klinkt het droogjes bij de VRT.

Philippe Geubels draaft op in kinderfilm

Philippe Geubels draaft op in kinderfilm © photonews


Philippe Geubels was ooit rekkenvuller bij de Colruyt, maar nu trekt de stand-up comedian in Vlaanderen en Nederland volle zalen. Na een veroveringstocht bij onze noorderburen waagt Geubels zich alweer aan iets nieuws: hij gaat figureren in de nieuwste K3-film, waarin hij in de huid kruipt van Danny, piccolo in een beautyfarm. ‘Het is tof dat ik eens iets kan doen waarmee mijn neefjes, nichtjes en petekindjes ook kunnen lachen’, vertelt de Antwerpse komiek in Het Laatste Nieuws.

Joke Devynck en Johan Heldenbergh zijn uit elkaar

Joke Devynck en Johan Heldenbergh zijn uit elkaar © photonews


Het is over en uit tussen Joke Devynck en Johan Heldenbergh, en dat na negentien jaar. Ze hebben samen drie kinderen.Joke en ik zijn uit elkaar. We hebben om bepaalde redenen besloten om wat afstand te nemen, en ik geef er liever niet te veel commentaar op', zegt Johan Heldenbergh in Story. Een paar dagen geleden raakte trouwens ook bekend dat de acteur binnenkort een rol zal vertolken in ‘La résistance de l’air’ een Franse misdaadfilm waarvan de opnames doorgaan in Straatsburg en Parijs.

Joke Van de Velde bewaart ongewassen voetbalshirt van Emile Mpenza

Joke Van de Velde bewaart ongewassen voetbalshirt van Emile Mpenza © photonews


Ex-miss België Joke Van de Velde werkt tegenwoordig bij radiozender QMusic waar ze samen met Wim Oosterlinck een programma presenteert. Afgelopen donderdag liet ze zich daar ontvallen dat ze al meer dan tien jaar het voetbalshirt van haar ex-vriend Emile Mpenza in haar nachtkastje bewaart. Als we Joke mogen geloven is het kledingstuk sindsdien nog niet gewassen. 'Vroeger haalde ik het er regelmatig uit om er aan te ruiken, maar nu ligt het er gewoon', liet ze weten.

Beyoncé en Jay-Z harkten aardig wat poen bijeen

Beyoncé en Jay-Z harkten aardig wat poen bijeen © photonews


Bij het zakenmagazine Forbes hebben ze hun beruchte lijstje met de best verdienende showbizzkoppels uitgebracht. Beyoncé en haar liefhebbende echtgenoot Jay-Z spannen de kroon: zij verdienden het afgelopen jaar ongeveer 70 miljoen euro. Andere grootverdieners zijn Gisele Bundchen en American footballspeler Tom Brady (bijna 60 miljoen euro) en Angelina Jolie en Brad Pitt (bijna 37 miljoen euro).

Tom Waes veroorzaakt ophef in Colombia

Tom Waes veroorzaakt ophef in Colombia © photonews


Tom Waes reist voor zijn reisreportagereeks ‘Reizen Waes’ naar onconventionele bestemmingen als Turkmenistan en Pitcairn, en beweerde afgelopen dinsdagavond dat hij de eerste toerist was die onder de sprookjesachtige watervallen van het Colombiaanse Caño Canoas heeft gestaan. ‘Ik heb momenteel het gevoel dat een ontdekkingsreiziger moet hebben. Overal waar je komt, is al een toerist geweest. Hier niet’, liet hij optekenen. ‘Hij liegt. Wij organiseren al jaren reizen naar die plek, en andere reisorganisaties doen dat ook’, vertellen de uitbaters van een reisbureau in Bogota. Dat werd gestaafd met foto’s van avonturiers die er jaren geleden pootje baadden. Ondertussen kwamen er al excuses: dit was niet de bedoeling. Ik was er heilig van overtuigd dat er ik de eerste toerist was’, reageert Waes.

Kanye West eiste gestreken vloer in de kleedkamer

Kanye West eiste gestreken vloer in de kleedkamer © photonews


Van sterallures gesproken: bij de BBC zijn ze wel wat gewend, maar Kanye West bakte het toch erg bruin toen hij zijn nummer ‘Bound 2’ kwam brengen. Hij eiste acht van de vijftien kleedkamers op. De andere bands, onder wie Sting en Kings of Leon, moesten genoegen nemen met de overgebleven ruimtes. Hij wilde een volledig witte kamer, inclusief gordijnen en bloemen en klaagde dat het tapijt te hobbelig was. Daarop moest de vloerbedekking gestreken worden. ‘Een tapijt strijken, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Zijn entourage nam de studio over en trok zich niets aan van de andere artiesten. Gelukkig gaf hij na zijn optreden een rustige indruk’, vertelt een anonieme medewerker. ‘We zijn in ieder geval opgetogen dat de nieuwe reeks van 'Later With Jools Holland' met zo'n superster van start kon gaan en we kijken ernaar uit Kanye opnieuw te verwelkomen', relativeerde een woordvoerder van de BBC.

Wim De Vilder stapte in het huwelijksbootje

Wim De Vilder stapte in het huwelijksbootje © photonews


Vorig weekend luidden de huwelijksklokken voor Wim De Vilder en zijn vriend Stefaan. Hij wilde een leger persfotografen absoluut vermijden, en dat is gelukt. ‘We zijn twintig jaar samen, en dan is het mooi als je zo’n grote stap kunt zetten. We vroegen aan de genodigden om discreet te zijn. Missie geslaagd, zou ik zeggen’, laat het journaalanker weten. Het koppel trouwde in Leuven, en leerde elkaar kennen via de broer van Wim.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook