Dit mag je niet missen op de buis (23/10 - 29/10)

Dit mag je niet missen op de buis (23/10 - 29/10) © -

Voodoo Shark

Een groep vissers wil in deze natuurdocumentaire de waarheid achterhalen over de legende van ‘Voodoo Shark’. Dat zou een haai zijn die meer dan zes meter lang is en uiterst agressief.

Discovery Channel, woensdag 23 oktober, 22u50

Geubels en de Belgen

Geubels en de Belgen © -


De droogkomische komiek met het kenmerkende lijzige stemgeluid neemt het dagelijks leven van de Belgen onder de loupe. Deze keer gaat het over eetgewoonten.

Vier, donderdag 24 oktober, 21u10

Neem dit programma op vanop afstand


The Fighter

The Fighter © -


Mickey Ward is een beloftevolle bokser. Zijn broer, ooit zelf een schitterend bokser, heeft 15 jaar gevangenis achter de rug en is een drugsverslaafde. Zijn moeder is zijn manager, en ze wil vooral geld in het laatje brengen. Als Mickey echt een gooi wil doen naar het wereldkampioenschap, moet hij zijn familie laten vallen. Maar de band met je broer, moeder en zeven halfzussen verbreken, da’s niet zo evident.

Biografisch drama van David O. Russell met Mark Wahlberg, Melissa Leo, Amy Adams, …
Canvas, vrijdag 25 oktober, 22u20


Neem deze film op vanop afstand


You’ve got mail

You’ve got mail © -


Kathleen Kelly, eigenares van een gezellige boekhandel in New York, is woest op Joe Fox, die vlakbij haar zaak een grote boekenzaak wil openen. Ze zoekt troost bij haar internetvriend 'NY 152', maar ze beseft niet dat hij eigenlijk Joe Fox is. Fox weet al evenmin dat ‘Shopgirl’ zijn concurrente is.

Komedie van Nora Ephron met Meg Ryan, Tom Hanks, Greg Kinnaer, …
VIJF, vrijdag 25 oktober, 22u15

Neem deze film op vanop afstand


Insiduous

Insiduous


Josh en Renai verhuizen met hun kinderen naar een nieuwe woning. Daar worden ze geconfronteerd met vreemde voorvallen en angstaanjagende gebeurtenissen. Blijkbaar focust het onheil zich vooral op hun zoon Dylan …

Horrorfilm van James Wan met Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, …
2BE, zaterdag 26 oktober, 22u30


Neem deze film op vanop afstand

Jan Smit Unplugged

Jan Smit Unplugged © -


Kleine Jantjes worden groot, dat bewijst deze documentaire over de opnames van het nieuwe album van Jan Smit. De Nederlandse zanger reisde naar Wales om er met zijn band een unplugged-plaat op te nemen in de Rockfield-studio.

Nederland 3, zaterdag 26 oktober, 22u25

Quo Vadis

Quo Vadis © -


Na drie jaar aan het slagveld keert generaal Marcus Vinicius terug naar Rome. Daar ontmoet hij Lynga, en hij valt al snel voor haar. Maar de vrouw is een verwoed christen en ze beschouwt Vinicius als een brute moordenaar met wie ze niets te maken wil hebben. Als ze dan toch stilaan gevoelens krijgt voor Marcus, dreigt keizer Nero roet in het eten te gooien.

Een, zondag 27 oktober, 14u05

Neem deze film op vanop afstand

Naar de top

Naar de top © -


Nieuwe vijfdelige documentairereeks over een aantal jongeren uit een Brusselse boksclub. Ze willen samen met hun trainers één van de hoogste bergen in de Alpen beklimmen: de Monte Rosa. Maar ze gaan ook op zoek naar zichzelf. Als voorbereiding lopen ze onder andere de twintig kilometer van Brussel en ondernemen ze een survivaltocht in de Ardennen. Als absolute climax is er de loodzware tocht naar de top.

Canvas, van maandag 28 t.e.m. donderdag 31 oktober omstreeks 20u40

Neem dit programma op vanop afstand

Code rood: Eerwraak

Code rood: Eerwraak © -


Nederlandse documentaire. Jaarlijks worden heel wat meisjes door hun eigen familie met de dood bedreigd. Saba, Dunya, Zara en Nadia moesten onderduiken op een geheim adres. Ze vertellen hun onthutsende verhaal voor het eerst.

Acht, maandag 28 oktober, 20u40

Neem dit programma op vanop afstand

What’s your number

What’s your number © -


Ally Darling beslist om haar twintig ex-vriendjes opnieuw te bezoeken in de hoop dat één van hen haar ware liefde is. Ze krijgt hierbij hulp van buurman Colin.

Romantische komedie van Mark Mylod met Anna Faris, Chris Evans, Zachary Quinto, …
Vitaya, dinsdag 29 oktober, 21u05


Neem deze film op vanop afstand

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook