Het sappigste showbizznieuws van de week (18/10)

Het sappigste showbizznieuws van de week (18/10) © -

Eva Pauwels gaat scheiden omdat haar man volgens haar jaloers is op haar succes en roept van de daken dat ze rijk kan worden met seks, Jennifer Lopez wil niet meewerken aan films waarin actrices meespelen die knapper zijn dan zijzelf, Steph Goossens - alias Cois - is verontwaardigd omdat hij niet mag terugkeren in 'Thuis' en in Griekenland zijn ze kwaad op Daan. Al het showbizznieuws heet van de naald lees je hier!

Eva Pauwels: 'Ik kan rijk worden met seks'

Eva Pauwels: 'Ik kan rijk worden met seks' © photonews

Het huwelijk van Eva Pauwels staat op springen. Haar man apprecieert het blijkbaar niet echt dat ze ooit in een bordeel werkte en daar ook nog eens mee uitpakte in de pers. ‘Binnenkort vier ik mijn verjaardag met een scheiding, ja. Franky begon jaloers te worden, ik denk dat hij het er moeilijk mee heeft dat ik meer succes heb. Elke avond moest hij absoluut weten hoeveel ik had verdiend. Ook de opmerkingen van zijn collega’s werkten hem waarschijnlijk op de zenuwen. Weet je, ik ben een vrouw die rijk kan worden met seks, dat zit in mijn genen’, vertelt Eva in Dag Allemaal. Met Franky was ze aan haar derde huwelijk toe. Eerder beloofde ze al eeuwige trouw aan Jacques Vermeire en Christel Devos.

Nummer van Daan schiet Grieken in het verkeerde keelgat

Nummer van Daan schiet Grieken in het verkeerde keelgat © photonews

Daan heeft het verkorven in Griekenland. De reden daarvoor is zijn nieuwste nummer ‘La Crise’, waarin bouzouki-klanken te horen zijn. Het gebruik van dat Griekse snaarinstrument in combinatie met de titel is een groep Grieken in het verkeerde keelgat geschoten. Ze denken dat Daan lacht met de preciaire situatie van hun land en reageerden woedend. ‘Inderdaad, ik heb een aantal kwade reacties gekregen omdat sommige mensen de ironie van het nummer niet snappen, maar ik heb echt niemand willen beledigen. Daarom zijn we nu bezig de clip van ondertitels te voorzien, speciaal voor Griekenland. Ik hoop ze ginder dan begrijpen wat ik wil zeggen, Belgische humor is altijd een beetje moeilijk uit te leggen, he’, reageert de zanger.

Jennifer Lopez wil niet meewerken aan film met te knappe actrices

Jennifer Lopez wil niet meewerken aan film met te knappe actrices © photonews

Jennifer Lopez zou de hoofdrol vertolken in ‘The 33’, een film over de Chileense mijnwerkers die onder de grond vastzaten, maar dat gaat mooi niet door. De reden? Naar verluidt is ze kwaad op de producenten, die geen oren hebben naar haar eis dat geen enkele actrice in de film knapper mag zijn dan zijzelf. ‘Jennifer bekeek honderden castingfoto's en telkens wanneer ze een actrice tegenkwam die er te sexy uitzag, zette ze een grote 'x' op de foto’s’, verklapt een bron aan de journalisten van Daily Star. Antonio Banderas, die een hoofdrol kreeg in de prent, zoekt dus een andere tegenspeelster. Eerder werd als reden voor de afzegging aangehaald dat J.Lo het te druk heeft met haar werk voor 'American Idol' en dat ze dus geen tijd heeft om in films op te draven.

Voorlopig even geen mannen voor Josje

Voorlopig even geen mannen voor Josje © photonews

Afgelopen zaterdag was Josje te gast in 'Vive la Frans' op de Nederlandse televisie. In dat programma ontvangt Frans Bauer bekende gezichten op een camping in de Provence, en dit keer was de blonde K3-zangeres aan de beurt. Bauer ging met haar truffels zoeken en schilderen, maar stelde ook een paar vragen over haar geruchtmakende liefdesleven. ‘Ik vind het niet tof dat ze mijn privéleven zo ontleden. Ik kom vast wel iemand tegen met wie het wel lukt, maar nu wil ik even geen relatie. Als het er dan toch van komt, dan liefst iemand die een beetje geduldig is, aangezien ik dat zelf totaal niet ben. Of een avonturier, dat vind ik ook wel fijn’, verklapte Josje.

Vier extra seizoenen voor 'Dagelijkse kost'

Vier extra seizoenen voor 'Dagelijkse kost' © photonews

Fans van Jeroen Meus mogen gerust zijn: ‘Dagelijkse kost’ gaat nog wel even door. De sympathieke tv-kok heeft namelijk een nieuw contract getekend voor vier seizoenen. 'Dat wil ook zeggen dat ik 880 nieuwe topgerechten mag bedenken’, vertelde een enthousiaste Jeroen in de pers.

Madonna mag bioscoop niet meer binnen

Madonna mag bioscoop niet meer binnen © photonews

Regels zijn regels, zelfs als je een celeb bent: wie zit te gsm’en in de filmzaal vliegt eruit, is het devies van de New Yorkse bioscoopketen ‘The Alamo Drafthouse’. Madonna heeft het geweten, want ze mag de vestigingen van keten niet meer binnen voor ze zich excuseert omdat ze tijdens een film met haar mobieltje bezig was. ‘Ik zat achter een blondine met zwarte kanten handschoenen. Ze was lange tijd constant met haar gsm bezig. Uiteindelijk heeft een vrouw naast mij haar gevraagd daarmee te stoppen, maar de vrouw met de gsm beet haar toe dat ze aan het werken was. Later bleek dat het Madonna was', vertelt een filmrecensent die in de zaal zat.

De Lau heeft zijn eigen onderbroekenlijn

De Lau heeft zijn eigen onderbroekenlijn © photonews

Laurens of ‘de Lau’, de broer van Astrid die ondertussen zelf een BV is, brengt zijn eigen boxershorts op de markt. De onderbroeken zullen gemaakt worden door het Amerikaanse merk 'Galina' en Laurens gaat ze zelf showen. Hij kreeg bij het ontwerpen heel wat raad van Astrid, maar daar had hij geen oren naar. ‘Mijn boxershort moet m’n eigen stempel dragen’, zegt een zelfverzekerde Laurens. Wie zo'n boxershort in huis wil halen, betaalt dertig euro per stuk.

Tom Waes gewond na val van paard

Tom Waes gewond na val van paard © photonews

Tom Waes is voor de zoveelste keer gewond geraakt tijdens de opnames van het nieuwe programma ‘Wauters versus Waes’, dat binnenkort op vtm te zien zal zijn. Hij viel van een paard. Na een onderzoek in het ziekenhuis mocht hij weer naar huis. Tijdens de opnames gaat het er duidelijk hevig aan toe, want Tom scheurde eerder al zijn buikspieren, terwijl rivaal Koen Wauters een paar ribben kneusde, zijn ligamenten verrekte en op zijn hoofd viel. Maar rustiger aan doen, daar denken de twee niet aan. ‘Binnenkort gaan we elkaar weer te lijf zonder pardon, we wisten vanaf het begin wat we ons op de hals hebben gehaald’, klinkt het in koor. Het is nog even wachten voor het programma, waarin de twee elkaar uitdagen om de meest onmogelijke stunts tot een goed einde te brengen, op de buis te zien zal zijn.

'De Cois' is kwaad op de VRT

'De Cois' is kwaad op de VRT © photonews

Steph Goossens - beter bekend als de Cois uit Thuis - zette het een tijdje geleden op een lopen bij de VRT om bij VIER aan de slag te gaan, maar bij de commerciële zender valt er ook niet veel meer te rapen voor hem. Hij hoopte weer te kunnen terugkeren in Vlaanderens populairste soap, maar dat zien ze bij de openbare omroep niet meer zitten. Goossens reageert in Dag Allemaal behoorlijk bitsig: ‘Ze hadden beter meteen gezegd dat ze het niet konden smaken dat ik naar de concurrentie ging. Ik vind het zó klein wat ze nu doen! Bij mijn afscheid van ‘Thuis’ werd me duidelijk gemaakt dat Cois Pelkmans altijd mocht terugkeren. Die belofte hebben ze gebroken’, foetert een misnoegde Goossens in Dag Allemaal. ‘Maar goed, er moet binnenkort dus ander werk komen, dat is duidelijk. Ik weet alleen nog niet wat’, besluit hij.

Een foto met Stallone? Da's dan 370 euro!

Een foto met Stallone? Da's dan 370 euro! © photonews

Sylvester Stallone was afgelopen weekend te gast op ‘NYC Comic Con’, een festival dat vooral draait om comics, manga en videogames. Daar konden fans op de foto met hun idool, maar dat kostte blijkbaar een aardige duit: Stallone vroeg ongeveer 370 euro voor een kiekje, en 290 euro voor een handtekening. Even slikken voor veel bezoekers, maar een aantal fans betaalden het gevraagde bedrag met de glimlach. Je moest niet alleen flink dokken voor een foto met Stallone, ook Sigourney Weaver (ongeveer 148 euro) en stripauteur Stan Lee (plusminus 295 euro) rekenden goed door.

New York Times lovend over Stromae

New York Times lovend over Stromae © photonews

Stromae is niet meer alleen hot in België, maar ook in Nederland, Rusland, Duitsland, de Verenigde Staten ... eigenlijk op de hele aardkloot. New York Times pakt uit met een lovend artikel over de zanger.Paul Van Haver is een muzikant van zijn tijd. Hij heeft een korrelige stem, zijn melancholische Franstalige pop scoort op internet en in de hitlijsten. Je weet niet goed op welk been je moet dansen’, stond er te lezen.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook