Toppers op tv (11 t.e.m. 17 december)

Toppers op tv (11 t.e.m. 17 december) © -

Beverly Hills Cop III

Politieagent Axel Foley volgt het spoor van een bende valsmunters naar het pretpark Wonderworld. Samen met Rosewood en Flint brengt hij een bezoek aan Ellis DeWald, de veiligheidschef van het park. Foley heeft al snel door dat DeWald zich inlaat met zaken die het daglicht niet verdragen …

Actiekomedie van John Landis met Eddie Murphy, Judge Reinhold, Héctor Elizondo, …
2BE, woensdag 11 december, 20u35


Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'Daddy Day Care' met Eddie Murphy bij MovieMe

Revolutionary Road

Revolutionary Road © -

De jaren ‘50. Frank en April Wheeler zijn een jong koppel met twee kinderen uit een betere buitenwijk in Connecticut. Alles lijkt voor hen op wieltjes te lopen, maar ze zijn niet gelukkig: Frank heeft een vervelende baan als kantoorbediende en de carrière van April als actrice is mislukt. Ze zien een verhuis naar Frankrijk als oplossing, maar er komt jaloezie en ruzie van …

Amerikaans drama van Sam Mendes met Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates, …
VIJF, donderdag 12 december, 20u35


Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Kate Winslet bij MovieMe

The Fear

The Fear © -

Volledige uitzending van seizoen 1 (2 afleveringen) van een Britse misdaadreeks over Richie Beckett, een voormalige misdadiger die nu door het leven gaat als respectabele zakenman. In deze afleveringen: De leeftijd begint Richie parten te spelen. Zijn geheugen is niet al te best, hij slaapt slecht en is opvliegend. En dan zijn er ook nog eens Albanezen die zijn louche zaakjes in de war dreigen te sturen. Zijn jongste zoon Matty denkt zaken te kunnen doen met de nieuwkomers, maar de oudste, Cal, wil het territorium van de familie met alle middelen verdedigen.

Met Peter Mullan, Anastasia Hille, Harry Lloyd, ...
Acht, donderdag 12 december, 20u40


Neem dit programma op vanop afstand

Call the Midwife

Call the Midwife © -

Start van het tweede seizoen van de serie rond de verpleegsters van Nonnatus House in de jaren ’50. In deze aflevering: Kerstmis is in aantocht en dus hebben de vroedvrouwen van Nonnatus House het drukker dan ooit. Er werd een achtergelaten baby gevonden in het klooster. De hele gemeenschap zet zich in om het kindje van kleding en voedsel te voorzien en om de moeder op te sporen.

Met Jessica Raine, Miranda Hart, Jenny Agutter, …
Vitaya, donderdag 12 december, 21u00


Neem dit programma op vanop afstand

King Arthur

King Arthur © -

467. Arthur en zijn ridders van de ronde tafel krijgen hun vrijheid terug na jaren in dienst van de Romeinen, maar er wacht hen nog een laatste opdracht: in het gebied waar net een Saksische invasie heeft plaatsgevonden, moeten ze een beschermeling van de paus redden.

Avonturenfilm van Antoine Fuqua met Clive Owen, Keira Knightley, Ioan Gruffud, …
VIER, vrijdag 13 december, 20u35


Neem deze film op vanop afstand

Erica op reis: authentiek Mongolië

Erica op reis: authentiek Mongolië © -

Voormalig Nederlands zwemkampioene en politica Erica Terpstra trekt naar Mongolië, een land dat op de hoofdstad Ulaanbaataar na nog ongerept lijkt te zijn. Ze bezoekt boeddhistische monniken, ontdekt dat de nietsontziende heerser Dzjengis Khan nog heel wat aanzien heeft en slaapt bij nomaden.

Nederland 2, vrijdag 13 december, 22u20

The Sons of Katie Elder

The Sons of Katie Elder © -

De vier broers Elder ontdekken op de begrafenis van hun moeder dat hun vader onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen is. Ze willen koste wat het kost de waarheid boven tafel krijgen.

Western van Henry Hathaway met John Wayne, Dean Martin, Martha Hyer, ...
vtm, zaterdag 14 december, 14u50

Neem deze film op vanop afstand


Vranckx - India: A Dangerous Place to be a Woman

Vranckx - India: A Dangerous Place to be a Woman © -

Radha Bedi, een Britse journaliste van Indische afkomst, trok naar India om er een reportage te maken over seksueel geweld tegen vrouwen.

Canvas, zaterdag 14 december, 20u10

Neem dit programma op vanop afstand

Adventureland

Adventureland © -

De ouders van James, een student, kampen met financiële problemen. Daardoor kan de reis naar Europa waar hij naar uitkeek niet doorgaan en neemt hij een zomerbaantje aan in het afgeleefde pretpark Adventureland. Hij vreest voor een vervelende zomer, maar dat blijkt allemaal nog wel mee te vallen. Er werken in het park namelijk een paar kleurrijke figuren. Vooral Em weet de sympathie van James te winnen, maar praatjesmaker Brad, die James nochtans bijstaat met goede raad, zou roet in het eten kunnen gooien.

Komedie van Greg Mottola met Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Ryan Reynolds
BBC1, nacht van zondag 15 op maandag 16 december, 0u35


Bekijk 'The Runaways' met Kristen Stewart bij MovieMe

Softie

Softie © -

Zaalshow van standupcomedian Gunter Lamoot, die in 2008 werd opgenomen in de schouwburg van Kortrijk. Aan de hand van dia’s vertelt hij vooral over zijn jeugdjaren.

2BE, zondag 15 december, 22u45

Neem dit programma op vanop afstand

Los Easy Riders

Los Easy Riders © -

Arnoud Raskin,de bedenker van ‘de mobiele school’, en televisiemaker Paul Van Rooy doorkruisen Zuid-Amerika met de moto. Ze ondervinden hoe het voelt om over onverhard terrein te rijden, maar merken ook hoe het reizen met de moto je dichter bij mensen brengt.

VIER, maandag 16 december, 22u10

Neem dit programma op vanop afstand

Frozen

Frozen © -

Dan, Joe en Parker gaan snowboarden. Na een dagje sneeuwpret nemen ze de skilift, maar die valt tientallen meters boven de grond stil. Hulp hoeven ze niet te verwachten: de streek is tamelijk verlaten. Ze zullen dus moeten vechten om te overleven, en niet alleen tegen de kou ...

Thriller van Adam Green met Kevin Zegers, Shawn Ashmore, Emma Bell, …
2BE, dinsdag 17 december, 20u35

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook