Dit mag je niet missen op tv (29 januari t.e.m. 4 februari)

Dit mag je niet missen op tv (29 januari t.e.m. 4 februari) © -

Vermist

Start van het vijfde seizoen van de Vlaamse misdaadserie. In deze aflevering: De verdwijning van de zesjarige Femke Segers was tien jaar geleden de eerste belangrijke zaak voor Tine bij de Cel Vermiste Personen. Femke verdween uit de caravan van haar ouders terwijl die naar een voetbalwedstrijd keken. Nu heeft de lokale politie bij een routine-interventie een meisje gevonden dat beweert Femke te zijn. Maar is dat ook zo?

Met Joke Devynck, Kevin Janssens, Stan Van Samang, …
VIER, vanaf woensdag 29 januari wekelijks rond 21u05

Neem dit programma op vanop afstand

EK Futsal

EK Futsal © photonews


Op Eurosport mis je niets van het Europees Kampioenschap Zaalvoetbal, dat dit jaar doorgaat in Antwerpen. De Belgen mogen alvast hopen, want ze nemen het op tegen twee ‘haalbare kaarten’: Oekraïne en Roemenië. Maar elke match moet natuurlijk gespeeld worden. Vanaf de halve finales verzorgen Carlo Wilmots en Herman Hobert het commentaar.

Tot en met 8 februari dagelijks op Eurosport

Make it happen

Make it happen © -


Lauryn verhuist naar Chicago omdat ze haar kans wil wagen aan de prestigieuze dansacademie Chicago School of Music and Dance. Ze komt echter van een kouwe kermis thuis als de school haar afwijst. Ze besluit dan maar in een nachtclub te gaan werken als huishoudster. Als de club op een avond niet genoeg danseressen heeft, stapt Lauryn zelf het podium op.

Drama van Darren Grant met Mary Elizabeth Winstead, Tessa Thompson, Riley Smith, …
VIJF, donderdag 30 januari, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Äkta människor (Real Humans)

Äkta människor (Real Humans) © -


Eerste aflevering van een Zweedse sciencefictionserie, die door de critici op gejuich werd onthaald. In deze aflevering: In de nabije toekomst worden in Zweden robots geproduceerd die huishoudelijke taken of zware arbeid kunnen uitvoeren. Ze worden ‘hubots’ genoemd. Niet alle Zweden zijn even opgetogen met de nieuwkomers. Leo, Mimi en Niska zijn hubots die gevoelens hebben ontwikkeld en dromen van een zelfstandig leven. Op een dag besluiten een paar smokkelaars Mimi te ontvoeren om haar te verkopen op de zwarte markt. Leo zet de achtervolging in.

Met Andreas Wilson, Lisette Pagler, Pia Halvorsen, …
OP12, donderdag 30 januari, 21u05

Neem dit programma op vanop afstand


Die Hard 4.0

Die Hard 4.0


De Verenigde Staten staan op stelten door een aanval op de informatica-infrastructuur van het land. Het brein achter die snode plannen denkt dat het allemaal vlot zal lopen, maar politieagent John McClane gooit roet in het eten.

Actiefilm van Len Wiseman met Bruce Willis, Justin Long, Maggie Q, ...
vtm, vrijdag 31 januari, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Bruce Willis bij MovieMe


Spider-Man

Spider-Man © -


Peter Parker werd door een radioactieve spin gebeten. Daardoor transformeren de genen in zijn lichaam en ontwikkelt hij een nieuw zintuig dat hem waarschuwt voor gevaar. Bovendien kan hij aan muren en plafonds kleven. Eerst gebruikt Peter zijn krachten om snel aan geld te geraken, maar na de moord op zijn oom besluit hij de misdaad te gaan bestrijden.

Sciencefictionfilm van Sam Raimi met Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, …
VIER, vrijdag 31 januari, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Kirsten Dunst bij MovieMe

The Duchess

The Duchess © -


Engeland, eind achttiende eeuw. Georgiana Spencer, een verre voorouder van Lady Di, is getrouwd met de machtige hertog van Devonshire. Georgiana is heel populair bij de hogere klasse, maar in haar huwelijk is het niet bepaald rozengeur en maneschijn, want haar echtgenoot is enkel in haar geïnteresseerd omdat hij een mannelijke erfgenaam wil. Wanneer dat niet lukt, begint hij een verhouding. Maar Georgiana neemt wraak door aan te pappen met Charles Grey, een ambitieus politicus.

Drama met Keira Knightley, Ralph Fiennes, Dominic Cooper, ...
Canvas, vrijdag 31 januari, 20u40

Neem deze film op vanop afstand

Meer films met Ralph Fiennes bij MovieMe

Swimming Pool

Swimming Pool


Sarah Morton, een schrijfster van misdaadromans, heeft last van een writer's block. Haar uitgever stelt voor dat ze even uitrust in zijn villa in het zuiden van Frankrijk. Maar hij vertelt niet dat zijn dochter Julie ook op het landgoed rondloopt. Julie daagt graag uit en heeft een nogal losbandige levensstijl, wat in contrast staat met de gereserveerde houding van Sarah. Toch raakt de Engelse schrijfster gëintrigeerd door het meisje.

Thriller van François Ozon met Charlotte Rampling, Ludivine Sagnier, Charles Dance, …
Vitaya, zaterdag 1 februari, 22u40

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Charlotte Rampling bij MovieMe


Hooverdomestic

Hooverdomestic © photonews

Voor hun nieuwe album ‘Reflection’ trokken Noémie Wolfs, Alex Callier en Raymond Geerts van Hooverphonic naar enkele in het oog springende huizen van fans waar ze opnames maakten.

Acht, zaterdag 1 februari, 23u25

Neem dit programma op vanop afstandShark After Dark

Shark After Dark © -


Haaien zijn overdag actief en agressief, maar er is heel weinig bekend over waar ze ’s nachts mee bezig zijn. Duikers wagen de sprong in de duisternis om hun wereld te verkennen.

Animal Planet, zondag 2 februari, 20u05

Eurosong 2014

Eurosong 2014 © -


Met Eurosong 2014 start een verwoede zoektocht naar de man, vrouw of band die België dit jaar zal vertegenwoordigen op het grootste liedjesfeest ter wereld. De zoektocht naar de beste kandidaat verloopt los van de zoektocht naar het beste lied. Vier experten (waaronder Ozark Henry en dj Lazy Jay) selecteren artiesten die het in zich hebben om Europa te verrassen, en zoeken de allerbeste songs. De kijker heeft het laatste woord.

Eén, vanaf zondag 2 februari wekelijks omstreeks 20u30

Neem dit programma op vanop afstand

De slimste gemeente

De slimste gemeente © -


Nieuwe editie van de spannende afvalrace waarin verschillende gemeenten elkaar bekampen. Meer dan zestig teams nemen het tegen mekaar op, en aan het einde weten we wie titelhouder Aarschot mag opvolgen als slimste gemeente. Presentator van dienst Michiel Devlieger deelt dit jaar ook één wildcard en twee Waalkaarten uit, waarmee Schaarbeek, Dinant en Namen mee kunnen strijden om de titel. Vandaag: Kortrijk, Lede en Aarschot.

VIER, vanaf maandag 3 februari dagelijks omstreeks 22u05

Neem dit programma op vanop afstand


Borgen

Borgen © -


Start van het derde seizoen van de ijzersterke Deense dramaserie. In deze aflevering: Tweeënhalf jaar na haar afscheid van de politiek komt Birgitte Nyborg aan de kost als gastspreker in het bedrijfsleven. Tijdens een buitenlandse reis heeft ze de Engelse architect Jeremy ontmoet, met wie ze een affaire is begonnen. Haar vroegere partij, de Centrumpartij, heeft onder leiding van Jacob Kruse alle idealen overboord gegooid en positioneert zich veel rechtser in de regering van premier Lars Hesselboe. Da’s voor Brigitte de aanleiding om terug in de politiek te stappen ...

Met Sidse Babett Knudsen, Pilou Asbæk, Brigitte Hjort Sørensen, ...
Nederland 2, vanaf maandag 3 februari wekelijks omstreeks 23u00


Boat Trip

Boat Trip © -


Jerry en Nick zijn goede vrienden, maar in de liefde wil het niet vlotten. Ze denken dat een cruise de ideale manier is om aan een lief te geraken. Da’s echter buiten de reisagent gerekend die ze even voordien voor schut hebben gezet: hij boekt hen uit wraak voor een homocruise, zonder hun medeweten.

Komedie van Mort Nathan met Cuba Gooding Jr., Horatio Sanz, Roselyn Sanchez, …
2BE, dinsdag 4 februari, 20u35

Meer films met Cuba Gooding Jr. bij MovieMe


Unsere Mütter, unsere Väter

Unsere Mütter, unsere Väter © -


Eerste aflevering van een Duitse miniserie over de Tweede Wereldoorlog. Berlijn, zomer 1941. Wilhelm, zijn broer Friedhelm en hun vrienden Charlotte, Viktor en Greta nemen afscheid van elkaar. Wilhelm en Friedhelm zijn opgeroepen om aan het Oostfront te gaan vechten, en Charlotte moet aan het front gaan werken als verpleegster. Bij hun afscheid beloven ze elkaar om na de oorlog opnieuw samen te komen. Ze zijn er allemaal van overtuigd dat dit snel zal gebeuren.

Met Volker Bruch, Tom Schilling, Katharina Schüttler, ...
Canvas, dinsdag 4 februari, 21u35


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook