De week in showbizzland

De week in showbizzland © photonews

Gert Verhulst wil niet deelnemen aan 'De slimste mens ter wereld' omdat hij denkt dat de makers hun quiz manipuleren, Evy Gruyaert wil Nederland massaal laten joggen maar krijgt een bittere pil te slikken, Rihanna pakt alweer uit met een pikante video en Kanye West reageerde ontgoocheld omdat toch niet alle aardbewoners hem blijken te kennen. De opmerkelijkste exploten van bekende medemensen lees je hier ...

Gert Verhulst heeft zijn twijfels bij 'De Slimste Mens'

Gert Verhulst heeft zijn twijfels bij 'De Slimste Mens' © photonews

Elke zichzelf respecterende Bekende Vlaming heeft al deelgenomen aan de populaire tv-quiz ‘De slimste mens ter wereld’, maar Gert Verhulst bedankt er feestelijk voor. Volgens hem kunnen de makers het programma teveel sturen. 'Het is een ijzersterke quiz, maar in plaats van kandidaten zelf hun vragen te laten kiezen, worden die in bepaalde rondes toegewezen, en daar heb ik een probleem mee. Als er een nieuwe kandidaat meedoet, gaat die er trouwens zelden in de eerste aflevering uit’, aldus Gertje. Er is de laatste tijd wel meer commotie rond het al dan niet eerlijk verlopen van de uitzendingen: de journalisten van TVFamilie denken dat VIER nieuwe tv-gezichten een duwtje in de rug wil geven, en merken fijntjes op dat Otto Jan Ham en Lisa Smolders erg lang mochten meedoen en daarna plotsklaps een eigen tv-programma kregen. Bij de commerciële zender weerlegt men de insinuaties.

Evy Gruyaert krijgt de wind van voren in Nederland

Evy Gruyaert krijgt de wind van voren in Nederland © photonews

Evy Gruyaert leerde Vlaanderen joggen met 'Start 2 Run', en daar is ze nu ook in Nederland mee bezig. Boven de Moerdijk lusten ze er wel pap van, maar de Nederlandse Atletiekunie gooit roet in het eten: zij beweren dat zij de slogan ‘Start 2 Run’ hebben bedacht en dreigen met dwangsommen, boetes en meer van dat fraais. De organisatie eist 2500 euro van Evy, en 1000 euro ‘per dagdeel’ dat de term nog opduikt. Om hun eisen kracht bij te zetten haalden de Nederlanders er een document bij waaruit moet blijken dat ze de slagzin al in 2001 als woordmerk registreerden. Het nieuws komt een beetje ongelegen, want de nieuwe ‘Start 2 Run-smartphoneapp’ zou net gelanceerd worden. ‘Het nochtans gewoon de bedoeling om zoveel mogelijk mensen aan het lopen te krijgen’, reageert Evy Gruyaert zelf.

Miss World: Noémie Happart eindigde bij de eerste twintig

Miss World: Noémie Happart eindigde bij de eerste twintig © photonews

Noémie Happart is tijdens de Miss World-verkiezing in de top-20 geëindigd. Het is bijna twintig jaar geleden dat een Belgisch meisje daarin slaagde: in 1994 deed Ilse Demeulemeester het haar al eens voor. Noémie behaalde ook een derde plaats in de categorie ‘Beauty with a purpose’ (schoonheid met een doel): de organisatie achter Miss België had namelijk 13 000 geïnvesteerd om een schooltje in Cambodja te helpen bouwen. De Filipijnse Megan Young werd verkozen tot Miss World.

Jay-Z: 'Ik was een drugsdealer'

Jay-Z: 'Ik was een drugsdealer' © photonews

Jay-Z verblijdde de journalisten van Vanity Fair een paar dagen geleden met één van z’n meest spraakmakende interviews ooit. ‘Ik weet hoe ik met geld moet omgaan, want ik was vroeger drugsdealer. Om een deal tot een goed einde te brengen, moet je weten wat je kan uitgeven en hoeveel je eraan moet verdienen om winstgevend te zijn. Pas later begreep ik wat voor een verwoestend effect drugs hebben. Ik dacht alleen aan de poen in die tijd, en daar heb ik nu spijt van. Eigenlijk mag een dealer maar één doel hebben: zo snel mogelijk uit de business stappen. De andere opties zijn het loodje leggen of in de gevangenis belanden’, vertelt hij in het oktobernummer van het blad.

Gert Winckelmans: 'Ik heb niemand meppen verkocht'

Gert Winckelmans: 'Ik heb niemand meppen verkocht' © photonews

Gert Winckelmans, ook bekend als Simon uit de vtm-telenovelle Sara, werd in februari veroordeeld omdat hij een student in Gent een aantal rake klappen verkocht, maar de man blijft volhouden dat hij onschuldig is. Hij ging in beroep en beweert bij hoog en bij laag dat hij enkel tussenbeide kwam toen een meisje werd lastiggevallen aan de toiletten. ‘Mijn cliënt heeft geen motief en ging op geen enkel moment op de loop’, pleitte zijn advocaat afgelopen week in Gent. De uitspraak volgt binnenkort.

Ongelukkig opgehangen affiche 'Diana' weggehaald

Ongelukkig opgehangen affiche 'Diana' weggehaald © photonews

Een filmaffiche van de biopic 'Diana' die werd opgehangen vlakbij de tunnel waar de Britse prinses verongelukte, is weggehaald. Zowel in Frankrijk als in Groot-Brittannië reageerden mensen verontwaardigd op de reclame. 'Cynisch en beschamend. Bovendien had de film nooit gedraaid mogen worden', zo spuwde een vertrouwelinge van de overleden prinses haar gal. In de film neemt Naomi Watts de rol van Diana voor haar rekening. 'Er werden honderden affiches opgehangen op verschillende plaatsen in Parijs. De locaties zijn niet bewust gekozen’, liet een woordvoerder van de distributeur weten. De prent werd in Groot-Brittannië alvast erg kritisch onthaald.

'Carmen Pfaff heeft flink aan zichzelf laten werken'

'Carmen Pfaff heeft flink aan zichzelf laten werken' © photonews

Jeff Hoeyberghs slaat weer toe, en dit keer is het mikpunt niemand minder dan Carmen Pfaff, de lieftallige echtgenote van Jean-Marie. Die gaf laatst toe dat ze een minifacelift en ooglidcorrectie liet uitvoeren, maar volgens de Limburgse plastische chirurg heeft ze veel meer aan haar lichaam laten werken dan ze wil prijsgeven. ‘Ze ziet er even jong uit als twintig jaar geleden. Als ik kijk naar foto’s van haar, dan heeft ze duidelijk een facelift, halslift en voorhoofdlift met het mes of botox gehad. En waarschijnlijk ook een stel inspuitingen om de groeven tussen haar neus en lip te doen vervagen. Met Photoshoptrucjes hou ik wel geen rekening’, laat de extraverte Limburger optekenen in TVFamilie.

Nieuwe clip Rihanna nu al controversieel

Nieuwe clip Rihanna nu al controversieel © photonews

Rihanna heeft een nieuwe clip uit, die bij het nummer ‘Pour It Up’ hoort. In de video is de R&B-ster - hoe kan het ook anders - haar eigen uitdagende zelf. Voor de opname van het filmpje trok ze met haar entourage naar verschillende bars. Ze kruipt onder meer in de huid van een stripster en paaldanst erop los in een weinig verhullend niemendalletje met diamanten. Sommige fans vermoeden dat de clip te aangebrand is voor tv en meteen gebannen zal worden. Wie daar zelf over wil oordelen kan de video hier bekijken.

Sabine Hagedoren is twintig jaar weervrouw

Sabine Hagedoren is twintig jaar weervrouw

Afgelopen donderdag was het precies twintig jaar geleden dat Sabine Hagedoren weervrouw werd bij de VRT, en daarom werd ze door omroepster Andrea Croonenbergs in de bloemetjes gezet. In het begin van de jaren negentig maakte Sabine deel uit van een team weersvoorspellers dat Armand Pien moest doen vergeten. Vanaf 1997 deden Hagedoren en Frank Deboosere het met hun tweetjes en wisselden ze elkaar af voor de presentatie van het weerbericht. De weervrouw was blij dat haar collega’s aan haar hadden gedacht: ‘Ik wist dat het rond deze periode was, maar heb er vanmorgen niet speciaal aan gedacht’, reageerde Sabine. Ze voegde er nog aan toe dat ze nog altijd met evenveel enthousiasme vertelt welk weer het gaat worden.

'Kanye West, c'est qui?'

'Kanye West, c'est qui?' © YouTube

Kanye West en zijn vriendin Kim Kardashian vertoeven in Parijs om er wat uit te rusten nadat de rapper een paar aanvaringen had met de paparazzi. Maar ook in de lichtstad laten ze hem niet met rust. Toen hij uit zijn auto stapte, hield hij het verkeer tegen en las hij de aanwezige fotografen meteen de levieten: ‘Ik begrijp dat jullie als paparazzi jullie brood moeten verdienen, maar heb respect voor mij en stel me geen vragen’, klonk het. Een Française wilde graag weten wie er de oorzaak van was dat er niemand doorkon, en toen West haar een hand gaf bleek ze hem niet te kennen. Daarop droop hij zichtbaar ontgoocheld af. De beelden werden op YouTube gezet en het filmpje werd na een paar dagen al 1,3 miljoen keer bekeken. De meeste mensen die commentaren geven vinden het best grappig dat de jonge vrouw hem duidelijk maakt dat toch niet iedereen hem kent.
 

Veerle Baetens en Koen De Bouw in internationale misdaadserie

Veerle Baetens en Koen De Bouw in internationale misdaadserie © photonews

Veerle Baetens, Koen De Bouw, Filip Peeters en Hilde Van Mieghem hebben een rol te pakken in de prestigieuze serie ‘The Team’. De politiereeks is een co-productie van verschillende Europese zenders en de opnames beginnen eind oktober in Kopenhagen. Er worden ook een aantal scènes ingeblikt in België. In 'The Team' buigt een team van experts zich over moorden in Antwerpen, Berlijn en Kopenhagen die het werk van dezelfde dader lijken te zijn.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook