Het showbizznieuws van de week (3 januari)

Het showbizznieuws van de week (3 januari) © -


Waarom waren de Romeo’s bijna gesplit? Welke toeren moest Tom Waes uithalen om een GAS-boete van honderdvijftig euro te krijgen van de Antwerpse politie? En hoe komt het dat de fans van Britney haar bijna naakt te zien kregen? Je leest het hier!

Tom Waes kreeg fikse boete voor matrakgrapje

Tom Waes kreeg fikse boete voor matrakgrapje © photonews


Zelfs BV’s ontsnappen niet aan de alom gevreesde GAS-boetes. Tom Waes biechtte een paar dagen geleden in de talkshow ‘De Laatste Week’ op dat hij in Antwerpen een boete van maar liefst honderdvijftig euro kreeg voor ‘smaad aan de politie’. ‘Ik moest stoppen voor een alcoholcontrole en de agent vroeg mij of ik wilde meewerken. Als je mij een klak en een matrak geeft wel ja, zeg maar wat ik moet doen, antwoordde ik. Hij kon er niet mee lachen, maar ik vond het een keigoeie mop. Ze heeft me wel honderdvijftig euro gekost’, vertelt Tom.

Brigitta Callens wil bevallen tussen dolfijnen

Brigitta Callens wil bevallen tussen dolfijnen © photonews


Brigitta Callens maakte een paar weken geleden bekend dat ze zwanger is, en ze weet al precies hoe de perfecte bevalling er voor haar moet uitzien. ‘Een onderwaterbevalling zie ik wel zitten. Tussen de dolfijnen in de zee, daar droom ik van, maar het lijkt me niet echt haalbaar’, liet ze optekenen in het weekblad Story. Brigitta laat verder weten dat ze overgelukkig is en dat ze ondanks haar zwangerschap nog steeds intensief aan yoga doet. Ze is sinds begin vorig jaar samen met haar vriend Stefan.

Het doek valt over 3M8S

Het doek valt over 3M8S © -


Slecht nieuws voor fans van Vlaamse boysbands: de heren van 3M8S stoppen ermee. Dean, Kevin en Dennis, drie ex-deelnemers aan de talentenjacht Idool, sloegen in 2012 de handen in elkaar. Ze brachten één album uit en scoorden een hitje met ‘Before Summer’s Gone’. Nu laten de drie weten dat Kevin en Dean het te druk hebben met andere projecten om door te gaan met 3M8S. Ze zijn namelijk allebei aan de slag als veejay bij de nieuwe tv-zender JUST, terwijl Dennis in een supermarkt werkt. In februari zijn ze nog te zien in de preselecties voor Eurosong, maar de kans dat ze echt kandidaat zijn om België te vertegenwoordigen op het liedjesfeest lijkt dus klein.

Britney barstte uit haar kleren in Vegas

Britney barstte uit haar kleren in Vegas © photonews


Het scheelde niet veel of de fans van Britney Spears kregen afgelopen zaterdag een stripshow bovenop het concert van hun idool. Toen ze het nummer 'Circus' bracht tijdens één van haar 'Britney: Piece of Me'-shows in Las Vegas, ging de rits van haar glitterpakje ineens helemaal open. Ze besloot er niet te veel de aandacht op te vestigen en uiteindelijk hielp één van haar dansers haar uit de nood, maar uiteraard was het voorval toen al lang gefilmd.

Heeft Wout Bru meerdere minnaressen?

Heeft Wout Bru meerdere minnaressen? © -


De boekjes hebben een vette kluif aan Wout Bru, één van de bekendste Vlaamse koks. Onlangs kwam hij nog in het nieuws door een hoogoplopende ruzie na een verkeersongeval, en nu pakt TV Familie uit met het verhaal als zou hij meerdere minaressen hebben. Eén van de dames, Zora, wilde hem volgens het blad dumpen toen ze ontdekte dat hij nog een andere minnares had, maar hij smeekte haar om hem te vergeven. Dat zou nu gebeurd zijn, maar Bru moet haar sindsdien blijkbaar overladen met peperdure cadeaus. Zijn vrouw neemt de verhalen met een korreltje zout: ‘Hij is een superpapa, een zalige vent, een groot artiest en een topkok. Wat wil je nog meer?’, vertelde ze in de pers.

‘Uncle Phil’ is niet meer

‘Uncle Phil’ is niet meer © photonews


Fans van de legendarische sitcom ‘The Fresh Prince of Bel Air’ zijn in diepe rouw, want James Avery is niet meer. Avery vertolkte in de serie de rol van Uncle Phil, de oom van het personage van Will Smith. Hij sprak ook de stem in van Shredder, een figuur uit de tekenfilmreeks ‘Teenage Mutant Hero Turtles’. ‘Ik ben diep bedroefd omdat James Avery niet meer onder ons is. Hij was als een tweede vader voor me en ik zal hem enorm missen’, tweette Alfonso Ribeiro, die de rol van de zoon speelde in ‘The Fresh Prince’.

De Romeo’s bijna gesplit na hoogoplopende discussie

De Romeo’s bijna gesplit na hoogoplopende discussie © photonews


De voorbije weken kwamen De Romeo’s in een crisis terecht en leek de band zelfs te gaan splitten, maar ondertussen zijn de plooien weer gladgestreken. Aanleiding voor de mindere periode was het idee om nu ook Nederland te gaan veroveren. Vooral Gunther Levi was daar niet voor te vinden wegens te tijdrovend. Maar na een lange vakantie zijn de drie het weer roerend eens. ‘We willen het maken in Nederland, maar onze roots verloochenen zullen we nooit doen. In elk huwelijk zijn er wel eens meningsverschillen, en we hebben Gunther op geen enkel ogenblik onder druk gezet. Zo werkt vriendschap niet’, liet één van de heren weten.

Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas opnieuw een koppel?

Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas opnieuw een koppel? © photonews


Zijn Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas weer samen? De twee gingen vorig jaar in augustus uit elkaar, maar de immer alerte paparazzi spotten hen vorige week in New York en het viel op dat ze hun trouwringen opnieuw droegen. Douglas bevestigde in de talkshow van Jay Leno dat het weer behoorlijk snor zit: ‘Ik heb een tijdje afstand genomen, maar nu gaat alles goed’, liet hij weten.
 

Piet Huysentruyt neemt een pauze

Piet Huysentruyt neemt een pauze © photonews


Piet Huysentruyt neemt even een pauze, want zijn restaurant in Frankrijk is gesloten tot maart omdat er in deze periode weinig toeristen komen. Tijd om te mijmeren over wat er de voorbije periode allemaal gebeurd is, dus. De kookkunstenaar laat er geen twijfel over bestaan dat het afgelopen is SOS Piet. De gevleugelde woorden ‘wat hebben we vandaah heleerd’ zullen we dus niet meer horen op tv. ‘Ik wil er niets meer over horen, al ben ik wel trots op wat ik al die jaren gedaan heb. Wat zeg nu eerlijk, wie doet me zoiets na? In Vlaanderen kan enkel Jeroen Meus dat’, klinkt het ferm in een interview. Likoké, het nieuwe Franse restaurant van Huysentruyt dat vorig jaar openging, werd meteen overladen met lof.

Ian Thomas werkt samen met Snoop Lion

Ian Thomas werkt samen met Snoop Lion © photonews


Ian Thomas wil Amerika veroveren en hij wil daarom groots uitpakken: de zanger komt namelijk aanzetten met een nummer waarvoor hij samenwerkte met niemand minder dan Snoop Lion. ‘Walking On Air’ is bij ons al in première gegaan en binnenkort gebeurt dat ook in de States. ‘Eind januari trekt hij naar Amerika om de song te promoten. Met grote namen als Snoop Lion, Lance Bass en Anise K. in de clip is het goed begonnen’, vertelt zijn manager. Er werd ook gefluisterd dat Ian te gast zal zijn in de populaire talkshow van Ellen DeGeneres, maar dat is nog niet officieel.
 

Kanye West geeft zijn dochter een mini-Lamborghini

Kanye West geeft zijn dochter een mini-Lamborghini © photonews


North West, de piepjonge dochter van Kanye West en Kim Kardashian, is al eigenaar van een sportwagen. Een miniversie welteverstaan, maar het kleinood is wel een exacte kopie van het karretje van papa, een Lamborghini. ‘Zo vader, zo dochter’, postte Kim als commentaar bij een foto van de twee wagens op Instagram en Twitter. Het is algemeen bekend dat Kanye West absoluut niet vies is van exclusieve cadeautjes en blingbling. Dat bleek al toen hij zijn grote liefde in een stadion ten huwelijk vroeg terwijl een orkest een deuntje speelde, en toen hij aankondigde dat hij wilde trouwen in het Paleis van Versailles.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook