De opmerkelijkste showbizznieuwtjes van de week

De opmerkelijkste showbizznieuwtjes van de week © -


Wout Bru is het beu dat hij de vrouwen van zich moet afslaan, Josje gaat acteren in een Nederlandse serie, de one night stand van Justin Bieber heeft het in de pers uitvoerig over de bedprestaties van de zanger en Phaedra Hoste wil meer erkenning als kunstenares. Hier komen de opmerkelijkste nieuwtjes van bij de sterren!

Maaike Cafmeyer: ‘Ja, ik probeerde zelf ooit een joint’

Maaike Cafmeyer: ‘Ja, ik probeerde zelf ooit een joint’ © -


Maaike Cafmeyer schittert dezer dagen in de vrt-reeks ‘Eigen Kweek’ over een wiettelende aardappelkwekersfamilie, waarin ze de rol van een flamboyante politie-agente vertolkt. Een nieuwsgierige journalist wilde weten of ze ooit zelf wel eens een joint heeft gerookt. ‘Ja hoor, al voelde ik er eigenlijk niets van. Verslavingen zijn niets voor mij, ik hou er niet van om de controle te verliezen. Ik ben zo al zot genoeg, als ik ook nog eens zou beginnen drinken en joints roken, zou er met mij geen land te bezeilen vallen’, aldus een openhartige Maaike.

Wout Bru: ‘Stop met dat versieren, ik ben geen gigolo’

Wout Bru: ‘Stop met dat versieren, ik ben geen gigolo’ © -


Het leven van een bekende kok is hard, en dat weet ook Wout Bru, want hij moet de vrouwen die oneerbare voorstellen op hem afvuren van zich afslaan. ‘Kijk, ik steek niet onder stoelen of banken dat ik van mooie vrouwen hou en ik weet ondertussen dat ik goed in de markt lig, wat leuk is. Maar soms is het ook een last: dames benaderen mij zonder enige schaamte en gaan ervan uit dat ik wel zal openstaan voor een flirt, maar ik ben geen gigolo, hoor’, klaagt Wout in TVFamilie.

‘Bij De Huisdokter verloopt niet alles eerlijk’

‘Bij De Huisdokter verloopt niet alles eerlijk’ © photonews


‘De Huisdokter’ op VIJF kan wekelijks heel wat kijkers bekoren. In dat programma met Michele Van Sebroeck en Peter Van Asbroeck ondergaan afgeleefde huizen een make-over zodat ze plotsklaps op heel wat interesse van potentiële kopers kunnen rekenen. Of lijkt dat alleen maar zo? De afgelopen week kwam aan het licht dat minstens een deel van het programma opgezet spel is. Voor de woning is opgeknapt geven een aantal zogezegde kandidaat kopers zo vernietigend mogelijke commentaren, om het huis na de metamorfose op een overdreven manier de hemel in te prijzen. ‘Compleet fake. Die mensen worden opgetrommeld door een castingbureau en spelen een rolletje. Zo'n praktijken zijn ook bij andere programma's schering en inslag’, aldus een anonieme bron. Bij het productiehuis geven ze grif toe dat er figuranten in het spel zijn, maar ‘enkel in uitzonderlijke gevallen’.

One night stand van Justin Bieber klapt ‘uit bed’

One night stand van Justin Bieber klapt ‘uit bed’ © photonews


De vrouw die vorige week in Brazilië in bed dook met Justin Bieber maakte zichzelf bekend. Tatiana - zo heet ze - besloot er geen doekjes om te winden: ‘Ja, ik beleefde een wilde nacht met Justin en hij deed flink zijn best in bed. Hij weet zeker van aanpakken en daar was ik blij om’, vertelt de openhartige Braziliaanse. Bieber liet trouwens weer van zich spreken tijdens zijn concert in Argentinië, waar hij bij het betreden van het podium op een Argentijnse vlag trapte. Het land in rep en roer natuurlijk, want in Argentinië is het onteren van de de vlag strafbaar.

Hans Otten is papa van Marcel

Hans Otten is papa van Marcel © photonews


Hans Otten en zijn vrouw Colette zijn een week geleden de trotse ouders geworden van een zoon, die ze Marcel hebben genoemd. Het is het eerste kind voor het koppel, en het vierde voor Hans. Hij laat weten dat hij er niet mee zit dat hij een ‘wat oudere vader’ is: 'Ik zie het als een nieuw levensexperiment. Bij mijn andere kinderen heb ik de babyfase niet zo bewust meegemaakt’, klinkt het.
 

Josje gaat acteren

Josje gaat acteren © photonews


Josje van K3 is van alle markten thuis: ze kan niet alleen zingen, maar gaat nu ook acteren. De blondine zal één van de hoofdrollen vertolken in ‘Fashion Planet’, een komische serie op de Nederlandse zender Net 5. De reeks speelt zich af op de redactie van een modeblad dat op de fles dreigt te gaan. De K3-zangeres kruipt in de huid van Ellis, een meisje dat stage wil lopen maar in de plaats daarvan een job krijgt als assistente van de hoofdredactrice. Of ze genoeg heeft van K3? ‘Nee hoor! ga zeker niet weg bij K3, maar het is wel leuk om even wat anders te doen’, zo stelt ze haar fans gerust. 'Fashion Planet' zal volgend jaar bij onze noorderburen op het kleine scherm te zien zijn.

Tom Cruise: ‘Mijn job is vergelijkbaar met die van soldaten in Afghanistan’

Tom Cruise: ‘Mijn job is vergelijkbaar met die van soldaten in Afghanistan’ © photonews


Tom Cruise zit niet verlegen om een controversiële uitspraak meer of minder. Een tijd geleden diende hij een klacht in tegen een blad waarin te lezen stond dat hij zijn dochter Suri in de steek had gelaten, en tijdens het proces dat daarop volgde deden zijn uitlatingen meerdere wenkbrauwen fronsen. ‘Soms moet ik me maanden- of zelfs jarenlang klaarstomen voor één rol. Een hardloper die traint voor de Olympische Spelen moet maar twee keer per dag lopen. Ik moet voor een film dikwijls 30 tot 40 keer rennen en dat dagen aan een stuk’ en ‘Soms is het onmenselijk, echt barbaars. Mijn job als acteur is vergelijkbaar met de taak van soldaten in Afghanistan’, waren een paar van zijn niet mis te verstane uitroepen.

Phaedra Hoste wil respect als kunstenares

Phaedra Hoste wil respect als kunstenares © photonews


Phaedra Hoste die ging schilderen: toen de ex-miss haar nieuwe roeping aan de wereld openbaarde, klonk er hier en daar hoongelach. Maar ondertussen begint het vlotter te lopen: binnenkort start een tentoonstelling in Ieper en ze werkt in alle stilte aan een expositie in Londen. Phaedra is momenteel druk in de weer met een nieuwe reeks schilderijen. ‘Iedereen heeft meteen een oordeel klaar. Mensen halen toch vaak hun neus op voor een Phaedra: ze vinden het mooi, tot het van mij is. Ik wil serieuzer genomen worden als schilderes’, stelt ze.

‘Het Vonnis’ en ‘Marina’ aan top van box office

‘Het Vonnis’ en ‘Marina’ aan top van box office © photonews


Het zijn hoogdagen voor de Vlaamse film: ‘Het Vonnis’ van Jan Verheyen en ‘Marina’ van Stijn Coninx bezetten de twee eerste plaatsen van de box office, iets wat nog nooit gebeurd is. ‘Marina’, de film over het leven van zanger Rocco Granata, lokte al 77 400 bezoekers naar de bioscoop, de rechtbankthriller ‘Het Vonnis’ kon 292 600 kijklustigen bekoren.

Miley Cyrus rookt joint op het podium

Miley Cyrus rookt joint op het podium © photonews


Miley Cyrus heeft weer keet geschopt. Op de 'Music Awards' in Amsterdam won ze de prijs voor ‘beste vrouwelijke artieste', en dus vond ze er niet beter op dan dat heuglijke feit te vieren door een joint op te steken op het podium. Tijdens haar optreden gaf ze ook nog eens wat suggestieve twerk-bewegingen ten beste. Achteraf twitterde Miley dat ze zich niet veel meer kon herinneren van haar escapades. MTV America besloot de scene met de joint uit hun uitzending te knippen.

Eva Daeleman: ‘Mensen vinden mij soms nogal bitchy’

Eva Daeleman: ‘Mensen vinden mij soms nogal bitchy’ © photonews


Het loopt allemaal vlotjes voor Eva Daeleman: ze is omroepster op Eén, presenteerde het lifestyleprogramma ‘Fabriek Romantiek’ en tegenwoordig is ze te zien in ‘Lust for Life’, een magazine waarvoor ze met haar vriend Arnout verschillende steden bezoekt. Ze is blij met alle postieve reacties die ze van kijkers krijgt, maar geeft toe dat er soms ook negatieve commentaren op haar afkomen en dat het nog wennen is om een BV te zijn: ‘Toen ik voor tv begon te werken, veranderde mijn leven helemaal. Als je bekend bent, moet iedereen absoluut zijn of haar mening over je ventileren. Die is vaak flatterend, maar soms ook niet. Bij ‘De Slimste Mens’ was ik me er niet voortdurend van bewust dat ik gefilmd werd, en ik kan absoluut niet tegen mijn verlies, wat iedereen heeft kunnen zien. Dat vonden veel mensen blijkbaar nogal bitchy’, zucht Eva.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook