Onze aanraders op tv (20 november t.e.m. 26 november)

Onze aanraders op tv (20 november t.e.m. 26 november) © -

The spy next door

Spion Bob Ho wil zijn carrière opgeven om meer tijd door te brengen met zijn vriendin. Maar die moet plotseling de stad uit, waardoor Ho opgescheept zit met haar kinderen. Voor hem is het de ideale gelegenheid om het kroost beter te leren kennen. Als één van de kinderen een geheime formule ontdekt, krijgen ze een Russische terrorist achter zich aan.


Actiefilm van Brian Levant met Jackie Chan, Amber Valetta, Billy Ray Cyrus, …
2BE, woensdag 20 november, 20u35


Neem deze film op vanop afstand

Dockview - Alles kan schoner

Dockview - Alles kan schoner © -


Dirk Draulans zoekt uit hoe onze energievoorziening- en verbruik er in de toekomst zullen uitzien. Slimme huishoudtoestellen draaien alleen als de zon schijnt of de wind waait, het Duitse plaatsje Feldheim heeft zich volledig losgekoppeld van de klassieke energienetten en in de toekomst worden windmolens mogelijk overbodig omdat jonge Vlaamse uitvinders systemen uitdokteren om windenergie te produceren met vliegers.

Canvas, woensdag 20 november, 21u10

Neem dit programma op vanop afstand


Maid in Manhattan

Maid in Manhattan


Marisa Ventura werkt in een hotel in Manhattan. Op een dag maakt ze kennis met presidentskandidaat Christopher Marshall. Men stelt Marisa aan Christopher voor als een rijke hotelgaste. Hij heeft meer dan gewone interesse in haar.

Romantische komedie van Wayne Wang met Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, …
VIJF, donderdag 21 november, 20u35


Neem deze film op vanop afstand

The Body Farm

The Body Farm © -


Britse misdaadserie over een forensisch team, die eigenlijk een spin-off is van ‘Waking the dead’. In deze aflevering: In een flat worden menselijke resten gevonden. Ze blijken van twee jongens te zijn die al een paar dagen vermist werden.

Met Tara Fitzgerald, Keith Allen, Wunmi Mosako, …
Vitaya, donderdag 21 november, 21u00

Neem dit programma op vanop afstand

Broers en zussen

Broers en zussen © -


Nieuwe documentairereeks over bekende broers en zussen van. Hoe is het om oud te worden in de schaduw van een beroemd familielid? Onder andere Stella Parton (zus van Dolly) en Vanessa Branson (zus van Richard) passeren de revue, en in deze aflevering komt Leon Hendrix (jawel, de broer van Jimmy) aan het woord.

Nederland 3, donderdag 21 november, 21u35

Batman Begins

Batman Begins © -


De ouders van Bruce Wayne werden voor zijn ogen neergeschoten, waardoor hij zich wil opwerpen als de bestrijder van het kwaad. Bruce trekt naar het oosten, waar hij in contact komt met Ducard, die hem een opleiding tot ninja geeft. Later keert hij terug naar Gotham City, waar hij de stad wil zuiveren van corruptie en misdaad.

Actiefilm van Christopher Nolan met Christian Bale, Katie Holmes, Liam Neeson, …
VIER, vrijdag 22 november, 20u35Jean redt Europa

Jean redt Europa © -


Documentairereeks waarin Jean Dumont (bekend van ‘Jean wordt Vlaming’) door Europa reist om de crisis op te lossen met meer groei, meer vrije markt en meer neo-liberalisme. In deze aflevering: In Duitsland heeft de helft van de werklozen een minijob met een minisalaris. De problemen die daaruit voortkomen, maken de mensen creatief en geven de economie een duwtje in de rug.

Acht, vrijdag 22 november, 22u10

Neem dit programma op vanop afstand

Mission Impossible - Ghost Protocol

Mission Impossible - Ghost Protocol © -


De Amerikaanse president verbreekt elke band met IMF omdat men geheim agent Ethan Hunt verdenkt van een terroristische aanslag op het Kremlin. Ethan moet het op z’n eentje zien te rooien.

Actiefilm van Brad Bird met Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg, …
vtm, zaterdag 23 november, 20u35


Neem deze film op vanop afstand

The Blacklist

The Blacklist © -


Eerste aflevering van een nieuwe Amerikaanse misdaadserie die in de U.S.A. een enorm succes werd. In deze dubbelaflevering: De beruchte crimineel Red is op de vlucht voor de politie. Op een dag geeft hij zich aan op het hoofdkwartier van de FBI. Hij stelt hen voor om een lijst met beruchte misdadigers vrij te geven, op één voorwaarde: hij wil samenwerken met profiler Elizabeth Keen.

Met James Spader, Megan Boone, Ryan Eggold, …
Vier, zondag 24 november, 20u25


Neem dit programma op vanop afstand

Comedy total: Freddy gaat naar de bakker

Comedy total: Freddy gaat naar de bakker © -


Zaalshow van Bart Vanneste, die in de huid kruipt van zijn welbekende alter ego Freddy De Vadder.

Canvas, zondag 24 november, 20u45

Neem dit programma op vanop afstand


Rijker dan je denkt?

Rijker dan je denkt? © -


Start van het tweede seizoen van het kunstmagazine waarin voorwerpen worden getaxeerd door experten. In deze aflevering komen we onder meer te weten wat een oud hostiebakijzer, een Olympische medaille uit 1936 en een kaartje met de handtekening van de allereerste astronauten waard zijn. Presentatie: Staf Coppens.

vtm, maandag 25 november, 20u35

Neem dit programma op vanop afstand

The Road

The Road © -


Amerika in de toekomst. Een vader en zoon zijn te voet onderweg door een verwoest landschap. Ze moeten afrekenen met kannibalistische bendes, honger en ziekte.

2BE, dinsdag 26 november, 20u35


Forces of nature

Forces of nature © -


Schrijver Ben Holmes wil in Savannah trouwen met Bridget, maar zijn vlucht is geannuleerd. Samen met medepassagier Sarah zoekt hij tevergeefs naar een huurauto, en uiteindelijk besluiten ze de trein te nemen. Ze vergeten echter over te stappen waardoor ze veel tijd verliezen. Dan proberen ze de bus, maar blijkt hun geld gestolen te zijn. Tot overmaat van ramp begint Ben gevoelens te krijgen voor Sarah.

Komedie van Bronwen Hughes met Sandra Bullock, Ben Affleck, Maura Tierney, …
Vitaya, dinsdag 26 november, 21u05


 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook