Tv-aanraders van de week (27/11 t.e.m. 3/12)

Tv-aanraders van de week (27/11 t.e.m. 3/12) © -

Hebburn

Comedyserie over een pasgetrouwd koppel in het plaatsje Hebburn, waar heel wat Britten smakelijk konden mee lachen. De inwoners van Hebburn waren echter niet allemaal even enthousiast. In deze aflevering: Jack Pearson, een ambitieuze aspirant-schrijver, neemt zijn vriendin Sarah voor het eerst mee naar zijn ouders in Hebburn. Maar thuis weten ze nog nog niet dat hij stiekem getrouwd is in Vegas en dat zijn echtgenote een joodse is …

Met Kimberley Nixon, Chris Ramsey, Jim Moir, …
Acht, wekelijks vanaf woensdag 27 november, 21u10

Neem dit programma op vanop afstand

Reclame AUB

Reclame AUB © -

Nieuwe quiz met Nathalie Meskens. De reclamekennis van de deelnemers staat centraal. Drie teams bestaande uit een kandidaat en een BV nemen het tegen elkaar op. Heel wat komische en onbedoeld komische reclamespots passeren de revue.

vtm, wekelijks vanaf donderdag 28 november, 20u35

Neem dit programma op vanop afstand

Seven Pounds

Seven Pounds © -

Ben probeert zijn moeilijke verleden achter zich te laten en besluit om zeven onbekende mensen te helpen. Hij helpt Emily, één van hen, met klusjes, en krijgt al snel gevoelens voor haar.

Drama van Gabriele Muccino met Rosario Dawson, Will Smith, Woody Harrelson, …
VIJF, donderdag 28 november, 20u35

Neem deze film op vanop afstand

Hancock

Hancock © -

John Hancock is gezegend met speciale krachten en was ooit een superheld, maar nu is hij een aan lager wal geraakte dronkelap. Op een dag kan hij ternauwernood het leven redden van public-relationsicoon Ray Embrey. Die is zo in de wolken dat hij de reputatie van Hancock in ere wil herstellen …

Actiefilm van Peter Berg met Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman, …
VIER, vrijdag 29 november, 20u35


Neem deze film op vanop afstand

Groenten uit Balen

Groenten uit Balen © -

Jan Debruycker moet tegen zijn zin mee met de massa wanneer er een wilde staking uitbreekt in de fabriek waar hij werkt. Daardoor komt zijn gezin in moeilijke financiële papieren te zitten. Terzelfdertijd geraakt dochter Germaine geïntrigeerd door Luc, een student die de stakers steunt.

Tragikomedie van Frank van Mechelen met Stany Crets, Evelien Bosmans, Tiny Bertels, …
Eén, vrijdag 29 november, 20u40


Neem deze film op vanop afstand

Philippe Geubels: Hoe moet het nu verder?

Philippe Geubels: Hoe moet het nu verder? © -

‘Hoe moet het nu verder’ is de tweede zaalshow van Philippe Geubels, die eerder op ’s lands podia stond met ‘Droog’ en momenteel door Nederland trekt met de voorstelling ‘Made in Belgium’.

VIER, zaterdag 30 november, 20u50

Neem dit programma op vanop afstand

Two weeks notice

Two weeks notice © -

Advocate Lucy Kelson werkt voor de rijke, opdringerige egoïst George Wade. Hij eist steeds meer van haar en daarom besluit ze om ontslag te nemen. Maar dat laat Wade niet zomaar gebeuren: hij wil eerst iemand vinden die haar werk kan overnemen.

Komedie van Marc Lawrence met Sandra Bullock, Hugh Grant, Dana Ivey, …
VIJF, zaterdag 30 november, 20u30


Neem deze film op vanop afstand

So you think you can dance

So you think you can dance © -

Op zondag is het tijd voor de ongetwijfeld zinderende finale van de danswedstrijd waarin juryleden Dan Karaty, Euvgenia Parkhina, Jan Kooijman en Ish Aït Hamou op zoek gaan naar danstalent in Vlaanderen en Nederland. Presentatie: An Lemmens en Dennis Weening.

vtm, zondag 1 december, 19u55

Neem dit programma op vanop afstand

Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin’

Jimi Hendrix: Hear My Train a Comin’ © -


'Hear My Train A Comin''  is een twee uur durende docu over gitaarlegende Jimi Hendrix. Foto’s, tekeningen, brieven en interviews uit het archief geven een inkijkje in het leven en de carrière van de bekende muzikant. Met getuigenissen van zijn familie en bekende namen als Paul McCartney, Steve Winwood en zijn bandleden Noel Redding, Mitch Mitchell en Billy Cox.

Canvas, zondag 1 december, 22u25

Neem dit programma op vanop afstand

Stars for Life

Stars for Life © -

Zangwedstrijd met twaalf Bekende Vlamingen. De winnaar zingt de ‘Song for Life’ en verdient geld voor haar of zijn zelfgekozen doel. De kandidaten zijn o.a. Lesley-Ann Poppe, Wouter Van Besien en Hanne Troonbeeckx. Regi en Koen Buyse gaan aan de slag als componist, Els Pynoo en Koen Wauters vormen samen met een gast de jury.

Eén, vanaf maandag 2 december, 21u25


New Girl

New Girl © -

Amerikaanse sitcom. Jess betrapt haar vriend met een ander meisje en zoekt een nieuw appartement. Ze komt terecht bij de vrolijke vrijgezellen Nick, Coach en Schmidt.

Met Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, …
Vitaya, maandag 2 december, 20u10

Neem dit programma op vanop afstand

Dockland - Brazil: An Inconvenient History

Dockland - Brazil: An Inconvenient History © -

Op Canvas, dat voor de gelegenheid zal worden omgedoopt tot ‘Canvãs do Brasil’, staat in de week van 2 december alles in het teken van Brazilie. ‘Brazil: An Inconvenient History’ is een documentaire van Phil Grabsky over de slavernij. De voormalige Portugese kolonie voerde tien keer meer Afrikaanse slaven in dan er naar Noord-Amerika werden overgebracht.

Canvas, dinsdag 3 december, 21u05

Neem hier op vanop afstand!

Harry Brown

Harry Brown © -

Een goede vriend van ex-marinier Harry Brown wordt op beestachtige wijze vermoord. Het moordonderzoek draait op niets uit en dus besluit Harry het recht in eigen hand te nemen.

2BE, dinsdag 3 december, 20u35

Neem hier op vanop afstand!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook