Onze aanraders op tv (25 februari t.e.m. 4 maart)

Onze aanraders op tv (25 februari t.e.m. 4 maart) © -

Carlito's Way

New York, 1975. Carlito Brigante werd veroordeeld tot dertig jaar cel wegens drugshandel, maar na vijf jaar is hij op vrije voeten omdat er procedurefouten werden gemaakt. Hij wil een autoverhuurbedrijf beginnen, en om aan het nodige startkapitaal te geraken gaat hij als zaakvoerder in een discotheek werken …

Drama van Brian De Palma met Al Pacino, Sean Penn, Penelope Ann Miller, …
2BE, woensdag 26 februari, 23u10

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Al Pacino bij MovieMe

Easy A

Easy A


Olive is niet echt een opvallende verschijning op haar middelbare school in Ojai, Californië. Wanneer haar opdringerige vriendin Rhiannon haar uitnodigt voor een weekendje kamperen, wimpelt ze het voorstel af en vertelt ze dat ze een afspraakje heeft. Na het weekend maakt ze Rhiannon wijs dat ze een one night stand had. De ‘brave’ reputatie van Olive is naar de haaien, en ze besluit dan maar om haar nieuwe imago ten volle uit te buiten.

Romantische komedie van Will Gluck met Emma Stone, Amanda Bynes, Stanley Tucci, …
VIJF, donderdag 27 februari, 20u35

Neem deze film op vanop afstand


Live at the Apollo

Live at the Apollo © -


Lachen, gieren, brullen met een reeks stand-upcomedyoptredens, opgenomen voor een livepubliek in het Hammersmith Apollo-theater in Londen. Dit keer met Kevin Bridges, Shappi Khorsandi en Jack Whitehall.

Acht, donderdag 27 februari, 22u55

Neem dit programma op vanop afstand


Valkyrie

Valkyrie © -


Tijdens de Tweede Wereldoorlog raakt de Duitse kolonel Claus von Stauffenberg zwaargewond in Afrika. Wanneer hij terug is in Duitsland kiest hij de kant van het verzet en pakt hij uit met Operation Walküre (Operation Valkyrie in het Engels), een plan waarmee hij Adolf Hitler wil vermoorden om daarna de leiding over Duitsland toe te vertrouwen aan een schaduwkabinet.

Historische thriller van Bryan Singer met Tom Cruise, Bill Nighy, Carice Van Houten, …
VIER, vrijdag 28 februari, 20u30

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Tom Cruise bij MovieMe


 

Frost/Nixon

Frost/Nixon © -


Drie jaar na het Watergate-schandaal en het aftreden van Richard Nixon wil de Britse tv-presentator David Frost hem voor de camera’s flink het vuur aan de schenen te leggen. Nixon voelt zich aangetrokken door het geld en door de kans op eerherstel en gaat akkoord. Hij denkt dat hij niets te vrezen heeft van Frost, maar dat blijkt niet te kloppen: het gaat er hard aan toe.

Drama van Ron Howard met Frank Langella, Michael Sheen, Kevin Bacon, …
vtm, vrijdag 28 februari, 23u20


Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Michael Sheen bij MovieMe


Jindabyne

Jindabyne © -


Tijdens hun jaarlijkse visvakantie ontdekken Stewart, Carl, Rocco en Billy in een rivier het lichaam van een jonge Aboriginalvrouw. Ze besluiten hun ontdekking niet onmiddellijk te melden en vissen rustig verder. Wanneer de mannen terugkeren naar het dorp Jindabyne, ontdekken de bewoners al gauw dat ze het nieuws over het levenloze lichaam een paar dagen hebben verzwegen. Dat zorgt voor heel wat spanningen en onbegrip.

Thriller van Ray Lawrence met Gabriel Byrne, Laura Linney, John Howard, …
Canvas, zaterdag 1 maart, 23u35

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Gabriel Byrne bij MovieMe


Surrogates

Surrogates © -

De nabije toekomst. Mensen komen niet meer buiten maar sturen een mooiere versie van zichzelf de straat op in de vorm van een robot. FBI-agenten onderzoeken de moord op een student die connecties heeft met de ontwerper van die robots. Al snel blijkt dat de zaak niet zo simpel is.

Sciencefictionfilm van Jonathan Mostow met Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike, …
VIER, zaterdag 1 maart, 22u40

Meer films met Bruce Willis bij MovieMe

Pearl Jam Twenty

Pearl Jam Twenty © -


Aan de hand van archiefbeelden, interviews met de bandleden, concertbeelden en muzikale hoogtepunten schetst Cameron Crowe een portret van de legendarische rockgroep.

Nederland 3, nacht van zaterdag 1 op zondag 2 maart, 0u15

Neem dit programma op vanop afstand

 

Max Payne

Max Payne © -


Politie-inspecteur Max Payne moet een reeks gruwelijke moorden in New York oplossen. Zijn partner Alex helpt hem daarbij. Tijdens zijn onderzoek loopt Payne Mona Sax tegen het lijf. Die wil de moord op haar zus wreken.

Actiefilm van John Moore met Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, …
2BE, zondag 2 maart, 21u00

Neem deze film op vanop afstand


Live from the Red Carpet: The 2014 Academy Awards

Live from the Red Carpet: The 2014 Academy Awards © -


Primeurs over de Oscargenomineerden, presentatoren en gasten en een verslag van het feestgedruis. Ryan Seacrest en Guiliana Rancic houden je op de hoogte van de laatste roddels. En uiteraard ontdek je wie dit jaar de filmprijzen in de wacht sleept!
 
E! Entertainment, zondag 2 maart, 23u30

Mijn pop-uprestaurant!

Mijn pop-uprestaurant! © -


Vijf enthousiaste duo’s werken hun ideale horecaconcept uit en openen een tijdelijk restaurant. De steden Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Kortrijk reserveerden hun mooiste pleinen, waar de tijdelijke restaurants zullen worden geopend. Sergio Herman coacht de kandidaten, Evi Hanssen neemt de presentatie voor haar rekening.

vtm, vanaf dinsdag 4 maart wekelijks omstreeks 20u35

Neem hier op vanop afstand!

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook