Niet te missen op tv (30/10 - 5/11)

Niet te missen op tv (29/10 - 5/11) © vtm

Safety First

Een nieuwe komische serie over Dirk, Luc en Smos, die door hun hun werkgever worden ontslagen. Dirk laat z’n hoofd niet al te gauw hangen en besluit zelf een beveiligingsfirma op te richten. Hij werft zijn twee ontslagen collega’s aan, en ook zijn zus, omdat hij nog een vrouw nodig heeft om andere vrouwen te fouilleren. ‘Discipline, dedication and friendship’ is de lijfspreuk van het gezelschap. Eén van hun eerste opdrachten is de bewaking van electronicazaak Saturn …

vtm, woensdag 30 oktober, 20u35

Neem dit programma op vanop afstand


The Wolfman

The Wolfman © photonews


Blackmoor, Engeland, in 1891. Lawrence Talbot keert terug naar het huis van zijn ouders omdat zijn broer in mysterieuze omstandigheden is overleden. De locals menen zeker te weten dat de daders gezocht moeten worden in de zigeunergemeenschap, maar Lawrence gelooft daar niets van. Hij gaat zelf op onderzoek uit en ontdekt dat een weerwolf het plaatsje onveilig maakt.

Thriller van Joe Johnston met Benicio Del Toro, Emily Blunt, Anthony Hopkins, …
2BE, woensdag 30 oktober, 22u25

Neem deze film op vanop afstand


Lust for life

Lust for life © photonews


Nieuw lifestylemagazine met Eva Daeleman. In deze aflevering: Eva en haar vriend kiezen voor Maastricht als citytrip-bestemming, Titus De Vooght trekt naar Barcelona, een Spaanse kunstenaar is creatief met zwerfvuil, Wim Ballieu gaat een hapje eten in een eenpersoonsrestaurant in Amsterdam en Hannelore Knuts least een jeansbroek.

Eén, donderdag 31 oktober, 22u30

Neem dit programma op vanop afstand

Ben Earl: Trick artist

Ben Earl: Trick artist  © -


‘Meester van de misleiding’ Ben Earl is geen illusionist van dertien in een dozijn: hij opent handboeien met een zelfgemaakte sleutel van papier, springt van gebouwen en vangt kogels op met zijn blote handen. Voor zijn shows laat hij zich naar eigen zeggen beïnvloeden door de filmwereld, kunst en wetenschap. Is het allemaal echt wat je ziet, of gaat het om één grote illusie?

Discovery Channel, vrijdag 1 november, 21u00

Harry Potter and the deathly hallows: part 1

Harry Potter and the deathly hallows: part 1 © -


Na de dood van Perkamentus zit Harry Potter met een probleem: hij kan niet meer rekenen op zijn grootste beschermer en zijn vijand Voldemort krijgt steeds meer macht. Harry, Hermelien en Ron moeten de ‘Gruzielementen’ (de objecten waaraan Voldemort zijn onsterfelijkheid te danken heeft) vinden en ze vernietigen, maar die zoektocht is niet zonder gevaren.

VIER, vrijdag 1 november, 20u35

Neem deze film op vanop afstand

Madonna: The MDNA Tour

Madonna: The MDNA Tour © -


Concertfilm over de MDNA-tour van Madonna, die haar in 2012 naar vijfenzestig podia bracht.

Nederland 3, zaterdag 2 november, 21u30

Case Histories

Case Histories © -


Britse detectiveserie die gebaseerd is op de misdaadromans van schrijfster Kate Atkinson. In deze aflevering: Jackson Brodie komt aan de kost als privédetective in Edinburgh. Brodie krijgt een zaak van dertig jaar geleden op z’n bord: hij moet de verdwijning van een meisje onderzoeken.

Met Jason Isaacs, Amanda Abbington, Kirsty Mitchell, …
Canvas, zaterdag 2 november, 22u10


Neem dit programma op vanop afstand

The day of the jackal

The day of the jackal © -


Een aanslag op de Franse president Charles De Gaulle mislukt. Zijn tegenstanders geven het echter niet op: ze huren ‘The Jackal’ in, de huurmoordenaar die Lumumba het hoekje om hielp. Hij neemt genoegen met 50 000 dollar om de klus te klaren. Maar de Franse politie is al snel op de hoogte van de plannen.

Spionagefilm van Fred Zinnemann met Edward Fox, Alan Badel, Adrien Cayla-Legrand, …
vtm, zondag 3 november, 14u25


Neem deze film op vanop afstand

Het jaaroverzicht live

Het jaaroverzicht live © photonews


Panelprogramma waarin gasten de opmerkelijkste gebeurtenissen van het jaar bespreken, gepresenteerd door Gilles De Coster met o.a. Tom Lenaerts, Mia Doornaert en Mark Uytterhoeven (foto).

VIER, maandag 4 november, 22u10

Neem dit programma op vanop afstand

Orphan Black

Orphan Black © -


Nieuwe sciencefiction-serie die de gevolgen van het klonen van onder de loupe neemt.
Op een dag is Sarah getuige van de zelfmoord van een vrouw die als twee druppels water op haar gelijkt. Ze neemt de identiteit aan van de vrouw, strikt haar vriend en verschaft zich zelfs toegang tot haar bankrekening. Wanneer ze ontdekt dat de dode vrouw en zijzelf klonen zijn, maakt dat de zaken alleen maar ingewikkelder.

Met Tatiana Maslany, Dylan Bruce, Jordan Gavaris, …
OP12, maandag 4 november, 22u15
Eigen kweek

Eigen kweek © photonews


Nieuwe tragikomische serie. De Welvaerts zijn een familie van aardappelkwekers uit het West-Vlaamse Wijtschate. Vader Jos is door een ongelukkige belegging zijn spaargeld kwijtgeraakt, maar hij vertikt het om dat aan zijn familie te vertellen. Dan ontdekt hij dat zijn jongste zoon cannabis teelt en besluit hij in diens voetsporen te treden om zo uit de kosten te komen.

Met Sien Eggers, Dirk Van Dijck, Sebastien Dewaele, …
 
Eén, dinsdag 5 november, 20u40
 

Music and lyrics

Music and lyrics © -


Een aan lager wal geraakte zanger krijgt de kans om een hit te schrijven voor popster Cora Corman. Da’s behoorlijk problematisch, want hij heeft nog nooit een tekst geschreven en zijn tijd is beperkt. Zijn plantenverzorgster besluit hem te helpen.

Romantische komedie met Hugh Grant, Drew Barrymore, Brad Garrett, ...
Vier, dinsdag 5 november, 22u10

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook