Het showbizznieuws van de week (6 maart)

Het showbizznieuws van de week (6 maart) © photonews

Gaat het echt minder goed tussen Josje en Kevin Janssens? Met welk Nederlands topmodel had Herman Brusselmans wel iets meer gewild na een date en van welke BV bracht het geveilde okselhaar het duizelingwekkende bedrag niet minder dan vijf euro op? Je leest er alles over in het showbizznieuws!

Herman Brusselmans had een boon voor Carice Van Houten

Herman Brusselmans had een boon voor Carice Van Houten © photonews

Ook al was hij niet altijd even vriendelijk voor hen in zijn boeken, toch wil Herman Brusselmans kinderen van zijn vriendin Melissa. Dat vertelde hij tijdens de voorstelling van zijn nieuwe boek ‘Poppy en Eddie’. Hij liet ook optekenen dat hij ooit verliefd werd op de Nederlandse actrice Carice Van Houten, nadat hij met haar had gedatet. ‘Na een fotoshoot kreeg ik gevoelens voor Carice, maar ik kwam al snel tot de vaststelling dat het niet zou lukken. Ze woont in Amsterdam, reist de wereld rond voor haar werk, en heeft bovendien al een vriend, dan weet je het wel’, aldus Herman.

Scarlett Johansson is zwanger

Scarlett Johansson is zwanger © photonews

Scarlett Johansson en haar verloofde Romain Dauriac zijn in blijde verwachting van een eerste kindje. De actrice zou volgens TMZ.com ongeveer vijf maanden zwanger zijn. Johansson is al een tijd samen met de Franse journalist. Voordien stapte ze in het huwelijksbootje met Ryan Reynolds, maar aan die verbintenis kwam al na twee jaar een einde.

Actrice Sex and the City: 'Spijt van reclame voor naaldhakken'

Actrice Sex and the City: 'Spijt van reclame voor naaldhakken' © photonews

De serie ‘Sex and the City’ kwam bij sommige vrouwen over als een langgerekte promotiefilm voor het dragen van torenhoge hakken, en daar heeft hoofdrolspeelster Kirstin Davis - de fans kennen haar beter als Charlotte - nu spijt van. 'Het leek wel alsof we met de reeks andere vrouwen wilden overtuigen om ook zulke schoenen te dragen. Dat was niet zo, de schoenen pasten gewoon bij de personages en waren mooi. Ik zou me graag excuseren bij de mensen die denken dat we een kruistocht voerden voor het dragen van oncomfortabele stiletto's. Ik draag zelf bijna uitsluitend platte schoenen', laat Davis horen. Ook collega Sarah Jessica Parker - ‘Carrie’ - heeft de naaldhakken afgezworen: ‘Ik mag niet meer van de dokter’, legt ze uit.

Okselhaar van Ian Thomas brengt geld op

Okselhaar van Ian Thomas brengt geld op © photonews

Echte fans willen alles van hun idool. Een okselhaar van Ian Thomas heeft vijf euro opgebracht op een veiling. Die werd georganiseerd door de makers van het programma ‘Ooit komt het goed’ dat dezer dagen te zien is op Een. In die reeks proberen vier heren op een originele manier hun brood te verdienen. Tijs, één van hen, kwam zo op het idee om in te spelen op de gretigheid van fans die absoluut iets van hun idool willen bemachtigen. Vijf euro is misschien een futiel bedrag voor de okselbeharing van Ian, maar soms liep het ook vlotter: de schoenen van Regi bleken 115 euro op te leveren. Verder gingen ook een handtekening en kusafdruk van Astrid Bryan, een haarlok van Linda van Milk Inc. en een paar sokken waar Kurt Rogiers flink in had gezweet onder de hamer.

Loopt relatie Josje en Kevin Janssens niet meer op wieltjes?

Loopt relatie Josje en Kevin Janssens niet meer op wieltjes? © photonews

Verschijnen de eerste wolken aan de staalblauwe hemel bij Josje Huisman en Kevin Janssens? Tijdens de MIA’s zaten ze duidelijk verveeld samen aan een tafeltje, en dat deed twijfels rijzen. Bij Dag Allemaal weten ze alvast zeker dat er iets aan de hand is, en ook in hun omgeving gonst het van de geruchten als zou het lichtjes scheef zitten tussen de twee. ‘Sinds Josje frequenter in Nederland werkt, is het stroever beginnen gaan tussen hen. Kevin is ook een beetje gefrustreerd omdat zij tegenwoordig bekender is dan hij. Ze zijn nog wel samen, maar ze moeten echt praten want het gaat de verkeerde kant uit’, klinkt het onomwonden in hun entourage. Josje ontkent: 'Er is geen vuiltje aan de lucht', zegt ze resoluut.

Eline De Munck: 'Ik ben geen dom blondje'

Eline De Munck: 'Ik ben geen dom blondje' © photonews

Eline De Munck presenteert ‘De make-under’ op Vitaya, een nieuw programma waarin ze extravagant geklede vrouwen een iets bescheidener look geeft. Een ideale gelegenheid om in de boekjes een boompje op te zetten over haar eigen imago. Men schildert de presentatrice namelijk nogal eens af als een wellustige blonde vamp of erger: een dom blondje. ‘De media hebben dat beeld op mijn hoofd geplakt en het strookt niet met de realiteit. Ik gedraag me absoluut niet zo, maar ik doe ook geen moeite meer om het te ontkrachten', vertelt Eline. In hetzelfde interview laat ze ook optekenen dat ze ooit plastische chirurgie zou overwegen, mocht het nodig blijken. ‘Als een bepaald lichaamsdeel er later niet goed uitziet, waarom niet dan?’, besluit ze.

Nicole en Hugo deden huwelijk nog eens over

Nicole en Hugo deden huwelijk nog eens over

Er is reden tot feesten voor hét Vlaamse showbizzkoppel bij uitstek, en dan hebben we het uiteraard over Nicole en Hugo: ze hebben hun huwelijksgeloften hernieuwd. Dat gebeurde op een cruiseschip dat ergens voor de kust van Florida ronddobberde. Toen de twee voor het eerst trouwden had Hugo Nicole niet officieel ten huwelijk gevraagd, en dat maakte hij nu goed. Actrice Janine Bisschops was een opgemerkte aanwezige tijdens de ceremonie.

Sylvie De Bie: 'Misschien een teken van hierboven na alle miserie'

Sylvie De Bie: 'Misschien een teken van hierboven na alle miserie' © photonews

Silvy ‘Melody’ de Bie was dolgelukkig en zeer geëmotioneerd nadat bleek dat ze naar de finale van Eurosong mocht en dus nog kans maakt om België te vertegenwoordigen op het echte festival in Kopenhagen. Eindelijk een beetje geluk na een tegenvallend jaar, moet ze gedacht hebben: haar kledingwinkel ging namelijk failliet en ze bleef met een aanzienlijke schuldenberg achter. ‘Misschien was het een teken van hierboven: Silvy, blijf zingen, dat kan je het best. Het is een nieuwe start, en ik ben heel blij dat dit me nog gegund is', vertelt de dolblije zangeres in Het Laatste Nieuws.

Sergio heropent zijn café

Sergio heropent zijn café © photonews

Sergio gaat opnieuw cafébaas worden. In 2009 nam hij café ‘The Kings’ in Lommel over, maar al snel bleek dat biertjes tappen moeilijk te combineren viel met zijn zangcarrière. Hij wil het etablissement nu toch opnieuw zelf openhouden. ‘Een gesloten café brengt immers niets op’, is zijn nuchtere conclusie.

Man die Taylor Swift stalkte krijgt contactverbod

Man die Taylor Swift stalkte krijgt contactverbod © photonews

Countryster Taylor Swift haalt opgelucht adem, want haar stalker heeft een contactverbod gekregen. De man - een zekere Timothy - leeft in de waan dat hij getrouwd is met de Amerikaanse zangeres en riep dat hij iedereen wilde vermoorden die tussen hem en Taylor in komt te staan. ‘Mijn vrouw Taylor Swift en ik wonen in Beverly Hills. Ik ben verliefd op haar. We behandelen elkaar met respect. Ik draag een pistool om haar de rest van mijn leven te beschermen', was één van de uitspraken waarmee hij Taylor de stuipen op het lijf joeg. Hij stuurde haar berichten via de sociale media, e-mails en brieven waarin hij haar zijn liefde verklaart. De man mag zich niet meer in de buurt van Swift of haar familie vertonen.

Krijgt Koen De Bouw hoofdrol in nieuwe prestigieuze fictieserie?

Krijgt Koen De Bouw hoofdrol in nieuwe prestigieuze fictieserie?

Gazet Van Antwerpen vernam uit goede bron dat Koen De Bouw gevraagd werd voor ‘Professor T’, een nagelnieuwe fictieserie die binnenkort op Een te zien zou zijn. Heel binnenkort dan wel, want bij de openbare omroep klinkt het dat de nieuwe reeks pas in 2015 of zelfs in 2016 op de kijker zou worden losgelaten. Er is nog bijna niets geweten over de inhoud van ‘Professor T’, behalve het hardnekkige gerucht dat Koen De Bouw de hoofdrol zou vertolken en dus wellicht in de huid zal kruipen van die mysterieuze Professor T. Vanaf 19 maart is De Bouw trouwens ook te zien in ‘Achter de feiten’, een reeks die al ‘de officieuze opvolger van In de Gloria’ werd genoemd.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook