Het showbizznieuws van de week (11 oktober)

Het showbizznieuws van de week (11 oktober) © -


Vanessa Hoefkens beweert dat Natalia op haar man jaagt en is kwaad, Carmen Pfaff maakt Jeff Hoeyberghs duidelijk dat ze geen botox gebruikt, de fans van Miley Cyrus bedreigen Sinéad O' Connor en Christoff onthult dat hij niet zonder zijn waarzegster kan. Je leest er alles over in ons wekelijks showbizznieuws!

Tanja Dexters krijgt niet genoeg van schoonspringen

Tanja Dexters krijgt niet genoeg van schoonspringen © photonews


Tanja Dexters won ‘De Grote Sprong’, een programma waarin een resem BV’s zich bekwamen in het schoonspringen, en ze krijgt maar niet genoeg van dat duiken. De ex-miss is nu op zoek naar een club om zich verder te bekwamen in de sport, samen met ex-polsstokspringer Kevin Rans. ‘Ik mis het nu al. Kevin vertelde me dat er in België enkele clubs zijn en volgende week gaan we het daar eens uitgebreid over hebben. Schoonspringen geeft net zo’n kick als basejumpen, en de blauwe plekken neem ik er met plezier bij’, vertelt Tanja in Het Laatste Nieuws.

Christoff zweert bij zijn waarzegster

Christoff zweert bij zijn waarzegster © photonews


Christoff onthult in de media dat hij regelmatig een paragnoste bezoekt. ‘De mensen zullen zeggen dat ik gek ben, maar ik geloof in Rita’s gave. We bellen drie keer per week en ik ga er ook vaak langs. Ze is de enige die op al mijn vragen kan antwoorden, en ze heeft al een paar mirakels verricht. Ooit ging ik met haar op bedevaart. Onderweg hoorden we een lied en ze zei: ‘Luister maar aandachtig, jij zal dat nummer ooit in het Duits zingen. En dat gebeurde ook!’, aldus de sympathieke zanger. Rita vraagt geen vergoedingen voor haar prestaties, ze krijgt wel al zijn albums die platina halen.

Fans Miley Cyrus bedreigen Sinéad O' Connor

Fans Miley Cyrus bedreigen Sinéad O' Connor © photonews


Miley Cyrus paradeert graag halfnaakt rond in haar clips en ontkent zo een storm van kritiek bij een paar rijpere dames uit de muziekwereld. Onder meer Annie Lennox en Sinéad O’ Connor spaarden de roede niet. Maar die laatste moet dat nu bekopen, want woedende Miley-fans bestoken haar met dreigboodschappen. Ondertussen heeft de Ierse zangeres al vier open brieven geschreven aan haar jongere collega:Door wat je gedaan hebt, hebben meerdere mensen me geschreven en me aangespoord zelfmoord te plegen. Ook kreeg ik opmerkingen die laten uitschijnen dat het okee is om iemand met een mentale aandoening te pesten’, klinkt het bij O’ Connor. De hetze begon toen Sinéad Miley een eerste open brief stuurde, waarin ze juffrouw Cyrus aanmaande om erop te letten dat de muziekindustrie haar niet als een prostituee behandelt.

'Thuis' had nog nooit meer kijkers

'Thuis' had nog nooit meer kijkers © photonews


‘Familie’ kan dan wel uitpakken met de fratsen van Zatte Rita, toch doet concurrent ‘Thuis’ het al jaren beter. De Eén-soap kon zelfs nog nooit zoveel kijkers bekoren als dit najaar. Blijkbaar zijn de goede cijfers deels te wijten aan het feit dat heel wat lagereschoolkinderen op 'Thuis' overschakelen als ze jeugdzender Nickelodeon beu zijn. Ze kunnen zich volgens de makers van de de soap uitstekend identificeren met jongere personages als Jana (Joy Anna Thielemans) en Bram (Bert Verbeke). ‘Alleen toen het 's avonds eens dertig graden was en een andere avond waarop de Rode Duivels speelden, zijn we onder het miljoen livekijkers gegaan. Dit is tot nu toe de best bekeken jaargang ooit’, reageert producer Wim Janssen.

De Beckhams verhuizen naar een nieuw stulpje

De Beckhams verhuizen naar een nieuw stulpje © photonews


Victoria en David Beckham hebben hun stulpje vlakbij Londen verkocht. Ze vingen er 14 miljoen euro voor, terwijl ze het huis in 1999 voor amper 3 miljoen euro op de kop konden tikken. Ondertussen hebben ze al een andere woning op het oog: die staat te koop voor maar liefst 53 miljoen euro. Om dat te kunnen financieren hebben de Beckhams naar verluidt al de Ferrari van David van de hand gedaan.

Vanessa Hoefkens: 'Natalia moet van getrouwde mannen afblijven'

Vanessa Hoefkens: 'Natalia moet van getrouwde mannen afblijven' © photonews


Vanessa Hoefkens zou de ogen van Natalia wel kunnen uitkrabben. Volgens Vanessa heeft de Kempense zangeres het namelijk voorzien op haar man Carl. Aanleiding voor de opschudding is een uitje dat de voetballer in september maakte. Hij vertoefde toen in het Antwerpse openluchttheater Rivierenhof waar Natalia een concert gaf. Achteraf werden de twee gespot op het terras van een wijnbar in het centrum van de stad. 'Natalia mag dan wel groter en zwaarder zijn dan ik, ze zal mij toch niet moeten tegenkomen. Ik heb er een raar gevoel bij, al heeft Carl me ooit toevertrouwd dat ze naar zijn smaak helemaal geen aantrekkelijke vrouw is. Ik kan dus moeilijk geloven dat hij ons huwelijk voor haar op het spel zou zetten’, aldus een lichtjes geïrriteerde Mevrouw Hoefkens.

Scarlett Johansson is 'de meest sexy vrouw ter wereld'

Scarlett Johansson is 'de meest sexy vrouw ter wereld' © photonews


In het Amerikaanse mannenblad Esquire werd Scarlett Johansson verkozen tot de meest sexy vrouw ter wereld. Het is al de tweede keer dat de Amerikaanse actrice met de eer gaat lopen. Bijna elk jaar wint een actrice: eerder kregen Mila Kunis, Angelina Jolie, Jessica Biel en Charlize Theron dezelfde titel.

Sergio Herman onthult de naam van zijn nieuwe restaurant

Sergio Herman onthult de naam van zijn nieuwe restaurant © photonews


Sergio Herman en zijn rechterhand Nick onthulden afgelopen weekend de naam van hun nieuwe restaurant in Antwerpen. De zaak gaat ‘The Jane’ heten. Die naam verwijst volgens Nick naar een fictieve vrouw met dezelfde eigenschappen als het restaurant. ‘Want The Jane is sensueel, spannend en chic, met een internationale uitstraling maar ook met een donker randje’, onthulde hij aan de aanwezige journalisten. Het restaurant is ondergebracht in de kapel van een voormalig militair hospitaal. Op de bovenverdieping komt 'The Upper Room Bar', een cocktailbar waar je ook iets kleins kan eten.

Carmen Pfaff: 'Ik heb nooit botox gebruikt'

Carmen Pfaff: 'Ik heb nooit botox gebruikt' © photonews


Carmen Pfaff is razend op plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. Die meende vorige week te weten dat er wel meer ‘niet naturel’ aan mevrouw Pfaff is dan ze zelf wil toegeven. Hoeyberghs maakte gewag van een facelift, een halslift, een voorhoofdlift en een inspuiting om de plooien tussen haar neus en lip weg te werken. Carmen is niet blij met zijn uitspraken: 'Jeff Hoeyberghs heeft volgens mij een probleem aan zijn ogen. Ik ken hem niet, en hij kent mij al evenmin, dus hoe kan hij oordelen over mijn vel? Ik heb enkel een minifacelift en een oogcorrectie laten uitvoeren, en ik gebruik nooit botox, want ik laat me niet injecteren met slangengif. Ik ben een bomma, geen Barbie’, klinkt het ferm.

Ian Thomas tekent bij zelfde platenmaatschappij als Justin Bieber

Ian Thomas tekent bij zelfde platenmaatschappij  als Justin Bieber © photonews


De wereldwijde roem wenkt voor Ian Thomas – de Vlaamse Justin Bieber – want hij tekent binnenkort waarschijnlijk een contract bij Def Jam, de platenmaatschappij waar zijn grote voorbeeld in 2008 zelf tekende. ‘In december vliegen we naar de States en zitten we samen rond de tafel. We mogen te hard van stapel lopen, maar dit kan de internationale doorbraak van Ian betekenen’ laat zijn manager weten. Ian Thomas brak door toen hij op YouTube een cover van een Bieber-nummer postte.

Aanslag op huis Keith Richards verijdeld

Aanslag op huis Keith Richards verijdeld © photonews


In de Amerikaanse staat Connecticut is een gepensioneerde chemicus gearresteerd. Hij heeft toegegeven dat hij een aanslag wilde plegen op het huis van Keith Richards van The Rolling Stones. De man werd betrapt met 44 kilogram explosieve stoffen, waarmee hij het huis wilde opblazen. Het was de vrouw van de chemicus die de politie verwittigde, omdat ze al even niets meer van haar echtgenoot had gehoord. Bij een huiszoeking bleek hij niet minder dan 142 wapens te bezitten. Zijn advocaat verklaarde dat hij nooit iemand wilde kwetsen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook