De week in showbizzland (6 december)

De week in showbizzland (6 december) © -


Bracht de Sint BV's en Hollywoodsterren lekkers, of kregen ze van de roe? Lesley-Ann Poppe maakte haar opwachting in 'Stars for Life' maar ze zong haar versie van 'Lieve Kleine Piranha' zo vals dat de toeschouwers achteraf hun trommelvliezen moesten laten nakijken, Kanye West wil trouwen in het Paleis van Versailles, Astrid Bryan kocht haar eigen stukje grond op de maan en Ilse Demeulemeester zou volgens geruchten naar Frankrijk gevlucht zijn, waar ze leeft als een kluizenaar. Hier komen de sappigste showbizznieuwtjes!

Astrid Bryan koopt stuk grond op de maan

Astrid Bryan koopt stuk grond op de maan © photonews


Dat Astrid Bryan een stukje grond koopt, verbaast wellicht niemand, maar het is niet zomaar een lapje gras of een bouwgrond: ze heeft namelijk een paar vierkante meter maan gekocht. Op vier december kreeg ze een certificaat waarmee ze zich officieel eigenaar mag noemen van haar eigen grond op de maan. Da’s allesbehalve een primeur, want ook sterren als Paris Hilton en Tom Cruise deden al zo’n aankoop.

'Ogen toe en portemonnee open, Véronique!'

'Ogen toe en portemonnee open, Véronique!' © photonews


Véronique De Kock krijgt nogal wat giftige reacties te lezen op haar Facebookpagina. De reden? Via haar onlinewinkel ‘Véronique’s Closet’ verkoopt ze peperdure bontjassen, wat niet iedereen kan smaken. Vooral dierenvrienden staan op hun achterste poten. Ze kreeg commentaren in de trant van ‘Ogen toe en portemonnee open’, ‘bont wordt gedragen door mooie dieren en lelijke mensen’ en ‘Je hebt het IQ van een Tic Tac’. De ex-miss reageert nogal koeltjes op de heisa: ‘Och, ze zullen altijd wel iets vinden om negatief over mij te doen’, luidde haar bondige reactie.

Justin Bieber wil 's nachts bewaking tegen gestoorde fans

Justin Bieber wil 's nachts bewaking tegen gestoorde fans © photonews


Justin Bieber is een veeleisend baasje. Hij is behoorlijk bang voor gestoorde fans die zouden kunnen inbreken in zijn hotelkamer, en heeft daarom twee agenten ingeschakeld om hem te bewaken terwijl hij slaapt. Zij nemen het over als zijn vaste lijfwachten een pauze nemen of zelf in hun bed willen kruipen. ‘Justin heeft er een hekel aan om ’s nachts alleen te zijn omdat hij voortdurend geluiden hoort. Er staat niet alleen een bewakingsagent buiten aan de deur, tegenwoordig loopt er ook eentje rond in zijn kamer terwijl hij slaapt. Hij is het al gewend dat beveiligingsagenten naar hem zitten te kijken als hij in zijn bed ligt’, laat een anonieme bron uit de omgeving van de zanger weten.
 

Vals zingende Lesley-Ann Poppe: 'Bij B.A.B.E. zongen we enkel live on tape'

Vals zingende Lesley-Ann Poppe: 'Bij B.A.B.E. zongen we enkel live on tape' © photonews


Samen met Joyce uit Hoboken, die de finesses van het leren koffiezetten ontdekte, zorgde haar grote voorbeeld Lesley-Ann Poppe voor het tv-moment van de week. De rondborstige Antwerpse bracht in het programma 'Stars for Life' haar eigen versie van ‘Lieve kleine Piranha’ van Gorki, maar ze zong valser dan een jankende kat. Hallo Lesley-Ann, je zat toch ooit in een meidengroep? ‘Ik ambieer al lang geen zangcarrière meer, hoor. En bij B.A.B.E. zongen we enkel live on tape. Van Luc De Vos heb ik trouwens nog geen reactie gekregen’, lacht de blondine. ‘Stars for Life’ zoekt een stem voor de ‘Song for Life’ van Studio Brussel, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Ook onder meer ex-presentatrice Hanne Troonbeeckx en politicus Wouter van Besien zetten hun beste beentje voor.

'Ilse De Meulemeester leeft als een kluizenaar in Frankrijk'

'Ilse De Meulemeester leeft als een kluizenaar in Frankrijk' © photonews


Ex-miss en vtm-gezicht Ilse De Meulemeester lijkt wel van de aardbodem verdwenen. Volgens bronnen in haar omgeving neemt ze haar telefoon niet meer op en laat ze zich niet meer zien in Antwerpen, waar ze eigenares was van een interieurzaak. Er doet een hardnekkig gerucht de ronde dat Ilse uit vrees voor de media ondergedoken is in Frankrijk, waar ze leeft als een kluizenaar. Ze kreeg de laatste maanden af te rekenen met een stalker en bovendien bleek onlangs dat haar showroom te koop staat. Volgens haar website is de verkoop het gevolg van het feit dat ze zoveel in het buitenland werkt dat die showroom in de Scheldestad overbodig geworden is, maar daar hechten insiders geen geloof aan.

Scenario 'Fast and Furious 7' herschreven als eerbetoon aan Paul Walker

Scenario 'Fast and Furious 7' herschreven als eerbetoon aan Paul Walker © belga


Na het overlijden van acteur Paul Walker werden de opnames voor de film ‘Fast and Furious 7’ stilgelegd. Die zaten er bijna op en de laatste scènes met Walker zouden deze week gedraaid worden. ‘De film zal nog in de zalen komen, maar met een serieuze vertraging. Het scenario zal worden herschreven als eerbetoon aan Paul’, aldus regisseur James Wan en een woordvoerder van filmmaatschappij Universal. Paul Walker kwam vorige zaterdag om het leven na een ongeluk met een Porsche in het Californische Santa Clarita. Hij was 40.

Regi sleept Amerikaans platencontract in de wacht

Regi sleept Amerikaans platencontract in de wacht © photonews


Regi heeft voor Milk Inc. een Amerikaanse platendeal binnengehaald. ‘Ze proberen het eerst met onze eigen versie van 'Last night a deejay saved my life' omdat die in Europa al goed werkte. Mocht dat lukken, dan brengen we ook in Amerika het album 'Milk Inc. Undercover' uit. Geweldig nieuws, al heb ik het ook al zeer druk met Stars for Life en de opnames van het nieuwe seizoen van The Voice. Maar ja, Elke zit nu toch niet meer alleen thuis, ze heeft onze dochter Ellie Martha om haar gezelschap te houden’, glundert Regi. Ook Ian Thomas - de Vlaamse Justin Bieber - onderhandelt over een platencontract in de Verenigde Staten.

Kanye West wil trouwen in Paleis van Versailles

Kanye West wil trouwen in Paleis van Versailles © photonews


Wie grootheidswaanzin zegt, zegt Kanye West. Binnenkort gaat hij trouwen met zijn grote liefde Kim Kardashian en de lijfspreuk van Kanye is ‘Als je iets doet, doe het dan goed’. Daarom wil hij trouwen in het Paleis van Versailles. Ook toen de flamboyante rapper Kim ten huwelijk vroeg, pakte hij groots uit: hij huurde een stadion af en zorgde voor een vijftigkoppig orkest.

Deelnemers Nederlands realityprogramma jaar lang opgesloten

Deelnemers Nederlands realityprogramma jaar lang opgesloten © belga


Wie dacht dat de dagen van reality tv geteld waren, heeft het goed mis. Tv-magnaat John De Mol (foto), aan wiens brein ook Big Brother ontsproot, pakt in Nederland uit met iets nieuws: ‘Utopia’. In dat programma zullen vijftien mensen een jaar lang leven in een maatschappij die ze zelf stap voor stap vorm moeten geven. Ze worden opgesloten op een terrein van tweeënhalve hectare en krijgen enkel een oude loods, enkele dieren, aansluiting voor water en electriciteit, een gsm met belkrediet en een klein geldbedrag. Voor de rest moeten ze zelf zorgen, inclusief hun eigen regels en wetten. ‘Alles kan. Dit is een nieuwe stap in reality tv’, vertelde De Mol in de talkshow ‘De Wereld draait door’. ‘Utopia’ duurt van 6 januari tot 31 december 2014 en er is elke dag een samenvatting te zien op de Nederlandse zender SBS 6.

'Vriend Madonna heeft meer dan gewone belangstelling voor danspartner'

'Vriend Madonna heeft meer dan gewone belangstelling voor danspartner' © photonews


Zit er een haar in de boter tussen Madonna en haar jonge snaak Brahim Zaibat? Hij zou meer dan gewone interesse tonen in Katrina Patchett, zijn Australische danspartner in de Franse versie van ‘Dancing with the Stars’. De twee vertoeven vaak in elkaars gezelschap en maken daar geen geheim van, wat afgeleid kan worden uit verschillende foto’s die ze op Instagram en Twitter postten. De laatste keer dat Madonna samen met Brahim werd gespot, zag hij er volgens getuigen behoorlijk geïrriteerd uit, terwijl hij later op de dag lachend met Katrina rondliep. De Queen of Pop zelf verblijft op Haïti met haar zoon en haar … ex-man Sean Penn.

Restaurant Nathalie Meskens razend populair

Restaurant Nathalie Meskens razend populair


Het loopt storm voor ‘Yam Thai’, het Thaise restaurant van Nathalie Meskens en haar echtgenoot Jeroen Van Dijck. Het eethuis in Antwerpen is om de haverklap volgeboekt. ‘We moeten vaak mensen teleurstellen omdat we maar dertig zitplaatsen hebben. Voorlopig kunnen we alleen maar fantaseren over een uitbreiding of een tweede restaurant’, vertelt Nathalie. De twee hebben trouwens een nieuw kookboek uit, het tweede ondertussen. Dat heet ‘2 Good Not Normal’ en is enkel te koop in Yam Thai of op de website van het restaurant.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook