Het showbizznieuws van de week (31 januari)

Het showbizznieuws van de week (31 januari) © -


De opschudding rond Miss België blijft duren nu bleek dat twee meisjes al een eredame-horloge droegen voor de uitslag bekend was, het Witte Huis moet zich buigen over een petitie om Justin Bieber weg te sturen uit de States, de minnares van den John is wellicht omgekomen tijdens de orkaan Haiyan en een intiem moment tussen Tanja Dexters en haar vriendin beroert de gemoederen op het internet. Lees hier alles over de uitspattingen van de sterren!

Is Miss België-verkiezing één grote foefelarij?

Is Miss België-verkiezing één grote foefelarij? © photonews


De Miss België-verkiezing kon amper kijkers bekoren, maar de storm na het gala is nog lang niet gaan liggen. Het gerucht doet namelijk de ronde dat er flink gesjoemeld werd. ‘De deelneemsters moesten een paar dagen voor de uitreiking een verklaring ondertekenen waarin stond dat ze uitslag van de sms-stemming niet mochten opvragen’, beweert een anonieme bron in een Franstalige krant. Bovendien bleek dat een aantal kandidates al vroeg op de avond het eredame-horloge om hun pols geschoven kregen. ‘Ons nichtje zei ons vooraf: de winnares is al bekend en ik ben het niet. Verspil je sms'jes dus niet aan mij’, sprak een familielid van één van de meisjes. Organisatrice Darline Devos ontkent alle aantijgingen.

'Tyfoon werd minnares van den John fataal'

'Tyfoon werd minnares van den John fataal' © photonews


De minnares van den John is wellicht omgekomen als gevolg van de tyfoon Haiyan, die een tijd geleden de Filippijnen trof. De vrouw, Ancy, zorgde voor opschudding toen ze bekendmaakte dat ze een verhouding had met John Bryan, toen nog de liefhebbende echtgenoot van Astrid. Zodra ze te weten kwam dat hij al een vrouw had, kreeg de man een klacht aan zijn broek voor verkrachting, omdat hij seks had met haar toen ze nog minderjarig was. Sinds de zware storm het stadje trof waar Ancy woonde, is ze spoorloos. Haar familie en advocaat moeten er nu wel van uitgaan dat ze tot de slachtoffers behoort. Voorlopig komt er dus geen aanklacht, tenzij haar verwanten beslissen om toch nog een procedureslag op te starten.

Kussende Tanja Dexters zorgt voor beroering

Kussende Tanja Dexters zorgt voor beroering © photonews


Tanja Dexters is wel te vinden voor een wild feestje. Een paar dagen geleden postte ze een foto van zichzelf terwijl ze een vriendin vol op de mond kuste tijdens een avondje uit. De lawine aan negatieve reacties op het kiekje had ze echter niet verwacht. Er doken al gauw commentaren op in de trant van ‘ongehoord’ en ‘wat voor een gedrag is dat voor een moeder’. De ex-miss kan er zelf best om lachen: ‘Vanwaar die heisa? Een paar jaar geleden heb ik Ann Van Elsen gekust en dat vond ik persoonlijk erger. Trouwens, Eline De Munck doet het toch ook!’, liet ze achteraf horen. Dexters kon het ook niet laten om er fijntjes op te wijzen dat een stukje over de bewuste kus op een nieuwssite meer werd aangeklikt dan het artikel ‘Onweer slaat hevig toe in West-Vlaanderen’.

'Stuur Justin Bieber weg uit de Verenigde Staten!'

'Stuur Justin Bieber weg uit de Verenigde Staten!' © photonews


Een petitie ijvert ervoor om Justin Bieber te laten deporteren uit de Verenigde Staten. De initiatiefnemers willen zijn permanente verblijfsvergunning laten intrekken, en dienden een verzoek in bij ‘We The People’, de inspraakmodule op de website van de regering. Ze vinden dat de strapatsen van de tienerster een serieuze bedreiging vormen voor de samenleving en dat hij een slecht voorbeeld is voor de jeugd. Omdat de grens van honderdduizend handtekeningen is overschreden, schijft de wet voor dat het Witte Huis officieel moet reageren. Bieber heeft zich ondertussen bij de politie van Toronto in Canada gemeld. Die verdenken hem ervan dat hij de chauffeur van een limousine aanviel. Ondertussen heeft onderzoek uitgewezen dat hij bij zijn vorige arrestatie onder invloed was van marihuana.

Peter Van de Veire stopt met Facebooken

Peter Van de Veire stopt met Facebooken © photonews


Peter Van de Veire heeft genoeg van Facebook. De MNM-coryfee is nochtans een fervent gebruiker van de sociale media, maar naar eigen zeggen kan hij niet ingaan op de constante informatiestroom en evenementenverzoeken. Mensen confronteren hem daarmee en dat werkt hem danig op de heupen. Hij laat weten dat hij wel actief blijft op Twitter, Instagram, Flickr, Tumblr en LinkedIn.

Kind van Zweedse tv-persoonlijkheid is van Hugh Grant

Kind van Zweedse tv-persoonlijkheid is van Hugh Grant © photonews


Hugh Grant is geen onbeschreven blad wat vrouwen betreft. Jaren geleden werd hij betrapt met een prostituee en liep het spaak tussen hem en Liz Hurley, maar een ouwe vos verleert zijn streken niet. In 2012 zouden twee vrouwen gelijktijdig zwanger van hem zijn geweest. Zopas lekte uit dat de Zweedse tv-figuur Anna Elisabeth Eberstein in september 2012 beviel van zijn zoon. De Chinese Tinglan Hong zette drie maanden voor Eberstein van een jongetje op de wereld, Felix, ook een zoon van de Engelse acteur. Een jaar voordien kreeg ze Tabitha Xaio Xi, het eerste kindje voor Hugh. Het is niet duidelijk of hij nog een relatie heeft Hong, maar hij steunt beide moeders en de kinderen wel financieel.

Erika Van Tielen en Gert trotse ouders van Rowen

Erika Van Tielen en Gert trotse ouders van Rowen © photonews


Ook Erika Van Tielen is bevallen: ze is mama geworden van een zoontje dat de naam Rowen kreeg. Moeder en kind stellen het goed, stond te lezen in een persbericht. Eerder werden de roodharige presentatrice en haar vriend Gerd al de trotse ouders van Finn, die ondertussen tweeënhalf jaar oud is.

Alizée Poulicek strikt ex van Saartje Vandendriessche

Alizée Poulicek strikt ex van Saartje Vandendriessche © photonews


Ex-miss België Alizée Poulicek heeft een nieuw lief, en het is allesbehalve een onbeschreven blaadje: de man heeft vier jaar in de gevangenis gezeten en hij zou miljoenen euro’s hebben laten verdwijnen. Haar nieuwe liefde blijkt een boon te hebben voor bekende dames, want hij was eerder samen met Eén-presentatrice Saartje Vandendriessche. ‘Het klopt dat ik een nieuwe vriend heb. Filip en ik ontmoetten elkaar op een feestje in Antwerpen en we zijn nog maar een paar weken samen. Voorlopig pendelen we tussen La Hulpe en Antwerpen' (respectievelijk haar en zijn woonplaats), aldus Alizée. Ze had eerder een relatie met ex-voetballer Daniel Camus, maar die liep spaak toen hij werd opgelicht en financiële problemen kreeg.

Grammy-jurk van Beyoncé kostte ruim zeven miljoen euro

Grammy-jurk van Beyoncé kostte ruim zeven miljoen euro


Tijdens de Grammy’s - de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen die een paar dagen geleden werden uitgereikt - gaat het vooral om de muziek maar toch ook wel om de peperdure pakjes waarin de sterren zich hullen. Beyoncé, die op het podium een pikante act met haar man Jay-Z ten beste gaf, liep in de kijker met een witte kanten jurk van ontwerper Michael Costello. Ze zag er goed uit, maar dat mocht ook wel: achteraf raakte bekend dat het stukje textiel haar meer dan zeven miljoen euro kostte.

Nieuw bij 'The Voice': kandidaten zingen achter een gordijn

Nieuw bij 'The Voice': kandidaten zingen achter een gordijn © photonews


Op 7 februari begint op vtm het derde seizoen van de talentenjacht ‘The Voice’, en dit jaar mogen we een nieuwigheidje verwachten: de ‘blind auditions’ zullen niet alleen blind zijn voor de juryleden, maar ook voor de kijkers. De kandidaten zingen namelijk van achter een gordijn. Na de blinde auditieronde is het de beurt aan de ‘battles’ en vervolgens aan de liveshows. Die liveshows worden voor het eerst niet opgenomen in de studio, maar in ’t Kuipke in Gent.
 

Britney Spears in het geheim getrouwd?

Britney Spears in het geheim getrouwd? © photonews


Is Britney Spears stiekem getrouwd? Toen ze afgelopen weekend tijdens een voetbalwedstrijd van haar zoontje in L.A. opdook met een ring om haar vinger, was dat genoeg om de geruchtenmolen op gang te trekken. Britney is ondertussen acht maanden samen met haar vriend Dave. Ze was al twee keer getrouwd: eerst beloofde ze Jason Alexander eeuwige trouw, maar die huwelijkse verbintenis duurde slechts een paar uurtjes. Later gaf ze het jawoord aan Kevin Federline, en ook dat liep mis.

Matthias Schoenaerts heeft weer filmrol beet

Matthias Schoenaerts heeft weer filmrol beet © photonews


Matthias Schoenaerts heeft alweer een filmrol te pakken: hij draaft op in ‘Galveston’. In die film draait het allemaal rond Roy Cady, een man die te kampen heeft met een zware ziekte en moet vluchten voor zijn baas, die hem wil vermoorden. 'Galveston' ontsproot aan het brein van de Amerikaanse misdaadauteur Nic Pizzolatto, die eerder de serie ‘True Detectives’ met Woody Harrelson en Matthew McConaughey bedacht.
 
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook