De week van de sterren (24 januari)

De week van de sterren (24 januari) © -


Herman Brusselmans wil de persoon die in zijn naam tweet 'op zijn bakkes kloppen', Katy Perry smeekte God toen ze nog piepjong was om grote borsten, tandheelkundigen roepen Veerle Baetens op om met haar beugel naar de Oscaruitreiking te trekken en Josje en Kevin Janssens maken geen geheim meer van hun romance. Hier komen de opmerkelijkste showbizznieuwtjes van de week!

Herman Brusselmans dreigt met geweld tegen valse Twitteraar

Herman Brusselmans dreigt met geweld tegen valse Twitteraar


Het is zo zoetjesaan een plaag aan het worden: onbekende onverlaten die in naam van Bekende Vlamingen twitteren. Herman Brusselmans heeft ook te kampen met zo'n nepversie van zichzelf, en hij heeft er schoon genoeg van. Samen met zijn vriendin maakte hij een filmpje waarin hij de Twitteraar op andere gedachten wil brengen. 'Ik richt me hierbij tot @hfmbrusselmans, die onder mijn naam tweet. De berichten zijn belachelijk en niet grappig. Als hij er niet mee stopt, klop ik op zijn bakkes’, laat Brusselmans klaar en duidelijk verstaan. En de schrijver is niet de enige die last heeft van het fenomeen: Lesley-Ann Poppe ging ook al naar de politie om de account van haar dubbelgangster te laten schrappen.

Marco Borsato kreeg een beroerte

Marco Borsato kreeg een beroerte © photonews


Marco Borsato kreeg afgelopen woensdag een beroerte. ’s Avonds voelde hij zich onwel, waarna hij een onderzoek onderging in een hospitaal. De Nederlandse zanger moet rusten op doktersadvies. Zijn entourage laat weten dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. Wat de gevolgen zijn voor de geplande tournee van Marco die in april van start zou gaan, is nog niet geweten.

Iwein Segers strikt rol in serie en moet op dieet

Iwein Segers strikt rol in serie en moet op dieet © photonews


Het klinkt een beetje raar voor iemand die ‘Komen Eten’ presenteert, maar Iwein Segers gaat op dieet. Een streng dieet, want de man heeft de hoofdrol te pakken in een nieuwe Nederlandse serie. ‘Ik speel een neonazi die zich bekeert en verder door het leven gaat als hippie. En mijn personage is een stuk slanker dan ikzelf, dus … Fijn dat ze aan mij hebben gedacht, maar het is geen makkie: er moet ongeveer tien kilo af. Ik ben beginnen fitnessen en da’s hard labeur. Ik voel spieren waarvan ik niet eens wist dat ik ze had’, vertelt Iwein. De werktitel van de reeks is ‘Het Tweede Rijk’. Wanneer de slanke Iwein op tv te zien zal zijn, is nog niet bekend.
 

Justin Bieber weer op vrije voeten na dronken straatrace

Justin Bieber weer op vrije voeten na dronken straatrace


Justin Bieber komt tegenwoordig niet vaak meer op een frisse manier in het nieuws: als hij geen grafitti op een hotelmuur spuit of het huis van zijn buren met eieren bewerkt, krijgt hij het wel aan de stok met de politie. Bieber werd namelijk gearresteerd toen hij aan het straatracen was en had dan ook nog eens een glaasje te veel op. In verschillende media circuleren ook roddels als zouden agenten drugs gevonden hebben in het huis van het tieneridool. Zijn moeder geeft het showbizzwereldje de schuld: ‘Heel wat mensen met een goede opvoeding geraken op het verkeerde spoor door de entertainmentindustrie', liet ze horen. Hoe dan ook, ondertussen is hij op vrije voeten na betaling van een borgsom van 1800 euro, wat uiteraard een peulschil is voor een gefortuneerd artiest.

Vrouw van Herbert Flack overleden

Vrouw van Herbert Flack overleden © photonews


Acteur Herbert Flack verloor een paar dagen geleden zijn vrouw Mimi Peetermans. Ze overleed op vierentachtigjarige leeftijd. De twee waren drieënveertig jaar getrouwd. ‘Het was een prachtig leven samen. Het leeftijdsverschil was geen evidente zaak, maar als ik het allemaal zou overdoen, pakte ik het op dezelfde manier aan’, vertelt hij in Het Nieuwsblad.

'Veerle Baetens moet met beugel naar de Oscars!'

'Veerle Baetens moet met beugel naar de Oscars!' © photonews


Een glimlach van Veerle Baetens is genoeg om de showbizzwereld op zijn kop te zetten. Op het Filmfestival van Berlijn was namelijk te zien hoe ze een beugel droeg, maar in Hollywood was dat tot nu toe taboe. De vereniging van tandheelkundigen juicht de beslissing om de blokjes in haar mond te houden toe: ‘Veel mensen moeten een drempel over vooraleer ze zo’n beugel dragen, en dat geldt ook voor volwassenen. Als een actrice van het kaliber van Veerle Baetens hem zou inhouden op het Oscargala zou dat nogal een statement zijn’, sprak hun woordvoerder. Maar Veerle twijfelt nog: ‘Als iedereen zegt dat ik hem moet uitdoen en het kan voor een maandje, dan zal ik daar misschien toch aan toegeven’, zei ze. Het gerucht doet de ronde dat ze een tijd geleden in de States commentaar had gekregen op de beugel.
 

Ruslana zetelt in Eurosong-expertenjury

Ruslana zetelt in Eurosong-expertenjury


De Oekraïense Ruslana zetelt in een jury van experts die mee de Belgische inzending voor het Eurosongfestival moet bepalen. De zangeres won het festival in 2004 met het nummer ‘Wild Dances’ en komt tegenwoordig vooral in de pers omdat ze hevig strijd levert tegen het regime in haar thuisland. Tijdens de show zullen verschillende nummers en artiesten de revue passeren. De experts geven goede raad, maar het is uiteindelijk de kijker die beslist. ‘Ik hou van België. De gouden plaat die ik hier kreeg, heb ik nog altijd’, aldus een enthousiaste Ruslana. De andere experts zijn Bart Peeters, Ozark Henry en het dj-duo Lazy Jay.

Beckhams verhuizen naar peperdure villa

Beckhams verhuizen naar peperdure villa © photonews


David en Victoria Beckham kochten een tijdje geleden een nieuw stulpje en zijn zich nu volop aan het voorbereiden op de verhuis. De nieuwe villa in Londen kostte achtendertig miljoen euro. ‘Er hangen zestig camera’s die hen de klok rond in de gaten houden en je komt er enkel in met een vingerafdrukscan. In de kamer van dochter Harper zal een schilderij van Damian Hirst worden opgehangen dat 730 885 euro kost. Victoria heeft een eigen manicure- en kapsalon ter beschikking, David wil een lift. Topkok Gordon Ramsay hielp bij het ontwerp van de keuken en er komt ook een eetkamer waarin ze vijftig gasten kunnen ontvangen’, laat een bron weten in het magazine Grazia Daily.

Katy Perry: 'Ik heb gebeden voor grote borsten'

Katy Perry: 'Ik heb gebeden voor grote borsten'


In een interview vertelt een bijzonder openhartige Katy Perry dat ze al vroeg met complexen te kampen had. Ze zat vaak te bidden en vroeg God om grote borsten als ze volwassen zou zijn. ‘Toen ik 11 was, vroeg ik God om mij gigantische borsten te geven, zodat ik mijn voeten niet kon zien als ik neerlag. En hij heeft mijn gebeden verhoord’, lachte de Amerikaanse zangeres. Toen de journalist die het interview afnam wilde vragen of het allemaal puur natuur is, was ze hem voor: ‘Aan plastische chirurgie doe ik niet mee’, klonk het kordaat.

Josje en Kevin Janssens verbergen hun relatie niet langer

Josje en Kevin Janssens verbergen hun relatie niet langer


Woensdagavond was er de première van de Vlaamse film ‘De Behandeling’ met Geert Van Rampelberg in de hoofdrol. Blikvangers voor de schietgrage fotografen van de boekjes waren ongetwijfeld Kevin Janssens en K3-zangeres Josje, die hun relatie niet langer geheimhouden. ‘Josje geniet ervan dat ze geen verstoppertje meer hoeft de spelen. Het zit zo goed tussen hen dat ze zonder schroom samen naar buiten komen’, klonk het bij de aanwezigen. Er komt zo een einde aan maandenlange speculaties over een relatie tussen de twee, waarbij Kevin Janssens zich meermaals kwaad maakte op de pers.

Jan Leyers verwelkomt kleinzoon

Jan Leyers verwelkomt kleinzoon © photonews


Jan Leyers is grootvader geworden: zijn dochter Dorien is bevallen van een zoontje. Leon is de naam, en voor Jan is hij het eerste kleinkind. Zijn andere docher, Ella, mag zich meter noemen. Dorien Leyers kwam in de spotlights te staan toen ze in 2006 samen met haar zus en Bart Peeters de voorrondeshow voor het Eurosongfestival presenteerde. Tegenwoordig komt ze aan de kost als evenementenplanner.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook