Toppers op tv (8 t.e.m. 14 januari)

Toppers op tv (8 t.e.m. 14 januari) © -

Knocked Up

Alison Scott zakt een nachtje flink door en voor ze het weet ligt ze in bed met nietsnut Ben Stone. Dat avontuurtje zal de ambitieuze journaliste zich nog lang heugen, want acht weken later ontdekt ze tot haar ontsteltenis dat ze zwanger is van hem. Als alleenstaande moeder door het leven gaan ziet ze niet zitten en dus zoekt ze Ben terug op …

Romantische komedie van Judd Apatow met Katherine Heigl, Seth Rogen, Paul Rudd, …
2BE, woensdag 8 januari, 20u35


Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'The Big Wedding' met Katherine Heigl bij MovieMe

Loslopend Wild

Loslopend Wild © -


Start van het tweede seizoen van de sketchreeks van en over vrouwen, die tijdens hun dagdagelijkse bezigheden in dolkomische situaties terechtkomen.
 
Met Tiny Bertels, Reinhilde Decleir, Inge Paulussen, …
Eén, elke woensdag vanaf 8 januari omstreeks 22u30


Neem dit programma op vanop afstand

Nights in Rodanthe

Nights in Rodanthe


Adrienne Willis wil haar leven weer op de rails krijgen en trekt daarvoor naar een hotel in het kustplaatsje Rodanthe. Terwijl het begint te stormen komt dokter Paul Flanner aan, de enige andere gast. Die komt ook verpozen in het hotelletje omdat hij kampt met privéproblemen.

Drama van George C. Wolfe met Richard Gere, Diane Lane, Christopher Meloni, …
VIJF, donderdag 9 januari, 20u35


Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'First Knight' met Richard Gere bij MovieMe

Tropic Thunder

Tropic Thunder © -


De cast voor wat de duurste oorlogsfilm aller tijden moet worden strijkt voor de opnames neer in Zuidoost-Azië. Er doen zich nogal wat problemen voor en de ploeg moet dieper de jungle in trekken. Daar staan acteurs Kirk Lazarus, Jeff Portnoy, Alpa Chino en superster Tugg Speedman plots oog in oog met een bende heroïnefabrikanten, die het niet zo op hen begrepen hebben.

Komedie van Ben Stiller met hemzelf, Jack Black, Robert Downey JR., …
VIER, donderdag 9 januari, 21u05

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'Envy' met Ben Stiller bij MovieMe

American Beauty

American Beauty © -


Lester en Carolyn lijken een ideaal koppel in een perfecte wijk, maar schijn bedriegt. De man des huizes ziet in hoe leeg zijn leven eigenlijk is en krijgt last van een depressie. Alles verandert als er nieuwe buren opduiken en Lester valt voor de charmes van Angela, een vriendin van zijn dochter. Hij koopt zijn droomauto, neemt ontslag en begint als een bezetene aan zijn conditie te werken.

Drama van Sam Mendes met Kevin Spacey, Annette Bening, Mena Suvari, …
Canvas, vrijdag 10 januari, 20u40


Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'Pay it Forward' met Kevin Spacey bij MovieMe
 

 

Heer & Meester

Heer & Meester © -


Nieuwe Nederlandse detectiveserie die losjes gebaseerd is op de legendarische reeks ‘The Saint’ - Valentijn is een charismatisch, rijk en glad heerschap. Hij is geïntrigeerd door zijn verleden: twee dagen na zijn geboorte werd hij namelijk te vondeling gelegd en dat knaagt aan hem. Door zijn contacten in hogere kringen is hij voor officier van justitie Suze een makkelijke bron van informatie. Valentijn lost de misdaden echter liever zelf op, waardoor hij vaak in benarde situaties terechtkomt.
 
Met o.a. Daan Schuurmans
Nederland 1, elke zaterdag vanaf 11 januari, 21u30
 

Changeling

Changeling © -


Los Angeles, 1928. Op een dag verdwijnt Walter, het negenjarige zoontje van de alleenstaande Christine Collins. Ze stapt naar de politie, maar die zijn niet echt behulpzaam. Wanneer een jongen wordt teruggevonden, gaan ze ervan uit dat het Walter is. Christine maakt hen duidelijk dat het een vergissing is, maar ze negeren haar. Ondertussen werd de zoektocht naar de echte Walter Collins gestaakt.
 
Thriller van Clint Eastwood met Angelina Jolie, Gattlin Griffith, John Malkovich, …
Vtm, zaterdag 11 januari, 22u40


Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'Girl, Interrupted' met Angelina Jolie bij MovieMe


Jack Johnson Live at iTunes Festival 2013

Jack Johnson Live at iTunes Festival 2013 © -


Uitzending van het concert van singer-songwriter Jack Johnson, opgenomen in 2013 tijdens het iTunes Festival in Londen. Hij speelde onder andere de nummers 'I Got You', 'Good People', en 'Flake'.

Acht, zondag 12 januari, 19u35

Neem dit programma op vanop afstand


In Vlaamse Velden

In Vlaamse Velden


Nieuwe dramareeks die het verhaal vertelt van de familie Boesman, die de Eerste Wereldoorlog probeert door te komen. Centraal staat dochter Marie, die we leren kennen als een eerder naiëf meisje. Door het wel en wee tijdens de oorlogsjaren ontwikkelt ze zich echter tot een volwassen vrouw die gelooft in de toekomst.

Met Lize Feryn, Wim Opbrouck, Barbara Sarafian, …
Eén, vanaf zondag 12 januari wekelijks omstreeks 21u20

Neem dit programma op vanop afstand

Wauters vs Waes

Wauters vs Waes © -


Start van de langverwachte reeks waarin Tom Waes en Koen Wauters (en dus ook de VRT en vtm) het tegen elkaar opnemen in tien verschillende uitdagingen. Wie trekt uiteindelijk aan het langste eind? Afwisselende uitzendingen in primetime op Eén en vtm en herhaling op de andere zender.

Eén, maandag 13 januari, 20u40 - herhaling op vtm om 22u40

Neem dit programma op vanop afstand


Tennis: Australian Open

Tennis: Australian Open © -


Kijk dag en nacht naar het beste tennis ‘Down Under’. Als toemaatje laat de Zweed Mats Wilander zijn licht over de gespeelde wedstrijden schijnen in ‘Game, Set & Mats’.

Eurosport, vanaf maandag 13 januari

The Lincoln Lawyer

The Lincoln Lawyer © -


Mick Haller is een buitenbeentje onder de advocaten in Los Angeles. Naast het feit dat hij erg ambitieus is, staat hij erom bekend dat hij met zijn cliënten praat op de achterbank van zijn Lincoln. Dit keer verdedigt Haller multimiljonair-vastgoedmakelaar Louis Roulet, die men beschuldigd van verkrachting en poging tot moord. De zaak ontwikkelt zich tot een verraderlijk complot.

Thriller van Brad Furman met Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Philippe, …
2BE, dinsdag 14 januari, 20u35

Bekijk meer films met Matthew McConaughey bij MovieMe

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook