Het showbizznieuws van de week (7 februari)

Het showbizznieuws van de week (7 februari) © -

Miss België heeft genoeg van de kritiek die ze te slikken krijgt, de privépiloten van Justin Bieber moesten gasmaskers dragen omdat de wietgeur in zijn vliegtuig niet te harden was, Lesley-Ann Poppe wil Nederland veroveren met haar make-uplijn en een man uit de entourage van Liz Hurley beweert dat de actrice ooit een verhouding had met niemand minder dan Bill Clinton. Hier komen de sappigste showbizznieuwtjes van de week!

Lesley-Ann Poppe is vooroordelen beu en richt zich op Nederland

Lesley-Ann Poppe is vooroordelen beu en richt zich op Nederland © -

Lesley-Ann Poppe klaagt dat Vlaanderen haar niet serieus neemt: haar blonde, rondborstige uiterlijk levert haar veel vooroordelen op, zegt ze zelf. Daarom gaat ze de make-uplijn die ze in België op de markt wilde brengen naar Nederland verhuizen. ‘In Nederland hebben mensen sowieso minder vooroordelen dan bij ons. En doordat de Nederlanders mij niet kennen, kan ik volop inzetten op mijn kennis als zakenvrouw. We hebben er trouwens een leverancier gevonden met een groot klantenbestand’, vertelt Lesley-Ann in de pers. Ze voegt er nog aan toe dat haar producten van dezelfde fabrikant zijn als die van Yves Saint Laurent, maar dat de prijs lager ligt.

Britney Spears schaars gekleed op het podium in Vegas

Britney Spears schaars gekleed op het podium in Vegas © photonews

Britney Spears zal de komende maanden geen droog brood moeten eten: ze staat om de haverklap op het podium in het ‘Las Vegas Hotel’ in de gelijknamige stad. Daar heeft ze een vaste show waarin nummers uit heel haar carrière de revue passeren. De popprinses zal er de komende maanden maar liefst vijftig keer optreden. En ze is meteen goed begonnen. Britney kroopt namelijk het podium op met niet al te veel textiel om haar lijf: buiten een soort glitterbikini en een doorschijnend pakje droeg ze niets, tot groot jolijt van het publiek. Lady Gaga was een opgemerkte aanwezige.

Roos Van Acker is weer vrijgezel

Roos Van Acker is weer vrijgezel © photonews

Vorige zomer liet Roos Van Acker nog weten dat ze dolgraag kinderen wilde met haar muzikant Paulus, maar ondertussen is het over en uit tussen de twee. Ze hebben al een tijdje geleden een punt achter hun relatie gezet, maar het nieuws raakte nu pas bekend. ‘Ach, ik ben een vrije vogel en dat bevalt me best. Geen gedoe aan mijn hoofd en even enkel aan mezelf denken is de boodschap. Soms mis ik wel iemand in mijn leven, maar dan regel ik wel een afspraakje. Ik heb trouwens een kat en een konijn in huis gehaald, dus helemaal alleen ben ik niet’, vertelt Roos in een interview met Flair.

Was jongste Mission Impossible-film met Tom Cruise plagiaat?

Was jongste Mission Impossible-film met Tom Cruise plagiaat?

Scenarioschrijver Timothy Patrick McLanahan klaagt Tom Cruise aan, staat te lezen op de entertainmentwebsite RadarOnline. McLanahan beweert dat het script van ‘Mission Impossible: Ghost Protocol’ plagiaat is, en dat hij het verhaal al in 1998 bedacht. De film, waarin Cruise een glansrol vertolkt, bracht flink wat geld in het bioscooplaatje. Toch komt de klacht er nu pas. ‘Ik had meteen door dat het scenario van die film gebaseerd was op ‘Head On’, mijn verhaal, uit 1998,’ zegt McLanahan. Hij eist niet minder dan 1 miljard dollar van Cruise en zijn vennoten.
 

Kersverse Miss België: ‘De kritiek is niet eerlijk!’

Kersverse Miss België: ‘De kritiek is niet eerlijk!’ © photonews

Voor Laurence Langen is de maat vol: vanaf het moment dat de nieuwe Miss België haar kroontje opzette werd ze bedolven onder de kritiek. ‘Ze heeft niet eerlijk gewonnen’, ‘haar eerste fotoshoot werd een enorme misser’, ‘ze is lelijk’: het zijn maar een paar van de messcherpe opmerkingen die Laurence dagelijks te slikken krijgt. ‘Mijn limiet is nu echt bereikt. Wat heb ik in godsnaam misdaan? Ik sta machteloos tegenover alle leugens die over mij worden verspreid. En als ik echt zo lelijk was, zou ik toch nooit bij de laatste vierentwintig geraakt zijn! Ik heb trouwens meer te bieden dan mijn uiterlijk alleen’, klinkt het ferm bij de Limburgse. De verkiezing zelf krijgt het nog harder te verduren: er keken amper mensen naar de tv-uitzending en een belangrijke sponsor heeft al afgehaakt.

‘Liz Hurley en Bill Clinton hadden een affaire’

‘Liz Hurley en Bill Clinton hadden een affaire’ © belga

Een man die Liz Hurley kent beweert bij hoog en bij laag dat de actrice in de jaren negentig een stomende affaire had met Bill Clinton. ‘De president ontfutselde me haar telefoonnummer, belde haar op en ze werd overgevlogen naar het Witte Huis. Ze had er seks met hem. Het gebeurde allemaal zonder medeweten van Hilary. Achteraf brak Bill de relatie af omdat hij verliefd begon te worden’, vertelt de man in kwestie in een geluidsfragment dat journalisten in handen kregen. Liz Hurley, die ooit een relatie had met Hugh Grant, bestempelt beweringen in een reactie als ‘belachelijk’.

Piet is terug: ‘Minister van Onderwijs moet mij als adviseur in dienst nemen’

Piet is terug: ‘Minister van Onderwijs moet mij als adviseur in dienst nemen’ © photonews

De  man die het zinnetje ‘Wat hebben we vandaah heleerd’ onsterfelijk maakte is weer dagelijks op tv te zien, en wel op VIER. Op die zender presenteert Piet Huysentruyt ‘Chez Piet’ vanuit zijn keuken in de Ardèche. Op het menu: een ontbijt, een middagmaal en het avondeten, en dat allemaal zo gezond mogelijk. ‘Na een tromobose in mijn hersenen is er een belletje gaan rinkelen. Ik heb veel geluk gehad en wil de mensen daarom een nieuwe visie op eten meegeven. Kinderen krijgen tegenwoordig een massa aan vet en suiker binnen … de minister van Onderwijs zou mij als adviseur in dienst moeten nemen’, klinkt het bij Piet, die zich kiplekker voelt. En de olijke West-Vlaming kon het niet laten om Jeroen Meus, die erom bekend staat dat hij veel boter gebruikt, nog even te jennen: ‘Dat de kijker iets voor zes maar naar mij kijkt, en daarna naar Jeroen’, besluit hij.

Doutzen Kroes laat weten dat ze zwanger is met naaktfoto

Doutzen Kroes laat weten dat ze zwanger is met naaktfoto © -

Doutzen Kroes is een topmodel en een echte societyfiguur bij onze noorderburen. Ze heeft de gewoonte om alles in de openbaarheid te gooien, en de Nederlanders kijken er dan ook niet raar van op als ze weer eens een naaktfoto van zichzelf op het wereldwijde web plaatst. Dat doet ze dit keer omdat ze zwanger is. Doutzen en haar man Sunnery James hebben al een zoontje, Phyllon Joy.

Piloten Justin Bieber moesten gasmaskers dragen tegen wietgeur

Piloten Justin Bieber moesten gasmaskers dragen tegen wietgeur © photonews

Justin Bieber laat weer van zich spreken. Dit keer klapt een stewardess van zijn privéjet uit de biecht. Die getuigt dat de Canadese tienerster haar aan boord zodanig op de heupen werkte dat ze zich opsloot in de cockpit. Ze wil niet meer met hem samenwerken. Blijkbaar moesten de piloten zelfs hun zuurstofmaskers bovenhalen omdat de wietgeur die in het toestel hing niet te harden was. Bieber was samen met zijn vader en tien vrienden op weg naar de Super Bowl. Na de landing doorzocht de politie het vliegtuig met drugshonden. Het tieneridool gaf ootmoeding toe dat hij cannabis had gerookt, maar verzekerde de agenten ervan dat hij geen drugs bij zich had. Het boordpersoneel diende geen klacht in en dus mochten Bieber en zijn gezelschap beschikken.

Willy Sommers is nu ook officieel de vierde Romeo

Willy Sommers is nu ook officieel de vierde Romeo

Het gerucht deed al langer hardnekkig de ronde, en nu blijkt het waar te zijn: Willy Sommers gaat voortaan door het leven als ‘de vierde Romeo’. Samen met de andere Romeo’s - Davy Gilles, Chris Van Tongelen en Gunther Levi - trok hij naar de studio om een nieuwe single op te nemen, die ‘Jij bent zo mooi’ heet en toepasselijk genoeg op Valentijnsdag in de rekken moet liggen. Willy stelt zijn fans wel gerust: ‘Ook mijn solocarrière blijft belangrijk’, benadrukt hij.

Rokjes Kate Middleton te kort voor de Queen

Rokjes Kate Middleton te kort voor de Queen

Queen Elisabeth kan de kledingstijl van Kate Middleton maar matig appreciëren. Volgens het Engelse staatshoofd zijn de rokjes van haar schoondochter te kort, en dus krijgt Kate binnenkort een nieuwe garderobe, met langere rokken en koninklijke juwelen. De koninklijke stijladviseur helpt zelfs om haar koffers te pakken als ze naar Australië reist. Ongelukjes als in 2011, toen Kate’s rok op de luchthaven van de Canadese stad Calgary opwaaide in ware Marilyn Monroe-stijl, zouden dus niet meer mogen gebeuren.

Optreden René Froger ontaardde in knokpartij

Optreden René Froger ontaardde in knokpartij © -

Onder veel mensen leeft nog altijd het hardnekkige vooroordeel dat concertgangers enkel na optredens van metalbands op de vuist gaan, maar ook wanneer charmezangers het beste van zichzelf geven kunnen de gemoederen zo hoog oplaaien dat er een fikse knokpartij van komt. Afgelopen week liep het bijvoorbeeld flink mis toen de Nederlandse zanger Rene Froger (in het midden op de foto) op de planken stond in een hotel in Egmond aan Zee. Bij het laatste bisnummer ontstond tumult bij enkele gereserveerde tafels. Er werden klappen uitgedeeld en er zouden zelfs wapens aan te pas zijn gekomen. Balans: enkele lichtgewonden en twee mensen die er iets erger aan toe waren en naar het ziekenhuis moesten worden overgebracht. De aanleiding voor het gevecht is nog onbekend.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook