Dit moet je zien op tv (4 t.e.m. 10 december)

Dit moet je zien op tv (4 t.e.m. 10 december) © -

Trespass

Kyle Millor is een diamanthandelaar die met zijn vrouw Sarah en dochter Avery in een chique villa woont. Als Kyle op een dag thuiskomt nemen vier als politieagenten verklede overvallers hem en zijn vrouw gevangen. Avery is er op dat moment niet. De inbrekers willen de inhoud van de kluis en Kyle willigt hun wens in, maar ze zijn niet zo snel tevreden. Er blijkt meer aan de hand te zijn: onverwacht komen leugens en bedrog bovendrijven …

Drama van Joel Schumacher met Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet, …
2BE, woensdag 4 december, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'It could happen to you' met Nicolas Cage bij MovieMe

Marley and Me

Marley and Me © -


Jennifer en John besluiten een labrador in huis te nemen om zo hun ouderschapscapaciteiten te testen. De hond zet het huis echter compleet op stelten en mag ook al niet meer naar de hondenschool omdat hij zich misdraagt. Wanneer het koppel aan kinderen begint, is er niet direct verbetering te merken, integendeel.

Romantische komedie van David Frankel met Jennifer Aniston, Owen Wilson, Eric Dane, …
VIJF, donderdag 5 december, 20u35

Neem deze film op vanop afstand

Andere films met Owen Wilson bij MovieMe

De Kroongetuigen

De Kroongetuigen © -


Nieuwe reeks van gerechtsjournalist Jeroen Wils, waarin waargebeurde misdaadverhalen worden verteld aan de hand van reconstructies en getuigenissen. De aflevering van deze week gaat over meervoudig moordenaar Freddy Horion, die een levenslange gevangenisstraf uitzit.

vtm, vanaf donderdag 5 december, 21u40

Neem dit programma op vanop afstand


Sint

Sint © -


St. Niklas een in ongenade gevallen bisschop die in de middeleeuwen samen met zijn roversbende het platteland onveilig maakte en erop los plunderde. Op een dag vermoorden de inwoners van een dorpje hem en zijn handlangers. Sindsdien verrijzen St. Niklas en zijn gevolg elk jaar op 5 december om zich te wreken.

Horrorfilm van Dick Maas met Egbert Jan Weeber, Huub Stapel, Caro Lenssen, …
2BE, vrijdag 6 december, 22u10

Neem deze film op vanop afstand

Bekijk 'Smoorverliefd' met Huub Stapel bij MovieMe

Cidade de Deus

Cidade de Deus © -


Buscapé en Zé Pequeno groeien op in de sloppenwijk 'Cidade de Deus' in Rio de Janeiro. Die wijk is in de ban van de georganiseerde misdaad en drugs. Buscapé is te bang om misdadiger te worden en kiest voor het beroep van fotograaf. Zé daarentegen verwezenlijkt zijn droom: de grootste crimineel van Rio worden.

Misdaadfilm van Fernando Mereilles en Katia Lund met Alexandre Rodrigues, Leandro Firmino, Phellipe Haagensen, …
Canvas, vrijdag 6 december, 23u10

Neem deze film op vanop afstand

Vroeger of later?

Vroeger of later? © -


Nieuw seizoen van de quiz met Luc Appermont waarin een panel met Bekende Vlamingen gedenkwaardige tv-momenten in de tijd moet situeren. De kandidaten zijn dit keer Evi Hanssen, Niels Destadsbader en Frieda Van Wijck.

Eén, vanaf zaterdag 7 december, 21u25

Neem dit programma op vanop afstand


Romeo + Juliet

Romeo + Juliet © -


De families Montague en Capulet kunnen elkaar niet luchten. Wanneer Romeo Montague verliefd wordt op Juliet Capulet moeten de twee hun huwelijk in het geheim laten inzegenen.

Drama van Baz Luhrmann met Leonardo DiCaprio, Claire Danes, John Lequizamo, ...
Vitaya, zaterdag 7 december, 22u30

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Leonardo DiCaprio bij MovieMe


The Wizard of Oz

The Wizard of Oz © -


Dorothy woont op de boerderij van haar oom Henry en Tante Em in Kansas. Op een dag stuurt de school haar wandelen omdat haar hond Toto in de benen van Mevrouw Gulch, een onpopulaire onderwijzeres, heeft gebeten. De volgende nacht droomt ze over een regenboog die haar samen met Toto naar het sprookjesland Oz brengt.

Muzikale sprookjesfilm van Victor Fleming met Judy Garland, Frank Morgan, Ray Bolger, …
Eén, zondag 8 december, 14u05

Neem deze film op vanop afstand


The Job Lot

The Job Lot © -


Komische serie over een Brits arbeidsbureau, dat onder leiding staat van de neurotische Trish. In deze aflevering: Trish heeft het niet onder de markt: ze moet een seminar geven, de uitzendkracht is te laat en de onhandelbare Angela is terug op het werk …

Met Sarah Hadland, Russell Tovey, Jo Enright, …
Acht, vanaf zondag 8 december, 22u00
Cuckoo

Cuckoo © -


Komische serie over een gezin en hun dochter, die een wereldreis maakte en nu terugkeert in het gezelschap van haar man, een hippie die luistert naar de naam Cuckoo. In deze aflevering: Rachel is thuis, maar tot grote verbijstering van haar ouders is ze niet alleen: ze heeft haar kersverse echtgenoot meegebracht. De jongeman heeft geen werk en is niet vies van drugs.

Met Adam Samberg, Greg Davies, Helen Baxendale, …
OP12, vanaf maandag 9 december, 20u05

Neem dit programma op vanop afstand


Natuur op 2: Great Barrier Reef

Natuur op 2: Great Barrier Reef © -


Eerste aflevering van een driedelige documentairereeks over het Groot Barrièrerif, met Monty Hals. Met speciale camera-apparatuur worden prachtige beelden van dat kwetsbare stukje natuur en de dieren die er leven getoond.

Nederland 2, vanaf maandag 9 december, 19u35

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook