Niet te missen op tv (31/12 t.e.m. 6/1/2014)

Ook in de eindejaarsperiode valt er heel wat te beleven op de buis!

Niet te missen op tv (31 december t.e.m. 6 januari)

Niet te missen op tv (31 december t.e.m. 6 januari) © -

Ratatouille

Rémy is een rat die ervan droomt om chef- kok te worden. In een Frans sterrenrestaurant leert hij de talentloze bordenwasser Linguine kennen. Hij verbergt zich onder zijn koksmuts en helpt de onhandige keukenhulp bij de bereiding van culinaire hoogstandjes. Maar helaas is het niet allemaal rozengeur en maneschijn, want het duo krijgt af te rekenen met de restauranthouder Skinner en de criticus Anton.

Een, dinsdag 31 december, 20u50

Neem dit programma hier op vanop afstand

Van Peel overleeft 2013

Van Peel overleeft 2013 © -


Humoristisch jaaroverzicht van Michael Van Peel voor Radio 1 en Canvas, opgenomen in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. 2013? En we zijn er nog steeds. Heel de mensheid keek uit naar het Grote Einde. Eeuwenlang voerden we bewust een economische en ecologische alles- moet- weg- politiek. Samen telden we af naar de Apocalyps. 3... 2... 1...! En toen gebeurde er niets. In het ootje genomen door slimme 'marketingmaya's'...

Canvas, dinsdag 31 december om 20u15

Neem dit programma hier op vanop afstand


Nieuwjaarsconcert 2014

Nieuwjaarsconcert 2014 © -


Traditioneel nieuwjaarsconcert met de Wiener Philharmoniker, vanuit de Gouden zaal van het Musikverein in Wenen. Presentatie: Thomas Vanderveken Dirigent Daniel Barenboim viert zijn 25- jarige samenwerking met het beroemde Weense orkest. Daniel Barenboim is o. M. Directeur van de Berlijnse Opera en stichter van het West- Eastern Divan Orchestra.

Een, woensdag 1 januari om 11u15

Neem dit programma op vanop afstand 

Il Postino

Il Postino


Italië 1952 Uit schrik voor politieke vervolging is de vermaarde dichter en diplomaat Pablo Neruda Chili ontvlucht om zich te vestigen op het eiland Capri. Zijn verblijf op het eiland blijft niet onopgemerkt. Om de stapel fanmail te kunnen verwerken neemt de lokale postmeester een nieuwe postbode in dienst, de schuchtere Mario.

Canvas, woensdag 1 januari om 20u15.

Neem deze film hier op vanop afstand

Via Annemie

Via Annemie


We kennen ze allemaal: de Danka's, Irena's, Janina's en Kasha's. Ze poetsen in onze huizen, verschonen onze lakens, wassen onze ramen en vertrekken dan snel naar alweer een ander huis. Ook Annemie's poetsvrouw Karolina (32) werkt elke week lange en stille uren. Slechts af en toe reist ze met een busje naar Polen om enkele dagen bij haar ouders en haar dochter door te brengen.

Een, donderdag 2 januari om 20u40.

Neem dit programma hier op vanop afstand

Tomb Raider: The Cradle of Life

Tomb Raider: The Cradle of Life


De onverschrokken archeologe Lara Croft is terug met een nieuw avontuur! Ditmaal reist ze naar een verzonken tempel. Bovendien staat ze op het punt het geheim van de doos van Pandora te ontrafelen. Ze heeft enkel nog een 'hemelbol' nodig. Deze valt evenwel in de handen van een boosaardige wetenschapper. Vastbesloten zet de onvermoeibare Lara de achtervolging in. Zij is evenwel niet de enige die het artefact wil bemachtigen...

2BE, donderdag 2 januari om 20u35.
Film met o.a. Angelina Jolie...

Neem deze film hier op vanop afstand

The Pink Panther 2

The Pink Panther 2


Inspecteur Jacques Clouseau vormt een team met een internationale groep detectives die net zo stuntelig zijn als hijzelf. Hun missie is een dief te pakken te krijgen die over de hele wereld waardevolle historische objecten steelt, waaronder de Pink Panther Diamond.

VIER, vrijdag 3 januari om 20u35.

Neem deze film hier op vanop afstand

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs


Manny en Ellie zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Diego vreest intussen dat hij stilaan te zachtaardig wordt en wil liever zijn eigen weg gaan. Zoals wel vaker voelt Sid zich uitgesloten. Maar dan vindt hij in een reusachtige grot onder het ijs drie eieren. Sid is dolgelukkig met zijn vondst en ontfermt zich vol overgave over de eieren...

VTM, zaterdag 4 januari om 20u35

Neem deze film hier op vanop afstand

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban


Het is Harry's derde jaar op Zweinstein. Een gevaarlijke massamoordenaar, Sirius Black, is ontsnapt uit de Azkaban gevangenis, en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden. Terwijl hij leert om te gaan met de 'Dementors' die naar Zweinstein zijn gestuurd om de school te beschermen, leert Harry over het verontrustende verhaal van Black en zijn connecties met Harry's familie.

VIER, zaterdag 4 januari om 20u45

Neem deze film hier op vanop afstand

The Sound of Music

The Sound of Music


Maria is een levenslustig meisje. Ze is als novice het klooster binnengetreden, maar heeft moeite om zich neer te leggen bij de strenge leefregels. Ook al is ze vastberaden om God naar behoren te dienen en non te worden, de Abdis oordeelt dat ze tijdelijk het klooster moet verlaten om levenservaring op te doen en uit te vissen hoe ze haar toekomst ziet. Zo komt ze terecht in Salzburg bij de familie Von Trapp.

VTM, zondag 5 januari om 20u30

Neem deze film hier op vanop afstand

Top Gear

Top Gear


Jeremy en James trekken naar Nieuw- Zeeland voor een spannende race tussen een AC45 sportjacht en een Toyota Corolla langs de prachtige kustlijn van het North Island. Ondertussen test Richard Hammond op zijn eigen Britse eiland drie hatchbacks: de Renault Sport Clio 200, de Peugeot 208 GTI de Ford Fiesta ST.

Canvas, maandag 6 januari om 20u40

Neem dit programma hier op vanop afstand

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook