Dit moet je zien op tv (13 t.e.m. 19 november)

Dit moet je zien op tv (13 t.e.m. 19 november) © -

Ook getest op mensen: seizoen 6

Nieuwe jaargang van het consumentenmagazine met Marcel Vanthilt, huisdokter Tom Jacobs en wetenschapper Filip Van den Abeele. Er komt telkens een gast uit de academische wereld langs die alles weet over het onderwerp van de week.

Eén, woensdag 13 november, 20u40

Neem dit programma op vanop afstand

Voetbal: België - Colombia

Voetbal: België - Colombia © -


De kwalificatie hebben de Rode Duivels op zak, nu moet er geoefend worden om in Brazilië een goed figuur te slaan. De oefencampagne begint met een match tegen Colombia.

Canvas, donderdag 14 november, 20u40 – op dinsdag 19 november kan je op Canvas vanaf 20u40 kijken naar België-Japan

Neem de wedstrijd op vanop afstandTop Boy

Top Boy © -


Start van het tweede seizoen van de Britse misdaadreeks die uitstekende kritieken oogstte, over Dushane en zijn vriend Sully, drugdealers in de Londense wijk Summerhouse. In deze aflevering: Sully en Dushane zijn rivalen geworden, maar Dushane werkt nu samen met de gewelddadige Mike. Wanneer de politie het lijk van hun aartsrivaal Kamale ontdekt, zitten ze behoorlijk in de penarie …

Met Ashley Walters, Kane Robinson, Malcolm Kamulete, …
Acht, donderdag 14 november, 20u40


Neem dit programma op vanop afstand

My big fat Greek wedding

My big fat Greek wedding © -


Toula is de  dochter van Griekse migranten in de Verenigde Staten. Ze is de schande van de familie omdat ze op haar dertigste nog niet getrouwd is. Dan slaat ze Ian Miller aan de haak. Haar familie reageert furieus omdat hij een Amerikaan is, en da’s compleet tegen de traditie: een Griekse hoort immers met een Griek te trouwen. Om hen mild te stemmen moet Ian zich bekeren tot het orthodox geloof, Ouzo leren drinken en zich bekwamen in de kunst van het Sirtaki-dansen.

Komedie van Joel Zwick met Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine, …
vtm, vrijdag 15 november, 22u40


Neem deze film op vanop afstand

Shaft

Shaft © -


Privé-detective Shaft moet de racistische moordenaar Wade achter tralies krijgen. Daarvoor moet hij de enige ooggetuige van een brute moord zien te vinden. Hij gaat de strijd aan met drugdealers en corrupte politieagenten.

Thriller van John Singleton met Samuel L. Jackson, Vanessa Williams, Christian Bale, …
VIER, vrijdag 15 november, 22u50


Neem deze film op vanop afstand

De baard van Bartel

De baard van Bartel © -


Bartel van Riet bezoekt de zeven natuurwonderen in deze nieuwe reportagereeks. Deze week: de gletsjer van Illulissat in Groenland, waar de effecten van de opwarming van de aarde duidelijk te merken zijn.

Eén, zaterdag 16 november, 20u00

Neem dit programma op vanop afstand

Insomnia

Insomnia © -


De ervaren politieman Will Dorner trekt naar Alaska om er de moord op een meisje te onderzoeken. Het draait al snel uit op een kat- en muisspel tussen de verbeten flik en de gluiperige moordenaar.

Thriller van Christopher Nolan met Al Pacino, Hilary Swank, Robin Williams, …
2BE, zaterdag 16 november, 22u35


Neem deze film op vanop afstand

Once upon a time in the West

Once upon a time in the West © -


In het Wilde Westen overvallen drie bandieten een onbekende man. Die schakelt hen meteen uit en trekt verder. Ondertussen heeft Frank de boer Brett McBain vermoord in opdracht van spoorwegmagnaat Morton, om zo diens land in te palmen. De onbekende is de voornaamste verdachte voor de moord.

Western van Sergio Leone met Charles Bronson, Claudia Cardinale, Henry Fonda, …
vtm, zondag 17 november, 14u05


Neem deze film op vanop afstand

Dracula

Dracula © -


Nieuwe dramareeks van de makers van 'The Tudors' en 'Downton Abbey' over de legendarische vampier-graaf. In deze aflevering: Dracula reist naar Londen onder de naam Alexander Grayson. Daar wil hij wraak nemen op diegenen die hem in een vampier veranderden.

Met Jonathan Rhys Meyers, Jessica De Gouw, Oliver Jackson-Cohen, …
2BE, zondag 17 november, 21u05


Neem dit programma op vanop afstand

2013

2013 © -


Realityreeks waarin tien Vlamingen zichzelf een jaar lang filmen. Met in de hoofdrollen o.a. Luc, de CEO van Nike in Laakdal, de schrijnwerker Orry, beginnend profwielrenner Pieter en Marc, burgemeester van Heuvelland.

VIER, maandag 18 november, 21u05

Neem dit programma op vanop afstand


Shackleton: Death or glory

Shackleton: Death or glory © -


In 1914 leidde Ernest Shackleton een expeditie over Antarctica. Tim Jarvis en zijn zijn vijf mede-avonturiers willen dat overdoen. Ze moeten een lange zeiltocht over één van de wildste stukken oceaan ter wereld maken en steken een gevaarlijke bergkam over. Ze maken daarbij geen gebruik van een GPS-toestellen en andere moderne technologieën.

Discovery Channel, maandag 18 november, 21u55

The Stepford Wives

The Stepford Wives © -


Joanna Eberhart krijgt haar ontslag en da’s voor haar een zware dobber. Ze verhuist met haar man van Manhattan naar Stepford, Connecticut, en maakt er kennis met schrijfster Bobbie Marcowitz. Samen komen ze tot de conclusie dat er iets vreemds aan de hand is met de vrouwen in Stepford: ze lijken allemaal zo perfect. Maar hoe komt dat?

Komedie van Frank Oz met Nicole Kidman, Bette Midler, Glenn Close, …
Vitaya, dinsdag 19 november, 21u00

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook