Het showbizznieuws van de week (29 november)

Het showbizznieuws van de week (29 november) © -


Bartel Van Riet werd benaderd door een vrouw die haar blote borsten wilde laten signeren, Josje van K3 en Kevin Janssens geven toe dat ze een koppel vormen, de sekstape van Paris Hilton duikt weer op maar ze verdiende er naar eigen zeggen geen halve eurocent aan en Angelina Jolie wil Brad Pitt een eilandje cadeau doen voor zijn verjaardag. De straffe stoten van de sterren lees je hier!

Josje en Kevin Janssens: 'Ja, we zijn een koppel'

Josje en Kevin Janssens: 'Ja, we zijn een koppel' © -


Josje en Kevin Janssens zijn het geroddel beu en dus geven ze het maar openlijk toe: ze zijn een koppel. Ontkennen werd steeds moeilijker nadat de tortelduifjes kussend werden opgemerkt in een exclusief restaurant. De twee werden voor het eerst samen gezien op Rock Werchter, maar toen de vraag gesteld werd of er misschien iets meer aan de hand was, reageerden zowel Josje als Kevin geïrriteerd. ‘Er is nog geen plaats voor een man in mijn leven’, liet de blondine toen optekenen. Nu is dat dus blijkbaar wel het geval. De K3-zangeres sloeg eerder Gert Verhulst en de acteurs Levi van Kempen en Johnny De Mol aan de haak.

Angelina Jolie wil Brad Pitt een eiland cadeau doen

Angelina Jolie wil Brad Pitt een eiland cadeau doen © -


In de categorie ‘Koop eens een origineel verjaardagsgeschenk voor je geliefde’ doet Angelina Jolie het deze week niet onaardig: voor de vijftigste verjaardag van Brad Pitt wil ze hem verrassen met een eiland, en wel eentje in de vorm van een hart. Het kleinood ligt op 75 kilometer van New York en kost veertien miljoen euro. Angelina kocht ooit al eens een waterval voor haar man.

Bartel Van Riet: 'Een vrouw vroeg me om haar blote borsten te signeren'

Bartel Van Riet: 'Een vrouw vroeg me om haar blote borsten te signeren' © photonews


Sinds Bartel Van Riet het scherm onveilig maakt, zijn veel mannen tevreden omdat het opnieuw okee is om je een paar dagen niet te scheren, maar zijn populariteit is toch vooral bij het vrouwelijke deel van de bevolking de hoogte in geschoten. Van Riet geeft toe dat het nog wennen is: onlangs schrok hij zich bijvoorbeeld een hoedje toen een vrouw hem vroeg om haar blote borsten te signeren. ‘Maar dat heb ik geweigerd’, aldus een categorieke Bartel. 'Ik weet niet wat het allemaal is, maar ik zie mezelf helemaal niet als sekssymbool. Ik ben maar een simpele jongen uit de Kempen’, gaat hij verder. Hij is er ondertussen wel achtergekomen waar de mooiste vrouwen wonen, met dank aan zijn reisprogramma ‘De Baard van Bartel’: ‘In Rusland, uiteraard. Slank, met een gave, bleke huid, donker haar en bruine of groene ogen. Het zijn natuurwonderen op zich!’, lacht de avonturier-tuinman.

Is er meer aan de hand tussen Jay-Z en Miss België-finaliste?

Is er meer aan de hand tussen Jay-Z en Miss België-finaliste? © -


In de Amerikaanse en Britse media gonst het van de geruchten dat er iets meer aan de hand is tussen Jay-Z en Claudia Scheelen, een Miss België-finaliste. Na zijn optreden in Antwerpen hadden de twee een onderonsje en dus werd er al gauw gewag gemaakt van een stevig haar in de boter tussen Beyoncé en haar liefhebbende echtgenoot. Maar Claudia ontkent in alle toonaarden: ‘Er is helemaal niets gebeurd. Jay-Z was in Club Magic met zijn entourage om de verjaardag van baseballer Robinson Cano te vieren. Ik kreeg een glas champagne van één van die mensen, en hij vertelde me dat hij de vrouwen in de discotheek mooi vond. Da’s alles!’, klinkt het. Over gesprekken met Jay-Z liet ze niets los. De rapper heeft zelf niet gereageerd op de roddels. Club Magic heeft een aardig centje verdiend aan zijn avondje uit: hij gaf voor tienduizenden euro’s uit aan champagne.

''Ontspoord' is amusement op kap van slachtoffers'

''Ontspoord' is amusement op kap van slachtoffers' © photonews


De nieuwe fictiereeks ‘Ontspoord’, waarvan vtm een paar dagen geleden de eerste aflevering uitzond, veroorzaakte al heel wat beroering nog voor de eerst beelden op antenne gingen. De afleveringen van de serie zijn namelijk gebaseerd op de misdaden van onder andere Ronald Janssen, Kim De Gelder en Roger Vangheluwe. ‘Dit is amusement op de kap van het gruwelijke leed van slachtoffers’, stelt de bekende strafpleiter Jef Vermassen onomwonden. De families van de slachtoffers van Ronald Janssen reageren even verongelijkt, en de advocaat van Vangheluwe wilde de uitzending zelfs proberen tegen te houden. Bij vtm reageren ze rustig op de heisa: ‘Ontspoord is fictie, maar we begrijpen dat dit gevoelig kan liggen. Het is niet onze bedoeling om mensen te kwetsen. We willen met de reeks net het grote publiek laten nadenken over de gevolgen van zulke misdaden’, klonk het in een reactie. In ‘Ontspoord’ duiken heel wat bekende acteurs op, zoals Barbara Sarafian, Tine Embrechts en Sven De Ridder.
 

Heeft Tom Cruise een nieuwe vlam?

Heeft Tom Cruise een nieuwe vlam? © photonews


De Amerikaanse roddelblaadjes zijn er zeker van: Tom Cruise heeft een nieuw lief, en ze is lid van Scientology. Sinds het spaak liep met Katie Holmes zien opmerkzame persmuskieten de acteur steeds vaker in het gezelschap van actrice Laura Prepon, bekend van de serie ‘That ‘70’s show’, waarin ze de rol van Donna vertolkt. De twee werden al een keertje gespot in een restaurant in Hollywood, waar veel Scientology-leden komen.

Stromae krijgt een wassen beeld

Stromae krijgt een wassen beeld © photonews


Stromae is in geen tijd wereldberoemd geworden, en zoals dat past bij muzikale grootheden krijgt hij nu ook z’n eigen wassen beeld. Dat zal tegen het eindejaar van 2014 te zien zijn in het Parijse Grévin-museum. In het museum staan ook al wassen versies van Lady Gaga, Céline Dion, en verder van Benoît Poelvoorde Amélie Nothomb, twee grote namen uit de Belgische acteurswereld. Stromae - of Paul Van Haver -  is met z’n achtentwintig lentes één van de jongste artiesten die er in was te zien zal zijn. De allerjongste is de Franse zangeres Lorie, die al een beeld kreeg toen ze eenentwintig was.

Paris Hilton: 'Ik heb niets verdiend aan die sekstape!'

Paris Hilton: 'Ik heb niets verdiend aan die sekstape!' © photonews


De sekstape van Paris Hilton en haar ex Rick Salomon, die in 2004 werd gelekt, zorgt nog altijd voor beroering. Een Sloveense website heeft namelijk fragmenten uit de video online gezet, en dus onderneemt de blonde hotelerfgename juridische stappen. 'Ik vind het niet leuk als mensen mijn naam gebruiken om geld te verdienen, toch niet op zo’n smerige manier. Geld wil ik niet, ik heb niet één dollar verdiend aan die sekstape. Er zijn leukere manieren om geld in het laatje te brengen, mijn parfum bijvoorbeeld’, wist Paris te vertellen.

'Safety First' krijgt tweede seizoen

'Safety First' krijgt tweede seizoen © vmma


‘Safety First’ is amper vijf afleveringen ver en het staat al vast dat er een tweede seizoen komt. De comedyserie over de avonturen van vier onhandige bewakingsagenten met Bruno Vanden Broecke, Ben Segers, Ruth Beeckmans en Matteo Simoni kan heel wat kijkers bekoren. Vooral het personage van Matteo Simoni, Simon Vos of ‘Smos’, heeft in geen tijd een stevige groep fans gescoord. De makers van ‘Safety First’ tekenden eerder al voor ‘Benidorm Bastards’ en ‘Wat Als’.

Belgische acteur in NCIS: Los Angeles

Belgische acteur in NCIS: Los Angeles © photonews


Voor het eerst duikt er een acteur uit België op in de Amerikaanse topserie ‘NCIS: Los Angeles’. Fouad Hajii, afkomstig uit Vilvoorde, is bij ons nochtans niet bijster bekend. Toch vertolkte de man, die ondertussen vier jaar in Californië woont, al heel wat bijrollen in films en tv-series. Op de VRT was hij te zien in ‘De Smaak van De Keyser’ en in de States kreeg hij rolletjes in onder meer ‘Jack and Jill’ en ‘Hollywood Girls’ en in de film ‘Argo’. Nu heeft Fouad dus een hoofdrol beet als slechterik in een druk bekeken misdaadreeks. ‘Een uitzonderlijke ervaring. Ik had een heel goed contact met LL Cool J, Chris O'Donnell en Daniela Ruah. De crew heeft me fantastisch opgevangen’, vertelt hij. Haji werkte eerst als informaticus en gaf breakdancelessen, maar toen hij in Atlanta verbleef kreeg hij interesse om te acteren. In België schreef hij zich in in de acteerschool Parallax. In 2010 verhuisde hij met zijn vrouw naar Los Angeles.

Taylor Swift grote winnares American Music Awards

Taylor Swift grote winnares American Music Awards © photonews


Op de American Music Awards is Taylor Swift als grote winnares uit de bus gekomen. De beeldjes werden vorig weekend uitgereikt in Los Angeles. De countryzangeres won vier awards: ‘beste artiest’, ‘beste vrouwelijke pop/rockartiest’, ‘beste vrouwelijke countryartiest’ en ‘beste album’. Voor het overige wonnen o.a. Justin Timberlake (3 awards) en One Direction (1 award). Lady Gaga maakte een opmerkelijke entree te paard en trad op, en verder stonden ook Katy Perry, Miley Cyrus, Rihanna, Justin Timberlake en One Direction op het podium. De American Music Awards worden toegekend door muziekfans, die via het internet kunnen stemmen.

Familieraad is terug

Familieraad is terug © photonews


Wie kent er het legendarische spelprogramma ‘Familieraad’ nog? De quiz met Koen Wauters was in de jaren ’90 een kijkcijferhit op vtm en elke vraag begon met ‘We vroegen aan honderd Vlamingen’. De deelnemende families moesten dan raden wat die honderd Vlamingen hadden geantwoord op een simpele vraag. In het kader van 25 jaar vtm komt er een vernieuwde versie van het spelletje op tv, dit keer met Sean Dhondt (foto) als presentator. ‘De eenvoudige maar ijzersterke spelformule gaan we zeker behouden’, wisten ze bij vtm te vertellen. Sean nodigt BV’s uit die samen een vtm-geschiedenis hebben, zoals Dina Tersago en haar boeren, de acteurs uit Wittekerke of Bart Kaell en zijn de jury uit de Soundmix-show. Je mag ‘Familieraad: 25 jaar vtm’ in 2014 op tv verwachten.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook