De week van de sterren (10 januari)

De week van de sterren (10 januari) © -

De nieuwe vriendin van De Lau is er niet zomaar eentje want ze ging ooit op de vuist met Véronique De Kock, de computer van Lindsay Lohan werd gestolen en er zouden wel eens naaktfoto's kunnen opstaan, Gunther Levi verzekert ons ervan dat hij niet aan de drank zit, Isabelle A werd ooit gepluimd door haar manager maar is er weer helemaal bovenop en Miley Cyrus showde iets te veel borst in een fotoshoot. De opmerkelijkste showbizznieuwtjes van de afgelopen week lees je hier!

Gunther Levi: 'Ik, alcoholverslaafd? Zever!'

Gunther Levi: 'Ik, alcoholverslaafd? Zever!' © photonews

Gunther Levi heeft genoeg van de roddels. Er werd geschreven dat hij De Romeo’s wilde verlaten en dat de andere bandleden genoeg van hem hebben omdat hij met een alcoholprobeem kampt, maar da’s volgens de zanger-acteur je reinste onzin. ‘Niets van. Ik ben onlangs een beetje uit de bocht gegaan tijdens een avondje uit. Blijkbaar stoorden sommige mensen zich daaraan en zijn ze vanalles gaan rondbazuinen. Met de Romeo’s ga ik ook gewoon verder’, vertelde een kordate Gunter.

Elke Clijsters richt een relatiebureau op

Elke Clijsters richt een relatiebureau op © -

Elke Clijsters heeft haar nieuwe roeping gevonden: ze begint samen met een vriendin een relatiebureau. ‘Nog tien dagen tot de lancering van ons eigen datingbureau dat zich richt op toffe singles’, postte ze op Twitter. De media wilde uiteraard meteen van Mevrouw Jelle Van Damme weten of het een grap was, maar neen: ‘Het klopt inderdaad. Ik doe het samen met een vriendin. Het gaat een echt relatiebureau worden met voldoende privacy en geen website. Op 17 januari beginnen we eraan’, bevestigt de zus van Kim.

Vriendin De Lau vocht ooit met Véronique De Kock

Vriendin De Lau vocht ooit met Véronique De Kock © -

De Lau heeft alvast geen relatiebureau meer nodig: hij is eindelijk van straat. De gelukkige heet Leentje en is een licenciate in de handelswetenschappen uit Brugge. Ze baat al een hele tijd een succesvolle modezaak uit en trok als model heel de wereld rond. De nieuwe verovering van de goed in de markt liggende broer van Astrid is niet de eerste de beste: een hele tijd geleden deed het gerucht de ronde dat ze een affaire had met Julio Iglesias en ze vocht ooit met Véronique De Kock, die haar een oorbel uittrok. De Lau is alvast dolverliefd: ‘Leentje is een schat van een vrouw. We kennen elkaar al enige tijd en sinds kort is ze mijn vriendin’, vertelde hij aan de geïnteresseerde journalisten.

Rihanna stak brief van Chris Brown in brand

Rihanna stak brief van Chris Brown in brand © photonews

Rihanna heeft definitief genoeg van Chris Brown. De rapper stuurde haar aan het begin van dit jaar een brief waarin hij zijn excuses aanbod voor alle miserie die hij haar bezorgde, maar de zangeres stak het papiertje zonder verpinken in brand. Ook de halsketting die erbij zat, wilde ze niet hebben. ‘Geen idee wat ze met de ketting gaat doen. Verkopen en het geld aan een goed doel schenken misschien’, gist iemand haar omgeving. Brown sloeg Rihanna een aantal jaren geleden bont en blauw. In die zaak weigerde hij afgelopen week trouwens een voorstel van de aanklager, die zijn straf wilde verminderen als hij schuld zou bekennen voor ‘eenvoudige mishandeling’. Eerst werd hij aangeklaagd voor zware mishandeling.

Hoe zou het zijn met Isabelle A? Prima!

Hoe zou het zijn met Isabelle A? Prima! © -

Isabelle A haalt opgelucht adem, want haar financiële toestand ziet er heel wat rooskleuriger uit dan een tijdje geleden. De Gentse zangeres brak door toen ze amper vijftien was en scoorde een aantal hits met als hoogtepunt ‘Hee lekker beest’, maar achteraf ging haar manager met het geld aan de haal en bleef ze gepluimd achter. ‘Ik ben eindelijk schuldenvrij. Voor het eerst in jaren beleefde ik weer plezier aan de feestdagen en kon ik deftige kerstcadeautjes kopen. Er kon zelfs een eigen auto af, terwijl ik vroeger altijd afhankelijk was van een sponsor. Ik voel me beter en da’s aan alles te merken’, aldus een dolgelukkige Isabelle.

'Naaktfoto's op gestolen computer Lindsay Lohan'

'Naaktfoto's op gestolen computer Lindsay Lohan' © photonews

Lindsay Lohan laat de wereld weten dat haar computer gestolen werd op de luchthaven van Shanghai. Ze belooft een beloning aan degene die haar de laptop terugbezorgt, maar wil er geen geldbedrag opplakken. Dat doet geruchten circuleren als zou er ‘gevoelig materiaal’ op de harde schijf van LiLo staan. De showbizzsite TMZ.com gaat nog wat verder en noemt man en paard: volgens hen gaat hem om naaktfoto’s en gesprekken met bekende koppen, waaronder Woody Allen.

Hans Otten noemt Story-hoofdredacteur 'rioolamoebe'

Hans Otten noemt Story-hoofdredacteur 'rioolamoebe' © photonews

Bekend Vlaanderen neemt Story-hoofdredacteur Frederik De Swaef wel eens vaker op de korrel en nu zit de lont weer in het kruidvat: Hans Otten noemde hem een ‘rioolamoebe’ nadat hij een artikel over een schietpartij in Molenbeek deelde op de sociale media. En daar stopte het niet mee: Otten loste nog een tweede salvo waarin hij De Swaef een ‘loser zonder talent, persoonlijkheid en inspiratie’ noemde. De Story-baas prikte terug door het olijke Hans nog eens duidelijk te maken dat hij een rechtszaak tegen het blad verloor en vroeg om als volwassenen met elkaar om te gaan. Hans Otten heeft het niet zo begrepen op het boekje nadat erin te lezen stond dat hij op zijn huwelijksfeest een deur van een hotel zou hebben ingebeukt met de bereidwillige medewerking van sterrenkok Viki Geunes.

Miley toont stuk rechterborst in fotoshoot

Miley toont stuk rechterborst in fotoshoot © photonews

Stilte rond het persoontje van Miley Cyrus zit er nog niet meteen in. In 2013 leerde ze de wereld ‘twerken’ en maakte ze komaf met haar imago van braaf kindsterretje door een reputatie op te bouwen die collega’s als Rihanna en Lady Gaga doet verbleken tot kloosterzusters. Nu zijn er weer beelden van een fotoshoot voor ‘You Magazine’ op het internet gelekt waarop ze nogal veel van haar rechterborst laat zien. Of de foto’s daadwerkelijk zullen worden gepubliceerd, is nog niet zeker. Verder menen Amerikaanse celebspotters zeker te weten dat Miley een relatie heeft met Twilight-acteur Kellan Lutz, maar die drukt de geruchten de kop in: ‘We zijn vrienden en komen wel eens op dezelfde plaatsen, maar verder is er niets aan de hand. Ik ben op dit moment ook niet op zoek’, aldus Lutz.

Cameron Diaz: 'Ja, ik gebruikte ooit botox'

Cameron Diaz: 'Ja, ik gebruikte ooit botox'

Cameron Diaz heeft een boek geschreven en daarin neemt ze geen blad voor de mond. Ze geeft in ‘The Body Book’ toe dat ze ooit botox probeerde. ‘Ik accepteer het verouderingsproces nu. Ja, ik heb ooit botox gebruikt, maar achteraf zag mijn gezicht er helemaal anders uit, en dus ben ik er mee gestopt. Liever rimpels dan een ander gezicht. Ik lach graag en dus vind ik mijn lachrimpels ook geen probleem’, verduidelijkt de blonde actrice.

Lindsay: 'Scheefgegroeide tenen zijn niet om mee te lachen'

Lindsay: 'Scheefgegroeide tenen zijn niet om mee te lachen'

Voor schlagerzangeres Lindsay is 2014 niet zo best begonnen: ze is dit jaar al twee keer geopereerd. ‘Mijn grote tenen waren scheefgegroeid omdat ik te nauwe schoenen droeg. Ik heb helse pijnen geleden, en dan werkte de medicatie ook al niet. Achteraf kreeg ik de juiste pijnstillers, waardoor ik gelukkig nog een beetje van de feestdagen heb kunnen genieten. Ik loop nog met krukken, maar mijn eerste optreden is pas gepland op vijfentwintig januari’, legt de zus van Christoff uit in de boekjes.

Toon uit Thuis is niet populair

Toon uit Thuis is niet populair © -

De fans van 'Thuis' leven heel erg mee met hun soap, en acteur Bill Barberis kan daar van meespreken. Hij kruipt al een tijdje in de huid van Toon, die in het klusjesbedrijf ‘De Kabouters’ werkt en zijn collega Frank het bloed vanonder de nagels pest. Op het Thuis-forum en op Facebook krijgt zijn personage heel wat kritiek te slikken: ze noemen hem bijvoorbeeld ‘degoutant’. ‘Ach ja, ze hadden mij op voorhand gewaarschuwd dat Frank waanzinnig populair is. Ik veronderstel dat die reacties betrekking hebben op mijn personage en niet op mezelf. Ik ga me alleszins niet verstoppen omdat ik op tv kom. Voorlopig heb ik nog geen sacoche in mijn gezicht gekregen van een kwade bomma’, lacht de man.

Zoekt Madonna haar heil bij jonge Nederlander?

Zoekt Madonna haar heil bij jonge Nederlander? © -

Madonna is nog geen maand weg bij Brahim Zaibat (foto) en het gerucht doet al de ronde dat ze iemand anders heeft gevonden. Weer een toyboy, zo blijkt, want het doelwit is de Nederlandse achtergronddanser Timor, die amper zesentwintig lentes op de teller heeft. De Nederlander was in 2008 de sensatie van de talentenjacht ‘So you think you can dance’ en werd na afloop van dat programma als de vliegende bliksem naar de States gestuurd waar hij met Madonna samenwerkte aan een dansproject. Volgens insiders nam ze de Timor op oudejaarsavond mee naar een feestje en was er duidelijk meer aan de hand, maar in de entourage van de jongeman ontkent men alles.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook