Het showbizznieuws van de week (13 december)

Het showbizznieuws van de week (13 december) © -

Christoff is het gedrag van sommige fans beu en geeft hen een stevige veeg uit de pan, Joke Van de Velde geeft toe dat ze af en toe langsgaat in de lokale seksshop, Miley Cyrus twerkt nu zelfs de Kerstman en Paris Hilton is razend op Lindsay Lohan omdat die er volgens haar voor zorgde dat haar broer een pak rammel van jewelste kreeg. Meer nieuwtjes van bij de bekende koppen lees je hier!

Christoff 'op het hart getrapt' door gedrag van fans

Christoff 'op het hart getrapt' door gedrag van fans © photonews

Christoff heeft er genoeg van: zijn fans gedragen zich soms nogal egoïstisch en dat werkt de man danig op de zenuwen. Toen zijn moeder onlangs in het ziekenhuis werd opgenomen na een hartaanval, schrapte hij een fotosessie met de fans, waarop sommigen onder hen steen en been begonnen te klagen. ‘Ze hadden er niet eens begrip voor dat ik naar mijn zieke moeder moest. Ik voelde mij echt op mijn hart getrapt. Maar erover doordrammen helpt toch niet, de boodschap is nooit duidelijk genoeg voor die mensen. Als ik een keertje geen tijd heb voor handtekeningen of foto’s ben ik al bang voor kwade reacties. Ik post dan meestal een berichtje op mijn Facebookpagina, maar achteraf staan ze nog aan mijn autoraampje’, zucht de sympathieke charmezanger.

Twitteraccount van Hans Otten alweer gehackt

Twitteraccount van Hans Otten alweer gehackt © photonews

Hans Otten baalt, want zijn Twitteraccount is gehackt en nu lijkt het alsof de man reclame maakt voor dieetpillen. Een jaar geleden had Hans al eens hetzelfde probleem: toen spoorde iemand met minder goede bedoelingen de Twitteraars in zijn naam aan om op een link te klikken. Zo zouden ze op twee weken tijd hun overtollig vet kwijt te raken. Nu is het weer raak: er verschenen tien soortgelijke boodschappen op de Twitteraccount van de onfortuinlijke BV: ‘Fastest way to lose weight, burn fat and stop fat production’, stond er te lezen. ‘Hecht maar geen belang aan die dieetreclame’, waarschuwde hij zijn volgers.

Paris Hilton razend op Lindsay Lohan om pak rammel broer

Paris Hilton razend op Lindsay Lohan om pak rammel broer © photonews

Paris Hilton is ziedend op Lindsay Lohan: ze beweert dat die haar broer Barron in elkaar liet slaan op een feestje. Barron belandde afgelopen week in het ziekenhuis nadat hij een pak slaag kreeg van een onbekende man. Die man is naar verluidt goed bevriend met Lindsay Lohan, over wie Barron een paar niet zo fijne dingen zou gezegd hebben. ‘Ze zullen allebei boeten voor wat ze gedaan hebben', postte Paris op Instagram. Lindsay Lohan ontkent dat ze er iets mee te maken heeft.

Erika Van Tielen verwacht tweede kindje

Erika Van Tielen verwacht tweede kindje © photonews

Erika Van Tielen is opnieuw zwanger. Ze heeft al een zoontje, Finn, die ondertussen twee jaar oud is. Voor Erika en haar vriend Gerd is er nog werk aan de winkel: de babykamer moet nog geschilderd en behangen worden, en ook het kiezen van een naam belooft een hele klus te worden: ‘Voorlopig geraken we er niet uit. We hadden een aantal meisjesnamen, maar voor een jongen kost het ons meer moeite en we willen uiteraard een naam die we allebei mooi vinden. Finn zal het wel leuk vinden om er een broertje bij te krijgen, ze zullen veel aan elkaar hebben’, aldus Erika.

Het is uit tussen Kate Ryan en haar skileraar

Het is uit tussen Kate Ryan en haar skileraar © photonews

Kate Ryan is weer vrijgezel. Haar romance met skileraar Michel liep al in de zomer op de klippen, maar het nieuws raakte nu pas bekend. ‘Na vier jaar ben ik terug alleen, en ik ben gelukkig. We hebben geen ruzie gemaakt, maar als het op is, is het op. Al wil ik voor het nieuwe jaar wel weer een goed lief’, verklapt Kate in een interview.

En de meest overbetaalde acteur is ...

En de meest overbetaalde acteur is ... © -

Het zakenmagazine Forbes heeft een lijstje opgesteld met de meest overbetaalde acteurs. Ze vergeleken daarvoor het loon van de Hollywoodvedetten met het bedrag dat de films opbrengen waarin ze opdraven. Adam Sandler spant de kroon: zijn films 'Jack & Jill' en 'That's My Boy' deden het niet bepaald goed, waardoor hij gemiddeld per verdiende dollar maar 3,4 dollar terugverdiende voor de studio's. Andere in het oog springende namen in het lijstje zijn Katherine Heighl, Denzel Washington en Jennifer Aniston.

De volledige top-10: Adam Sandler, Katherine Heighl, Reese Witherspoon, Nicolas Cage, Kevin James, Denzel Washington, Steve Carell, Jennifer Aniston, Matt Damon, Ryan Reynolds.

Joke Van de Velde: 'Ik kan mijn gading wel vinden in de seksshop'

Joke Van de Velde: 'Ik kan mijn gading wel vinden in de seksshop' © photonews

Sinds ex-Miss België Joke Van de Velde elke week haar huis- tuin- keuken- en vooral bedgeheimen onthult op QMusic, heeft de zender er heel wat luisteraars bijgekregen. Zo vertelde ze dat ze al een jaar lang geen seks had. Onlangs liet ze ook weten dat ze haar neus ophaalt voor one night stands. ‘Ik heb het daar niet zo voor, mij blootgeven aan vreemde mannen. Vroeger probeerde ik de leegte tussen twee relaties op te vullen met een vaste bedpartner, maar nu heb ik ontdekt dat ik in de seksshop ook wel mijn gading kan vinden. Seks verleren zal ik wel nooit doen, da’s toch iets zoals fietsen?’, liet Joke zich ontvallen in een interview. Ze voegt er nog aan toe dat ze wel een nieuwe vriend wil, maar voetfetisjisten mogen zich onthouden.

Madonna en Brahim Zaibat dan toch uit elkaar

Madonna en Brahim Zaibat dan toch uit elkaar © photonews

Vorige week zat het al serieus scheef tussen Madonna en haar veel jongere vriend Brahim Zaibat, en nu zouden de twee uit elkaar zijn. De entertainmentwebsite 'Gossip Cop' heeft het nieuws van het management van de popkoningin. Brahim zou herhaaldelijk geflirt hebben met Katrina Patchett, zijn danspartner in de Franse versie van ‘So you think you can dance’, terwijl Madonna naar Haïti ging met haar ex Sean Penn. Madonna en Brahim waren drie jaar samen.
 

Mogelijk tweede en derde seizoen voor 'Eigen Kweek'

Mogelijk tweede en derde seizoen voor 'Eigen Kweek' © -

‘Eigen Kweek’, de serie over een wietkwekende familie op Eén, was een daverend succes. De belevenissen van Jos, Ria, Steven, de zich in West-Vlaams-Engels uitdrukkende Frank en nog een pak andere kleurrijke figuren werden wekelijks door miljoenen Vlamingen gevolgd, en dat bracht de VRT en het productiehuis Eyeworks op het idee voor een tweede en misschien wel een derde seizoen. Producent Peter Bouckaert wist in Het Nieuwsblad te zeggen dat er gesprekken aan de gang zijn, maar dat die nog in een verkennigsfase zitten. ‘We moeten bekijken of de acteurs vrij zijn en of het verhaaltechnisch nog mogelijk is om nieuwe afleveringen te maken’, vertelt de man.

Miley Cyrus twerkt met de Kerstman en komt naar België

Miley Cyrus twerkt met de Kerstman en komt naar België © photonews

Miley Cyrus is niet uit het nieuws weg te branden. Een paar dagen geleden gaf ze een opgemerkte show ten beste in Los Angeles. Tijdens de ‘Kiss FM Jingle Ball’ verscheen ze in een toepasselijke outfit en sloeg ze aan het twerken met niemand minder dan de Kerstman. Die scheen het helemaal niet erg te vinden dat de zangeres haar achterwerk tegen hem schuurde, maar sommige toeschouwers lieten zich achteraf ontvallen dat ze de vertoning ‘best vulgair’ vonden. Miley werd trouwens ook genomineerd voor de verkiezing van ‘persoon van het jaar’ van TIME Magazine, maar ze moest het uiteindelijk afleggen tegen Paus Franciscus. Wie haar live wil zien twerken moet binnenkort naar Antwerpen, want op 4 mei komt ze naar het Sportpaleis.
 

Louis Talpe op Nederlandse mannenkalender

Louis Talpe op Nederlandse mannenkalender © photonews

Louis Talpe is razend populair in Nederland. In die mate zelfs, dat ze boven de Moerdijk amper beseffen dat hij eigenlijk helemaal niet uit Nederland komt. Zo werd hij onlangs verkozen tot ‘Meest sexy bekende Nederlander’, en dezer dagen is hij schaarsgekleed te bewonderen op de mannenkalender 2014 van de Nederlandse 'Cosmopolitan'. In België is hij vooral bekend als de plichtsgetrouwe agent Toby in ‘Mega Mindy’, maar de Nederlanders dragen hem op handen sinds hij te zien was in de tv-series ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ en ‘Verliefd op Ibiza’. In de pers omschrijft men hem als ‘de Brad Pitt van de Lage Landen’.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook