Het showbizznieuws van de week (31/11)

Het showbizznieuws van de week (31/11) © -


Frank Molnar is kwaad omdat de nieuwste video van z'n vriendin Noa Neal zonder verpinken van YouTube werd gehaald, Trisha of mevrouw Ignace Crombé kondigt vol trots een nieuwe single én een borstvergroting aan, Lady Gaga stond compleet naakt op het podium in Londen en het bedrag dat Piet Huysentruyt en Jeroen Meus verdienden met hun kookboeken is om van te duizelen. Hier komen de opmerkelijkste showbizznieuwtjes van de week!

Clip Noa Neal offline gehaald, Frank Molnar is razend

Clip Noa Neal offline gehaald, Frank Molnar is razend © -


Tv-presentator Frank Molnar is ziedend: de clip van ‘Big Dreamer’, de nieuwe single van zijn vriendin Noa Neal, is van YouTube gehaald. Iemand vond het nodig om de video als ‘ongepast’ te melden. Volgens Molnar gaat het om onvervalste pesterijen: Noa heeft in de clip namelijk al haar kleren aan en ook het feit dat ze op een oranje fiets rondtoert is niet bepaald wereldschokkend. ‘Ik ben dat jaloerse en achterbakse gedoe zo beu in dit land. Is er toevallig iemand die 'fietsonella' heeft en niet tegen die oranje fiets kan? Kom op, get a fucking life. Als de song, videoclip of de mensen die erin voorkomen je niet aanstaan, bekijk hem dan niet’, schreef hij op Facebook. Ondertussen staat de video weer online.

Gert Winckelmans ook in beroep veroordeeld voor losse handjes

Gert Winckelmans ook in beroep veroordeeld voor losse handjes © photonews


Gert Winckelmans - beter bekend als Simon uit de vtm-telenovelle ‘Sara’ - is ook in beroep veroordeeld omdat hij een Gentse student een flinke muilpeer verkocht op café. Winckelmans heeft de feiten altijd ontkend en toen hij een geldboete van 1250 euro plus een voorwaardelijke celstraf van zes maanden kreeg, ging hij dan ook in beroep. Maar de rechter had dus alweer geen oren naar zijn versie, die als ‘compleet ongeloofwaardig' werd afgedaan.

Herr Seele dumpt minnares die hem beschuldigde van partnergeweld

Herr Seele dumpt minnares die hem beschuldigde van partnergeweld © photonews


Herr Seele heeft zijn minnares aan de deur gezet. Volgens de kunstenaar-striptekenaar beschuldigde ze hem valselijk van partnergeweld. Ze ging met haar verhaal naar de boekjes, die het gretig overnamen. Eerst zag Seele na die beschuldigingen nog geen reden voor een breuk, maar later besloot hij er toch een punt achter te zetten omdat de vrouw haar woorden niet wilde terugnemen. ‘Ik eiste een rechtzetting, maar die weigerde ze te geven omdat ze dan ongeloofwaardig overkwam. Ik heb in het verleden al geprobeerd om er een punt achter te zetten, maar da’s allesbehalve simpel: ze blijft terugkomen’, klaagt de Cowboy Henk-tekenaar.

Katy Perry is naakt in clips behoorlijk zat

Katy Perry is naakt in clips behoorlijk zat © photonews


Katy Perry heeft genoeg van de naakte Lady Gaga’s, Rihanna’s en andere Miley Cyrussen in videoclips. ‘Stop dat eens weg, denk ik altijd als ik die video's zie. Ik laat tijdens mijn optredens ook wel eens een streepje huid zien, maar da’s niet om op te vallen. Ik wil niemand veroordelen, maar soms zou het tof zijn om eens een andere kaart te trekken’, zo luchtte juffrouw Perry haar hart. Eerder oogstte de ‘blootrage’ ook al kritiek bij oudere zangeressen zoals Annie Lennox en Sinéad O’ Connor. Die laatste werd vervolgens bedreigd door fans van Miley Cyrus.
 

Lady Gaga poedelnaakt op het podium in Londen

Lady Gaga poedelnaakt op het podium in Londen © photonews


Lady Gaga trekt zich duidelijk niets aan van de bekommernissen van Katy Perry, al ging ze deze keer niet uit de kleren in een clip maar gewoon op het podium van een Londense club. Ze kwam er haar nieuwe nummer ‘Venus’ brengen in een witte outfit met bijbehorende vreemde make-up, waarna ze zonder verpinken alles uittrok, tot groot jolijt van de aanwezigen. Achteraf liet ze via de sociale media weten dat ze een geweldige avond beleefde in de Britse hoofdstad: ‘Na al die jaren blijven jullie me inspireren', tweette ze. Aan de andere kant van het Kanaal hadden trouwens heel wat kijkers klachten na een tv-optreden van Gaga, die voor haar aantreden in ‘X Factor’ op ITV ook al weinig kleren aanhad: ze droeg enkel huidkleurig ondergoed en schelpen. Sommige Britten vonden dat niets voor een uitzending in prime time.

Nieuwe single en borstvergroting voor Trisha

Nieuwe single en borstvergroting voor Trisha © photonews


Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé riep een paar dagen geleden de pers samen omdat hij twee belangrijke mededelingen te doen had. Eén: zijn vriendin, Trisha, heeft een nieuwe single uit: ‘De wereld is veel mooier als je lacht'. Binnenkort komt er een compleet album. ‘Het had heel wat voeten in de aarde, want ik heb de eerste nummers die ik hoorde meteen afgekeurd. Het tempo lag te laag. Trisha, dat moet swingen. Kritiek zal er ongetwijfeld komen, maar daar moet je tegen kunnen als je BV wil worden. Ignace hebben ze ook jarenlang door het slijk gehaald. De mensen nemen mij ondertussen steeds meer au sérieux’, aldus Trisha. Het feit dat ze net haar tanden heeft laten witten en dat ze een sponsor heeft gevonden voor een borstvergroting, die ze volgend jaar zal laten uitvoeren, was het tweede belangrijke item dat de aanwezigen op de persconferentie mochten vernemen.

Te luide autoradio komt Fred Di Bono duur te staan

Te luide autoradio komt Fred Di Bono duur te staan © -


Ook muzikanten ontsnappen niet aan de alom gevreesde GAS-boetes: eerst was Hilde Van Mieghem er gloeiend bij omdat haar hond naar een auto blafte, en nu kreeg Fred Di Bono, de ex-vriend van tv-gezicht Evi Hanssen, er ook eentje in de bus. ‘Verstoring van de openbare rust door te luide muziek in de auto, die tot dertig meter verder hoorbaar was’, luidde het oordeel van de Antwerpse politie. ‘They are fucking kidding me, right? Vette middenvinger’, was de schampere reactie van Di Bono op zijn Facebookpagina.
 

Matthias Schoenaerts last een pauze in

Matthias Schoenaerts last een pauze in © photonews


Mathias Schoenaerts is hot in België, Frankrijk, de States en in de rest van de wereld. De man heeft het dan ook razend druk: ‘Blood Ties’ is pas in première gegaan, en er staan nog drie films op stapel: ‘Suite Française’, ‘Far from the madding crowd’ en ‘Alive Alone’. Maar daarna is het genoeg geweest, voor een tijdje dan toch: ‘Ik ga er even mee stoppen. Vanaf half november neem ik een paar maanden afscheid van de filmwereld. Vier films in een jaar is nogal veel. Ik kreeg het voorbije jaar kansen om in grote projecten te stappen, en dat hield me alert, maar nu wil ik even rusten’, laat de acteur weten. Hij voegde daar nog aan toe dat hij heel binnenkort waarschijnlijk in een film te zien zal zijn naast Robert De Niro.

Jeroen Meus en Piet Huysentruyt verdienen aardig centje met kookboeken

Jeroen Meus en Piet Huysentruyt verdienen aardig centje met kookboeken © photonews


De kookboekenhype heeft de auteurs van dat soort lectuur allesbehalve windeieren gelegd, berekenden de mensen van de jobsite vacature.com. Jeroen Meus zou tot nu toe 1,32 euro per boek verdiend hebben, wat neerkomt op een slordige 1 320 000 euro. Piet Huysentruyt haalt een nog straffere toer uit: hij zou 14 % van de verkoopprijs van ieder boek opstrijken, wat gelijk staat aan 2,8 euro per boek. Bruto-opbrengst: 6 258 000 euro. Niet slecht!

Chris Brown ziet heil in therapie

Chris Brown ziet heil in therapie © photonews


R&B-zanger Chris Brown laat zich opnemen in een therapiecentrum. Die beslissing kwam er na zijn escapades van vorig weekend: hij werd in Washington opgepakt na een stevig partijtje knokken. De vechtpartij zou begonnen zijn nadat een man een foto van Brown wilde nemen, waarna de zanger en zijn lijfwachten hem met hun vuisten begonnen te bewerken. Resultaat: een gebroken neus voor de argeloze fan, en lichte blessures voor Chris Brown en zijn lijfwachten. Zijn advocaat haastte zich om te benadrukken dat de artiest en zijn entourage geen enkel misdrijf pleegden: ‘Ze probeerden enkel hun eigendommen te beschermen’, klinkt het. Brown werd dus opgepakt, maar al snel weer vrijgelaten. Op 20 november moet hij voor de rechter verschijnen. ‘Chris laat zich vrijwillig opnemen. Hij wil zich focussen op zijn gedrag van de afgelopen tijd om daarna zijn leven en carrière vanuit een gezonder perspectief te kunnen verderzetten’, luidde de mededeling van zijn woordvoerder.

Vtm verbaasd door Georgische kopie nieuwsdecor

Vtm verbaasd door Georgische kopie nieuwsdecor © -


Op de nieuwsdienst van vtm verslikten ze zich een paar dagen geleden in hun koffie toen ze het decor van het tv-journaal van de Georgische zender 1TV te zien kregen. Het lijkt namelijk om een exacte kopie van de vtm-nieuwsstudio te gaan. ‘We zijn stomverbaasd. De intro, de headlines, de grafieken en de desk waar de nieuwsankers achter zitten gelijken als twee druppels water op die van vtm. We hebben meer dan twee jaar gewerkt om tot dit originele resultaat te komen. Zoiets kan je dus niet zomaar kopiëren’, laat een vtm-woordvoerder weten in een kordate reactie. Het verhaal krijgt wellicht nog een staartje.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook