Niet te missen op je tv (16/10 - 22/10)

Niet te missen op je tv (16/10 - 22/10) © -

Drive Angry

Ex-crimineel John Milton wil de dood van zijn dochter wreken en start een klopjacht op de dader, sekteleider Jonah King. Hij moet snel zijn, want King heeft ook zijn kleindochter gekidnapt en is van plan het meisje ritueel te offeren bij de eerstvolgende volle maan. Onderweg komt Milton Piper tegen, een serveerster die nog een rekening te vereffenen heeft met haar ontrouwe ex-vriend. En dan zit de politie ook nog eens achter hem aan …

Actiefilm van Patrick Lussier met Nicolas Cage, Amber Heard, Billy Burke, …
2BE, woensdag 16 oktober, 20u35


Live at the Apollo

Live at the Apollo © -


Standup comedy vanuit het Hammersmith Apollo-theater in Londen. Gastheer Kevin Bridges warmt de lachspieren op alvorens de microfoon door te geven aan collega-komieken Phill Jupitus en Sara Pascoe. Lachen gieren brullen!

Acht, donderdag 17 oktober, 22u30

Alice in Wonderland

Alice in Wonderland © -


Alice raakt op haar verlovingsfeest aan de praat met een wit konijn. Ze volgt het beest tot in Wonderland, waar ze lang geleden ook al eens vertoefde. Maar ze herinnert zich niets meer van haar verblijf in dat mysterieuze universum.

Avonturenfilm van Tim Burton met Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, …
VIER, vrijdag 18 oktober, 20u35


Opnemen vanop afstand
 
Live kijken via TV Overal

My best friend’s wedding

My best friend’s wedding © -


Culinair recensente Julianne Potter en haar oude vlam Michael hebben afgesproken dat ze met elkaar trouwen als ze op hun achtentwintigste nog vrijgezel zijn. Maar tot haar ontsteltenis komt Julianne erachter dat Michael een paar dagen voor z’n achtentwintigste gaat trouwen met de steenrijke blondine Kimmy. Dat moet ze koste wat het kost verhinderen.

Romantische komedie van P.J. Hogan met Julia Roberts, Dermot Mulroney, Cameron Diaz, …
VIJF, vrijdag 18 oktober, 22u20


Miranda

Miranda © -


Start van de tweede reeks over de dolkomische belevenissen van Miranda. In deze aflevering: Gary is naar Honkong vertrokken, en sindsdien blijft Miranda de hele dag in haar pyjama rondhangen. Stevie krijgt daar stilaan genoeg van en probeert haar op te monteren.

Komische serie met Miranda Hart, Sally Phillips, Sarah Hadland, …
Een, zaterdag 19 oktober, 21u40


Sneakers

Sneakers © -


Computerdeskundigen Martin Bishop en Cosmo kraakten in 1969 de bankrekening van de Amerikaanse Republikeinse partij. Cosmo is ondertussen overleden, maar Bishop staat aan het hoofd van de Sneakers, een team hightech-veiligheidsexperten. Hij moet echter afrekenen met twee veiligheidsagenten die hem chanteren. Ze dwingen hem om een doos te stelen uit het kantoor van de wiskundige dr. Janek, die met de Russen samenwerkt.

Komedie van Phil Alden Robinson met Robert Redford, Sidney Poitier, Dan Aykroyd, ...
vtm, zaterdag 19 oktober, 23u55


The Mentalist

The Mentalist © -


Start van het zesde seizoen van de misdaadserie. In deze aflevering: Het CBI-team onderzoekt de moord op een man. Ze trachten uit te vissen wie van hun zeven verdachten Red John is.

Met Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, …
VIER, zondag 20 oktober, 20u25


Belpop: Ferre Grignard

Belpop: Ferre Grignard    © -


Ferre Grignard ontpopte zich in de jaren zestig tot een zanger van wereldformaat. Het nummer 'Ring Ring I've Got to Sing' bracht hem van het Antwerpse jazzcafé De Muze naar in de Olympia in Parijs en naar Hamburg, waar hij met Jimi Hendrix op het podium stond.

Documentaire van Tom Theunis
Canvas, maandag 21 oktober, 20u40Opnemen vanop afstand
 
Live kijken via TV Overal

Reizen Waes: Bhutan

Reizen Waes: Bhutan © TanArt - Fotolia.com


Reisreeks waarin Tom Waes landen bezoekt die de meeste toeristen links laten liggen. In deze aflevering: Bhutan. De regering probeert het land traditioneel te houden. Toeristen moeten er 250 dollar per dag betalen en worden de hele tijd begeleid door een gids.

Een, dinsdag 22 oktober, 20u40

Foto © TanArt - Fotolia.com

Thick as thieves

Thick as thieves © -


Kunstdief Keith Ripley rekruteert de onervaren Gabriel om een laatste klus te klaren. Zo kan hij zijn schuld aan de Russische maffia afbetalen.

Misdaadfilm van Mimi Leder met Morgan Freeman, Antonio Banderas, Robert Forster, …
2BE, dinsdag 22 oktober, 20u35


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook