De week van de sterren (14 februari)

De week van de sterren (14 februari) © -


Het sappige dialect dat Natalia sprak tijdens de uitreiking van de MIA's zorgt voor opschudding tot in het parlement, Koen Wauters is er niet over te spreken dat Otto-Jan Ham en co in 'De Ideale Wereld' een uitdaging uit 'Wauters vs. Waes' verklapten, de affaire van het jaar tussen Beyoncé en Barack Obama bleek een kwakkel en Eva Pauwels verleidde de man die haar computer kwam repareren. Het showbizznieuws van de week lees je hier!

Dialect Natalia verhit de gemoederen

Dialect Natalia verhit de gemoederen © photonews


Natalia stond na de uitzending van de Music Industry Awards in het oog van de storm. Buiten de Kempen kon men het maar moeilijk verkroppen dat ze zich in de uitzending herhaaldelijk van haar dialect bediende. Er kwam zelfs een politiek debat van. ‘De Vlaamse meerderheidspartijen vinden het belangrijk dat de VRT de standaardtaal steunt. In de beheersovereenkomst beloven ze dat ook. Nu hebben ze die beheersovereenskomst dus geschonden. Ik verwacht geen excuses van hen, ze moeten hier enkel eens goed over nadenken, al is het maar uit respect voor alle Vlamingen die geen Kempisch begrijpen’, foeterde parlementslid Wilfried Vandaele. Natalia laat het ondertussen niet aan haar ‘hét’ komen, zoals ze dat in haar geboortedorp Oevel zeggen.

Koen Wauters hekelt Otto-Jan Ham: ‘Zoiets doe je niet onder tv-makers’

Koen Wauters hekelt Otto-Jan Ham: ‘Zoiets doe je niet onder tv-makers’ © photonews


‘Dom en belachelijk’! De termen die Koen Wauters in de richting van Otto-Jan Ham en zijn ‘Ideale Wereld’-bende slingert, zijn welgemikt. In dat programma op VIER gaat Otto-Jan dezelfde uitdagingen aan als degene waaraan Wauters en Waes zich wagen in hun drukbekeken reeks. ‘Ik kon lachen met hun versie van Bordeaux-Parijs, maar onze aanval op het dominorecord verklappen vóór die aflevering werd uitgezonden, dat vond ik niet grappig. Zoiets doe je niet onder tv-makers’, aldus een kordate Koen. ‘Voor de rest heb ik geen problemen met hun parodieën', benadrukt de Clouseau-frontman. Tom Waes kreeg het de afgelopen dagen dan weer aan de stok met een anonieme Facebooker die beweert dat het hele concept van ‘Wauters vs. Waes' in scène is gezet.

Ex van Michael Jackson gelooft in Ian Thomas

Ex van Michael Jackson gelooft in Ian Thomas © photonews


Ian Thomas wil het maken in de States, en hij heeft daarvoor een Amerikaanse manager én Debbie Rowe gestrikt. Rowe is de ex-vrouw van niemand minder dan Michael Jackson en ze wil Ian helpen omgaan met de Amerikaanse media. Ze is ervan overtuigd dat hij alles in zich heeft om een grote naam te worden. De zanger vertoeft momenteel in het zonovergoten L.A. waar hij zijn nieuwe clip ‘Money’ inblikt. Money is geschreven door topproducers die in het verleden samenwerkten met onder andere Usher en Jason Derulo. 'Dit jaar komt er een nieuw album, dat we zowel over de plas als in België uitbrengen. Debbie Rowe kan ons een grote dienst bewijzen. Zij weet als geen ander dat de druk groot is en we willen koste wat het kost vermijden dat het fout afloopt met Ian’, laat zijn manager optekenen.

Miley Cyrus naakt in bed met twee mannen

Miley Cyrus naakt in bed met twee mannen © photonews


Ondertussen weten we wel dat Miley Cyrus liever naakt rondhuppelt dan gekleed, en dat zette ze nog eens in de verf door op de sociale media te pochen met enkele foto's. Op één van die foto’s ligt ze naakt in bed met twee bekende fotografen. De kiekjes werden geschoten voor de Duitse versie van het blad Vogue.

Pieter Loridon en Zoë Van Gastel uit elkaar

Pieter Loridon en Zoë Van Gastel uit elkaar © photonews


Pieter Loridon vormt geen koppel meer met Zoë Van Gastel. Het is blijkbaar al een tijdje over en uit tussen de twee, maar het nieuws raakte nu pas bekend. ‘We hebben geen relatie meer, ik heb een tijd geleden mijn spullen gepakt. Meer wil ik er niet over kwijt. Tussen mij en Pieter komt het niet meer goed’, vertelde Van Gastel aan de pers. Hun relatie kwam in de media toen de winnares van ‘Wie Kiest Pieter’, het realityprogramma waarin Loridon een vrouw zocht, onthulde dat hij tijdens de opnames al een relatie had met Zoë. Loridon is nog steeds de trotse eigenaar van een koffiebar in Antwerpen, zijn ex-vriendin is presentatrice bij de regionale zender ATV.

Kleedje van Mariah Carey speelde hoofdrol op BET Awards

Kleedje van Mariah Carey speelde hoofdrol op BET Awards © photonews


Mariah Carey stond even geleden op het podium in Washington, waar ze een nieuw nummer bracht tijdens de BET Honors-awardshow. Ondanks het feit dat Mariah een glansprestatie probeerde weg te geven, weet niemand nog waarover dat nummer gaat of hoe het heet. De oorzaak was het kleedje dat ze droeg, met een decolleté die alle records verbrak. Op de sociale media ging het achteraf dan ook amper over de awards, maar vooral over de gewaagde outfit van de zangeres.

Eva Pauwels strikt computerhersteller

Eva Pauwels strikt computerhersteller © photonews


De laatste maanden kwam ze in het nieuws omdat ze verslaafd was aan drank, haar behoefte deed tussen twee stoelen en om onduidelijke redenen een tand verloor, maar nu schijnt de zon weer door het raam bij Eva Pauwels. Ze heeft namelijk een nieuw lief. Johan kwam eigenlijk langs om haar pc te herstellen, maar de twee belandden in bed. ‘Ik ben zo verliefd als een klein kind. Mijn computer was er erg aan toe maar ik ook, en toen bleek dat hij nog andere diensten aan huis leverde’, grapte ze tegen een journalist. Johan kende haar eigenlijk niet: ‘Ik hou me niet zo bezig met BV’s. Uiteraard heb ik haar achteraf wel uitgebreid gegoogeld’, vertelt de vijfentwintigjarige computerspecialist. Eva is niet meer actief als prostituee, maar Johan zou niets tegen zo’n bijverdienste hebben: ‘Een leven binnen de lijntjes hoeft voor mij niet’, klinkt het. ’Het is tenslotte ook in zijn voordeel hee, dan verdien ik iets’, voegde Eva daar nog aan toe.

Kobe Ilsen breekt record watercondooms gooien

Kobe Ilsen breekt record watercondooms gooien © -


Kobe Ilsen heeft een fijn record op zijn naam staan: hij mag zich ‘wereldrecordhouder watercondooms gooien’ noemen. Het was oorspronkelijk alleen de bedoeling om condooms van het merk Durex op hun stevigheid te testen: de fabrikant beweert in een reclamespot namelijk dat ze niet uit elkaar spatten als je ze vult met water en laat vallen. Dat bleek niet zo te zijn, wat werd vastgesteld door een deurwaarder. Maar er werd dus wel een record gevestigd, want er vlogen 343 condooms door de lucht, en dat had nog niemand gepresteerd. De proef kwam er in het kader van 'de reclametest' in het consumentenprogramma Volt.

Geruchten over affaire Beyoncé-Obama gebaseerd op gebakken lucht

Geruchten over affaire Beyoncé-Obama gebaseerd op gebakken lucht © photonews


Een paar dagen geleden deed het gerucht de ronde dat de affaire van het jaar weldra zou uitlekken: een passionele verhouding tussen Beyoncé en Barack Obama. Michelle en hij zouden al een tijdje niet meer samen slapen. De Franse journalist Pascal Rostaing beweerde dat 'The Washington Post' alles zou onthullen, maar bij die krant wisten ze van niets. In het verleden kondigde Rostaing ook al aan dat Cécilia, de toenmalige vrouw van Nicholas Sarkozy, een verhouding had. Dat klopte toen, maar de geruchten over Obama en Beyoncé blijken nu een kwakkel.

Lisbeth Imbo en Karl Vannieuwkerke gooien met modder op Twitter

Lisbeth Imbo en Karl Vannieuwkerke gooien met modder op Twitter © twitter


Lisbeth Imbo en Karl Vannieuwkerke, respectievelijk de adjunct-hoofdredactrice van De Morgen en een bekend sportjournalist-presentator, rolden dan weer ruziënd over de grond op Twitter. De aanleiding was een Twitterbericht van Lisbeth over de reeks 'In Vlaamse Velden’, waarin ze schreef: ‘Moeten alle VRT-presentatoren dat een topserie noemen? Karl reageerde meteen. ‘Alsof jij niet weet dat zoiets nooit wordt opgelegd. Het is gewoon een TOPserie #tweetjeomtescoren?’, luidde zijn antwoord . Daarna werd de toon nog wat bitsiger, en mengden ook andere Twitteraars zich in het dispuut. Ondertussen hebben Lisbeth en Karl hun Twitterruzie bijgelegd.

‘Eigen Kweek’, ‘Safety First’ en Sien Eggers maken kans op Vlaamse Televisiester

‘Eigen Kweek’, ‘Safety First’ en Sien Eggers maken kans op Vlaamse Televisiester © -


Op zaterdag 15 maart worden de Vlaamse Televisiesterren voor de zevende keer uitgereikt. Wat programma’s betreft zijn ‘Safety First’ en ‘Eigen Kweek’ de grote kanshebbers. Bij de acteurs en actrices maken onder meer Matteo Simoni, Clara Cleymans en Sien Eggers kans op een prijs. ‘Dagelijkse kost’ van Jeroen Meus is één van de genomineerden in de categorie lifestyle. De show werd de voorbije jaren afwisselend op Eén en vtm uitgezonden. Dit jaar is VIER aan de beurt.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook