Onze aanraders op tv (19 t.e.m. 25 februari)

Deze programma's zijn de moeite van het bekijken absoluut waard!

Onze aanraders op tv (19 t.e.m. 25 februari) © -

Spy Game

CIA-agent Nathan Muir staat op het punt om met pensioen te gaan wanneer hij verneemt dat zijn pupil Tom Bishop in China werd gearresteerd. De CIA wil een diplomatiek incident vermijden en grijpt niet in. Daarom wil Muir de zaak in zijn eentje oplossen.

Thriller van Tony Scott met Robert Redford, Brad Pitt, Charlotte Rampling, …
2BE, woensdag 19 februari, 22u25

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Brad Pitt bekijken? Ga naar MovieMeOoit komt het goed

Ooit komt het goed © -

Tomas, Stijn en Thibault hebben ondervonden dat solliciteren via de gebruikelijke weg niet altijd resultaat oplevert. Ze gooien het dus over een andere boeg. Lukt het om een bedrijf binnen te vallen en gewoon te beginnen werken? Kun je een werkgever omkopen, zodat hij je gewoon een job geeft? Kun je solliciteren voor jobs waarvoor je niet het juiste diploma hebt? Terwijl zij dat allemaal uittesten gaat Tijs op zoek naar het gat in de markt om zo geld te verdienen.

Eén, vanaf donderdag 20 februari wekelijks omstreeks 22u30

Neem dit programma op vanop afstand

The Notebook

The Notebook © -

Begin jaren ‘40 worden Allie Hamilton en Noah Calhoun verliefd op elkaar. Allies rijke ouders maken haar snel duidelijk dat ze een simpele arbeiderszoon niets voor hun dochter vinden en proberen de twee bij elkaar weg te houden. Als Noah dan ook nog eens naar het front moet, lijkt een stabiele relatie niet voor hen weggelegd.

Drama van Nick Cassavetes met Ryan Gosling, Rachel McAdams, Tim Ivey, …
VIJF, donderdag 20 februari, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
'To The Wonder' met Rachel McAdams bij MovieMe

Liar Liar

Liar Liar © -

Advocaat Fletcher Reid is een geboren leugenaar. Wanneer zijn zoontje Max de kaarsjes van de taart voor zijn vijfde verjaardag uitblaast, wenst hij dat zijn vader eens zou stoppen met iedereen dingen op de mouw te spelden. Zijn wens komt uit: Fletcher kan plots niet meer liegen.

Komedie van Tom Shadyac met Jim Carrey, Maura Tierney, Jennifer Tilly, …
2BE, vrijdag 21 februari, 22u25

Neem deze film op vanop afstand

Meer films met Jim Carrey bekijken? Surf naar MovieMe 

Mary Poppins

Mary Poppins © -

Londen 1910. De Heer en Mevrouw Banks hebben af te rekenen met een stel moeilijke kinderen. Meneer Banks wil daarom een strenge kinderjuffrouw, maar in de plaats daarvan verschijnt Mary Poppins ten tonele. De kinderen kunnen haar toverkracht best appreciëren, maar hun strenge vader kan er niet bepaald mee lachen.

Musical van Robert Stevenson met Julie Andrews, Dick Van Dyke, Ed Wynn, …
Eén, zaterdag 22 februari, 14u00

Neem deze film op vanop afstand

De Parenclub

De Parenclub © -

Nieuw spelprogramma met Rani De Coninck. Elke week nemen twee bekende koppels het tegen mekaar op. Ook het publiek laat zich niet onbetuigd.

vtm, vanaf zaterdag 22 februari wekelijks omstreeks 19u50

Neem dit programma op vanop afstand

Selah Sue Live at Zénith Lille

Selah Sue Live at Zénith Lille © -

Registratie van het concert dat Selah Sue op 30 maart 2012 gaf in de Zénith Arena in de Franse stad Lille. Ze brengt onder meer 'Just Because I Do', 'Famous' en 'Raggamuffin'.

Acht, zaterdag 23 februari, 23u35

Neem dit programma op vanop afstand

Things to do in Denver when you’re dead

Things to do in Denver when you’re dead © -

Jimmy 'The Saint' Tosnia is een voormalig crimineel die het rechte pad heeft gekozen. Hij is nu zaakvoerder van een bedrijfje dat de laatste woorden van stervende mensen op video opneemt voor hun nabestaanden. Op een dag staan er opeens twee mannen voor zijn neus, die hem meenemen naar 'The Man with Plan', Jimmy's vroegere baas. Die wil dat Jimmy de ex van zijn zoon en haar nieuw lief eens flink aan het schrikken brengt, zodat het meisje weer bij zijn zoon terugkeert. Dat plannetje ziet Jimmy echter helemaal niet zitten.

Drama van Gary Fleder met Andy Garcia, Gabrielle Anwar, Christopher Walken, …
Nederland 3, zondag 23 februari, 23u05

Neem dit programma op vanop afstand
Meer films met Andy Garcia bij MovieMe 

Kroost : Elio Di Rupo

Kroost : Elio Di Rupo

Voor het eerst laat premier Elio Di Rupo een cameraploeg binnen in zijn eigen leefwereld: in de Wetstraat 16 maar ook bij hem thuis en op vakantie in Italië. Het VIER-programma Kroost registreert een aantal bewogen dagen in de Wetstraat, met als climax de troonswisseling op 21 juli. Daarna gaat het richting San Valentino, het dorp van zijn ouders in de Abruzzen en vaste pleisterplaats van de familie tijdens de vakanties. Premier Di Rupo keert ook terug naar het weeshuis in Morlanwelz waar zijn drie broers werden geplaatst na het overlijden van hun vader. Het resultaat is een bijzonder emotioneel portret van een man die een indrukwekkend parcours heeft afgelegd: de zoon van kansarme en ongeletterde migranten, het jongetje dat tot driemaal toe zijn eerste middelbaar moest overdoen om uiteindelijk uit te groeien tot een briljant student en eerste minister van dit land.

Maandag 24 februari om 21u05 op VIER

Neem dit programma hier op vanop afstand

The Brits

The Brits © -

Uitzending van de Brit Awards. Met optredens van o.a. Pharell, Ellie Goulding en Arctic Monkeys.

JIM, maandag 24 februari, 21u30

Limitless

Limitless © -

Schrijver Eddie Morra heeft last van writer’s block en zijn vriendin laat hem in de steek. Wanneer hij Vernon, de broer van zijn ex-vriendin, tegen het lijf loopt, stelt die hem voor om een medicijn uit te proberen waarmee hij zijn volledige hersencapaciteit kan benutten: NZT-48. De pil verandert zijn leven compleet: hij leert ongelooflijk snel bij, heeft een hoop inspiratie en werkt zijn boek in sneltempo af. Later treft hij Vernon dood aan. Hij neemt diens voorraad van het medicijn mee. Vervolgens voorspelt hij zonder moeite beurskoersen en maakt hij van honderdduizend dollar in een handomdraai twee miljoen. Zijn krachttoer trekt de aandacht van zakenman Carl Van Loon, die zijn advies wil over een fusie.

Sciencefictionfilm van Neil Burger, gebaseerd op de roman 'The Dark Fields' van Alan Glynn. Met Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish, …
2BE, dinsdag 25 februari, 20u35

Meer films met Bradley Cooper bekijken? Surf naar MovieMe

From Prada to Nada

From Prada to Nada © -


Mary en Nora leiden een luilekkerleventje in Beverly Hills, tot hun vader sterft en een hoop schulden nalaat. Ze trekken in bij hun tante in een Mexicaanse wijk in Los Angeles. Vooral de verwende Nora weet niet van welk hout pijlen maken …

Romantische komedie van Angel Gracia met Wilmer Valderrama, Adriana Barraza, Alexa Vega, …
 

Vitaya, dinsdag 25 februari, 21u00

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook