Dit moet je zien op tv (6 tot en met 12 november)

Dit moet je zien op tv (6 tot en met 12 november) © -

Kristel gaat vreemd

Nieuwe reportagereeks met Kristel Waterloos, die eerder voor Woestijnvis werkte en met Annemie Struyf ‘In Godsnaam’ inblikte. In ‘Kristel gaat vreemd’ gaat ze een tijdje op ontdekkingstocht in omgevingen die voor haar onbekend zijn. In deze aflevering leeft ze een week mee achter de tralies van de vrouwengevangenis in Brugge.

VIER, woensdag 6 november, 22u05

Neem dit programma op vanop afstand

Just for Laughs

Just for Laughs © -


'Just for Laughs' is het grootste comedyfestival ter wereld, en gaat elk jaar door in het Canadese Montreal. De grappigste komieken ter wereld blazen er verzamelen, als we de organisatoren mogen geloven. In deze samenvatting ben je getuige van de lolligste momenten. Onder andere Jimmy Carr, Jeremy Holz en Russell Peters maken hun opwachting.

Acht, woensdag 6 november, 23u20

Neem dit programma op vanop afstand

De beste singer-songwriter van Vlaanderen

De beste singer-songwriter van Vlaanderen © -


VIER gaat op zoek naar mensen die gebeten zijn door de muziekmicrobe. Ze moeten uiteraard een ferm stukje kunnen zingen, maar ook zichzelf begeleiden op een instrument en hun eigen teksten schrijven. De singer-songwriters krijgen professionele omkadering, een jury beoordeelt hen en de kijkers scharen zich achter hun favoriet. De presentatie is in de vakkundige handen van Lisa Smolders en de vaste juryleden zijn diezelfde Lisa Smolders, Frank Vander Linden en Sarah Bettens. Het gastjurylid voor deze aflevering is niemand minder dan Bart Peeters.

VIER, donderdag 7 november, 21u05

Neem dit programma op vanop afstand

Julie & Julia

Julie & Julia © -


Julie Powells is haar saaie leventje beu en wil een beetje meer uitdaging. Als ze het boek van de Amerikaanse tv-kok Julia Child in handen krijgt, besluit ze alle recepten uit dat boek klaar te maken.

Drama van Nora Ephron met Meryl Streep, Amy Adams, Stanley Tucci, …
VIJF, donderdag 7 november, 20u35

Neem deze film op vanop afstand


A Time to Kill

A Time to Kill


In Clanton werd Tanya, het dochtertje van de zwarte Carl Lee Hailey, brutaal verkracht en voor dood achtergelaten. De twee blanke daders worden opgepakt, maar Hailey schiet hen dood in de rechtszaal. Jake Brigance, een jonge blanke advocaat, zal Carl Lee verdedigen …

Rechtbankdrama van Joel Schumacher met Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Samuel L. Jackson, …
Eén, vrijdag 8 november, 23u30


Neem deze film op vanop afstand

Johnny English Reborn

Johnny English Reborn © -


Johnny English is 's werelds klunzigste geheimagent. Hij moet een complot tegen de Chinese premier proberen te verhinderen, maar eerst moet hij afrekenen met dubbelagenten en een moordzuchtige schoonmaakster …

Komedie van Oliver Parker met Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Rosamund Pike, …
vtm, zaterdag 9 november, 20u35

Neem deze film op vanop afstand

As good as it gets

As good as it gets © -


Melvin Udall is een onuitstaanbare, homofobe, dieronvriendelijke en racistische succesauteur. Hij wijkt niet af van zijn dagelijkse gewoontes en is gebonden aan dwangneuroses. Op een dag moet hij letten op de hond van zijn homoseksuele buurman en kan zijn vaste serveerster niet meer komen werken omdat haar zoontje ziek is.

Komedie van James L. Brooks met Jack Nicholson, Helen Hunt, Cuba Gooding Jr., …
VIER, zaterdag 9 november, 22u25


Neem deze film op vanop afstand

Sleepy Hollow

Sleepy Hollow © -


Dubbelaflevering van een nieuwe thriller-fantasyserie naar een verhaal van Washington Irving.

2BE, zondag 10 november, 21u00

Neem dit programma op vanop afstand

Breaking Bad: seizoen 5

Breaking Bad: seizoen 5 © -


Start van het vijfde seizoen van de felbejubelde reeks. In deze aflevering: Walt heeft Gus uit de weg geruimd en bezoekt diens familie om hen te vragen de bescherming op te heffen.

Nederland 3, zondag 10 november, 23u00

Birth Day

Birth Day © -


Nieuwe reportagereeks. Lieve Blancquaert, fotografe, journaliste en moeder van twee, wil te weten komen hoe een bepaalde plek, cultuur of omgeving nieuw leven kan beïnvloeden. Ze trekt daarvoor onder andere naar Shanghai, Groenland, Koeweit en Rio de Janeiro, maar gaat ook op zoek naar verhalen in ons land.

Eén, maandag 11 november, 20u40

Neem dit programma op vanop afstand

Karakters

Karakters © -


Ben Crabbé praat met persoonlijkheden uit de sportwereld. In deze aflevering: Johan Boskamp. Ben ontmoet Boskamp in Lloret de Mar, waar hij op vakantie is met zijn vier kleinzonen. Ze zetten een boompje op over zijn kindertijd in Rotterdam, over de belangrijkste vrouwen in zijn leven en over voetbal. Er zijn getuigenissen van zijn zoon Tom, van Michel Verschueren en van Marc Degryse.

Canvas, maandag 11 november, 20u40

Neem dit programma op vanop afstand

Blown Away

Blown Away © -


Jimmy Dove werkt voor de ontmijningsdienst in Boston. Op een dag besluit hij met z'n werk te stoppen om leraar te worden in zijn vak. Zijn opvolger wordt na een paar dagen gedood door een bom. Jimmy verdenkt een oude bekende, en gaat op onderzoek uit.

Thriller van Stephen Hopkins met Jeff Bridges, Tommy Lee Jones, Suzy Amis, …
2BE, dinsdag 12 november, 22u30

 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook