De week in showbizzland (17 januari)

De week in showbizzland (17 januari) © -


Wat gebeurde er deze week in bekend Vlaanderen en Hollywood? Frank Deboosere onthulde dat hij ooit een kogelbrief ontving omdat het te veel regende, Joke Van de Velde lanceert een website om ons ervan op de hoogte te houden wanneer haar seksloze periode afloopt, 'The Broken Circle Breakdown' maakt kans op een Oscar, Pamela Anderson trouwt voor de tweede keer met haar derde man en Davy Gilles beleefde een pijnlijk moment onder de douche. Je leest er hier alles over!

Frank Deboosere ontving brief met kogel

Frank Deboosere ontving brief met kogel © photonews


‘Weerman zijn is niet zonder gevaar’, sprak Frank Deboosere in een interview. De populairste weersvoorspeller van onze contreien verklapt dat hij onlangs een enveloppe in de bus kreeg met een kogel erin, vergezeld van een tekst met bijeengeknipte letters uit de krant. Er stond: ‘Als het nog één keer regent, dan …’. ‘Toegegeven, ik vond het erg geestig, maar in mijn omgeving konden ze er niet mee lachen’, aldus de immer goedlachse Frank.

Pamela Anderson trouwt voor de tweede keer met haar derde man

Pamela Anderson trouwt voor de tweede keer met haar derde man © photonews


Even de tel bijhouden nu: Pamela Anderson is voor de tweede keer getrouwd met haar derde man. De gelukkige is de filmproducent Rick Salomon. Pamela trouwde al eens met hem in 2007, maar het huwelijksbootje zonk. ‘Onoverbrugbare meningsverschillen’ luidde het verdict al na enkele maanden. Die zijn nu dus blijkbaar de wereld uit. De roddelpers had al een tijdje in de mot dat de twee terug samen omdat ze een tijdje geleden als verliefde tortelduifjes over het strand kuierden in Hawaï. ‘We zijn heel gelukkig’, benadrukte de blonde Baywatch-ster op een benefiet voor Haïti in Los Angeles. Ze was eerder gehuwd met Kid Rock en Tommy Lee. Met die laatste heeft ze twee zonen.
 

Davy Gilles gewond na val door douchescherm

Davy Gilles gewond na val door douchescherm © photonews


Het zijn pijnlijke dagen voor ‘Romeo’ Davy Gilles, want hij had afgelopen weekend een ongelukje in een hotelkamer. Tijdens het douchen viel hij namelijk pardoes door het douchescherm. Daardoor kwamen er stukken plexiglas in zijn vel terecht en had hij overal diepe snijwonden. De heer Gilles vertikte het echter om een bezoekje te brengen aan de spoedeisende hulp en ging optreden. Daar kreeg hij achteraf spijt van: ‘Ik kreeg allemaal brokken plexiglas over mij heen en heb meerdere snijwonden aan mijn rug. Het begint nu wel serieus pijn te doen’, vertelde hij in Het Laatste Nieuws.

Jacky Lafon kreeg pak geld van geheime aanbidder

Jacky Lafon kreeg pak geld van geheime aanbidder © photonews


Jacky Lafon heeft al een tijdje een geheime aanbidder. Toen die even niets meer van zich liet horen haalde de Familie-actrice opgelucht adem, maar dat was buiten de waard gerekend: begin dit jaar vond ze plots een enveloppe in haar brievenbus met daarin 250 euro. Op het kaartje stond dat de gulle weldoener graag anoniem wilde blijven. ‘Ik weet niet of het dezelfde persoon is als vorig jaar, maar ik vind het wel lastig dat ik niet kan reageren. Hij geeft me mooie attenties en ik kan niets terugdoen. Dat geld heb ik niet nodig, dus ik heb het aan een goed doel gegeven’, legt Jacky uit.

Huiszoeking bij Justin Bieber door eierincident

Huiszoeking bij Justin Bieber door eierincident © photonews


Justin Bieber kreeg een paar dagen geleden de politie over de vloer. Die waren op zoek naar beelden van bewakingscamera’s, want ze verdenken het tieneridool ervan dat hij het huis van zijn buur bekladde met een portie eieren. Wat hij precies heeft uitgericht, is niet bekend, maar er zou voor duizenden euro's schade zijn aangericht. Volgens de entertainmentsite TMZ.com was Bieber ook bang dat de politie naaktfoto’s zou vinden.

Kelly Pfaff is streng voor haar boysband

Kelly Pfaff is streng voor haar boysband © photonews


Kelly Pfaff is ervan overtuigd dat haar boysband het helemaal gaat maken. De vier heren die ze selecteerde bedacht ze met de naam Boycode, en ze spaart de roede niet: ‘Ik ben streng voor hen. Ze moeten altijd beleefd blijven, beginnen zweven is uit den boze en als er eentje met drugs begint, is het meteen uit met de pret. Ook nachtbrakerij kan er bij mij niet in. Feesten mogen ze wel, maar met mate’, zo zet ze haar eisenlijstje uiteen. Kelly voegt eraan toe dat haar jongens wel een vriendinnetje mogen hebben. 'Het zijn tenslotte vier speelse, enthousiaste kerels die in de fleur van hun leven zitten. Een beetje genieten, dat ga ik hen niet ontzeggen’, besluit ze.

Website volgt seksleven van Joke Van de Velde op de voet

Website volgt seksleven van Joke Van de Velde op de voet © photonews


Joke Van de Velde zette vorig jaar radioluisterend Vlaanderen op zijn kop door de onthulling dat ze al een jaar geen seks had. Daar is volgens de ex-miss nog steeds geen verandering in gekomen, maar omdat steeds meer fans op de hoogte willen blijven van haar avonturen heeft ze nu een website waar je het allemaal op de voet kan volgen: http://www.isjokevandeveldealvandegrondgegaan.be/. Op de rode knop klikken volstaat voor een update.

Adam Sandler en Johnny Depp maken kans op een gouden framboos

Adam Sandler en Johnny Depp maken kans op een gouden framboos © photonews


Even slikken voor Johnny Depp, want de alom bejubelde acteur maakt dit jaar kans op een Golden Rasberry. Die frambozen worden uitgedeeld aan de acteurs die opdraafden in het slechtste wat er het afgelopen jaar in de bioscoop te zien was. Hij dankt die nominatie aan ‘The Lone Ranger’, een prent die een behoorlijke flop werd. Zoals gewoonlijk is vaste Razzie-klant Adam Sandler de grote favoriet met maar liefst acht nominaties, die hij vooral te danken heeft aan ‘Grown Ups 2’, een komedie over vier schoolvrienden die nog eens afspreken als ze volwassen zijn. Vorig jaar kreeg Sandler zelfs de prijs voor slechtste acteur én die voor slechtste actrice voor zijn dubbelrol in ‘Jack and Jill’. Ook 'After Earth’, een sciencefiction-film met Will Smith en zijn zoon Jaden, is dit keer één van de kanshebbers.

‘The Broken Circle Breakdown’ genomineerd voor Oscars

‘The Broken Circle Breakdown’ genomineerd voor Oscars © photonews


Van de Razzies naar hun tegenhangers, want 'The Broken Circle Breakdown' heeft een Oscarnominatie op zak. De film van regisseur Felix Van Groeningen maakt kans op de Oscar - of Academy Award, zoals ze officieel heten - voor beste buitenlandse film. Het verhaal van een koppel van wie de dochter bezwijkt aan een slepende ziekte heeft al een karrevracht aan prijzen in de wacht gesleept. Er zijn nog vier andere gegadigden in dezelfde categorie. ‘Monsieur Hublot’  van de Belgische kunstenaar Stephane Halleux is genomineerd in de categorie ‘Animatiefilm kort’. De felbegeerde beeldjes worden op 2 maart uitgereikt.

Iedereen wil de fiets uit ‘Wauters vs Waes’

Iedereen wil de fiets uit ‘Wauters vs Waes’ © photonews


‘Wauters vs Waes’ is nog maar één aflevering ver of het programma doet al heel wat stof opwaaien. De twee heren konden vlotjes één miljoen negenhonderdduizend kijklustigen bekoren, en bij de fabrikant van de fietsen waarmee de twee het parcours Bordeaux-Parijs aflegden staat de telefoon roodgloeiend. ‘Ze willen allemaal zo’n fiets uit 1891. We gaan nog een kleine reeks van die fietsen bouwen, twintig tot vijftig modellen. De exemplaren die op tv te zien waren kosten 2000 euro, maar misschien maken we een goedkoper model’, klinkt het. Ondertussen stelt oud-wielercoryfee Herman Vanspringel zich de vraag of Waes en Wauters de vijfhonderd kilometer echt aflegden op een fiets van meer dan een eeuw oud. ‘Ik heb mijn twijfels. Ik vond het wel een tof programma en twee heel goede acteurs’, was zijn veelzeggende reactie. 'Natuurlijk is het wél allemaal echt', klinkt het bij de programmamakers.

Amper interesse voor Miss België-verkiezing

Amper interesse voor Miss België-verkiezing © photonews


De show rond Miss België kon heel wat minder bekoren: amper 2300 kijkers volgden het allemaal live. Een triest dieptepunt voor het gala, dat ooit rond het miljoen mensen aan de buis gekluisterd hield. De verkiezing werd dan ook nog eens overschaduwd door een heisa van jewelste: zo lieten een hoop mensen via Facebook nadrukkelijk - en niet altijd op een fatsoenlijke manier - weten dat Laurence Langen, de nieuwe Miss, niet echt hun smaak is. Een kandidate uit West-Vlaanderen dacht bovendien dat de Eerste Wereldoorlog tien jaar geleden begon, en ging zo met meer aandacht lopen dan de uiteindelijke winnares. Ook Véronique De Kock ging even de mist in: ze vertelde een meisje uit Gent dat ze een ronde verder mocht, wat achteraf niet het geval bleek te zijn.

Piet Huysentruyt nodigt kandidaten ‘Komen Eten’ uit in Frankrijk

Piet Huysentruyt nodigt kandidaten ‘Komen Eten’ uit in Frankrijk © photonews


Piet Huysentruyt is terug. Op tv bedoelen we, welteverstaan. Hij moet de man worden die VIER kijkcijfers gaat opleveren. Piet duikt vanaf begin februari elke werkdag op in ‘Smakelijk!’, een eigen kookprogramma. Bovendien is er elke zaterdag een uitzending van ‘Chez Piet’, waarin de kandidaten uit Komen Eten worden uitgenodigd in restaurant Likoke, zijn eethuis in Frankrijk. Op zaterdagavond is er 'De Pappenheimers'. Bart Cannaerts volgt Steven Van Herreweghe op als presentator van de ludieke quiz.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook