De week in showbizzland (14 maart)

De week in showbizzland (14 maart) © -

Iemand beschuldigde weerman David Dehenauw in een anonieme brief van fraude, Lindsay Lohan maakte haar lijstje met bedpartners bekend en Sylvie De Bie geeft toe dat ze al botox gebruikt sinds haar dertigste. Lees hier al het nieuws van bij de sterren!

'Een paternoster mag niet op tv, Saartje!'

'Een paternoster mag niet op tv, Saartje!' © photonews

Er is commotie ontstaan omdat Saartje Vandendriessche ‘Koppen’ aankondigde met een paternoster rond haar nek. Daarmee gaat ze namelijk in tegen de VRT-richtlijn dat presentatoren geen religieuze symbolen mogen dragen. ‘Saartje wilde geen punt maken, maar we zijn ons ervan bewust dat dit gevoelig kan liggen. Daarom zal het niet meer gebeuren’, klinkt het bij de woordvoerster van de openbare omroep. De paternoster lijkt weer aan populariteit te winnen als mode-accessoire, maar Saartje Vandendriessche zal hem dus voortaan thuis moeten dragen.

Rihanna overtrad rookverbod in Brussel

Rihanna overtrad rookverbod in Brussel © photonews

Vorig weekend gaf Drake het beste van zichzelf in Paleis 12 op de Heizel, en Rihanna was een opgemerkte gast tijdens dat concert. De laatste tijd doet het gerucht de ronde dat er iets meer aan de hand is tussen haar en de rapper. In Brussel stond ze vooraan tussen de mensen van de techniek mee te zingen en te dansen. Een escapade die misschien nog een staartje krijgt, want de R’n’B-zangeres rookte een sigaret, terwijl dat verboden is in de concerttempel. Bij volksgezondheid werd een onderzoek bevolen, maar daar beseffen ze dat ze Rihanna weinig kunnen maken op basis van amateurcamerabeelden, en dat haar advocaten meteen brandhout zouden maken van een boete, die 150 euro kan bedragen. Achteraf zakten Rihanna en Drake nog lekker door in de Brusselse nachtclub Spirito.

Hanne Decoutere is in blijde verwachting

Hanne Decoutere is in blijde verwachting © photonews

VRT-journaalgezicht Hanne Decoutere en haar man Geert verwachten een eerste kindje. De geboorte zou iets moeten zijn voor half juli, en ze wil graag doorwerken tot vlak voor de bevalling. ‘Mijn partner en ik zijn heel blij en kijken dit jaar extra uit naar de zomer. Tot nu toe verloopt de zwangerschap uitstekend’, aldus de nieuwslezeres. Decoutere presenteert ondertussen al anderhalf jaar het journaal.

Miley Cyrus 'per ongeluk' in ondergoed op podium

Miley Cyrus 'per ongeluk' in ondergoed op podium © photonews

Miley Cyrus loopt niet graag met al te veel kleren rond op het podium, en het jolijt bij haar fans was dan ook groot toen ze tijdens een optreden in Milwaukee het podium opliep in een rood-zwartgestreepte bh en bijbehorend slipje. Het bleek echter niet zo bedoeld te zijn. ‘Die outfit behoorde niet tot het plan. Ik was te laat voor de kledingwissel tussen twee nummers en kon moeilijk niet opdagen om mijn nieuwe single te zingen. Dus deed ik maar verder in m’n ondergoed’, liet ze later weten op Twitter.

'Ik zit al sinds mijn dertigste aan de botox'

'Ik zit al sinds mijn dertigste aan de botox' © photonews

Sylvie De Bie voert een ware kruistocht tegen de rimpels die haar gezichtsoppervlak willen veroveren en schuwt daarvoor de grote middelen niet. Ze begon ermee toen iemand zich tijdens de opnames van een videoclip in Duitsland liet ontvallen dat ze haar hoofd niet steeds zo mocht fronsen. ‘Da’s gemakkelijker gezegd dan gedaan. Zingen is voor mij één en al gezichtsexpressie. Maar ik vind die rimpels ook niet echt mooi, en daarom zit ik al sinds m’n dertigste aan de botox. Om het half jaar onderga ik een behandeling’, vertelt een openhartige Sylvie. Ze voegt daaraan toe dat ze haar lippen nooit zou laten behandelen, maar voor de rest zijn er weinig taboes. ‘Ik sta op een podium en ik moet ooit ook nog van straat geraken hee’, besluit ze.

Claudio Dell'Anno hekelt 'Michelintoeristen'

Claudio Dell'Anno hekelt 'Michelintoeristen' © photonews

Claudio Dell’Anno werd een BV door zijn deelname aan ‘Mijn Restaurant’ en ondertussen doet hij het niet onaardig: hij haalde met z’n kookkunsten een Michelinster binnen. Al brengt zo’n ster niet alleen positieve effecten met zich mee. Zo is het etablissement continu volgeboekt en trekt het veel ‘Michelintoeristen’. Die komen gewoon op bezoek om er eens geweest te zijn en consumeren niet al te veel, wat de nieuwbakken sterrenchef zorgen baart. ‘Vorige week kwamen er vier mensen die elk het menu kozen, één glas wijn dronken en een fles water deelden. Geen aperitief of koffie. Dan wordt het moeilijk voor een restaurant’, laat hij horen in de pers.

Niet iedereen is enthousiast over Eurosong-jurylid Ruslana

Niet iedereen is enthousiast over Eurosong-jurylid Ruslana © photonews

Heel wat mensen hebben hun twijfels bij de jurycapaciteiten van Ruslana in Eurosong. Onder meer haar manier van doen en haar uitspraak van het Engels moeten het flink ontgelden. ‘Hopelijk zegt iemand bij Eurosong haar eens dat het wat minder mag en dat het haar eigen show niet is!’, laat Kurt Rogiers optekenen. Liliane Saint-Pierre doet er nog een schepje bovenop: ‘ Ik snap echt niet wat ze daar zit te doen. De manier waarop ze jureert is onbegrijpelijk en zelfs onprofessioneel. En haar Engels is helemaal niet goed’, klinkt het ferm bij Liliane. ‘Ze heeft een zot kantje, da's een feit. In het begin dacht ik dat ze iets te diep in het wodkaglas had gekeken, maar ze is gewoon zo’, relativeert Pat Krimson van 2Fabiola.

Lindsay Lohan maakt sekslijst openbaar

Lindsay Lohan maakt sekslijst openbaar

De website ‘In Touch’ pakt uit met wat een lijstje met de seksuele veroveringen van Lindsay Lohan zou moeten zijn. Ze zou de namen op een briefje hebben neergepend in het gezelschap van een hoop vriendinnen in een hotel te Beverly Hills, waarna één van de aanwezigen er vervolgens regelrecht mee naar de pers liep. De lijst is niet min, want er staan zesendertig namen op,  waaronder die van Justin Timberlake, Zac Efron, Adam Levine en Joaquin Phoenix. Of de lijst echt betrouwbaar was en of Lindsay ‘m in een nuchtere bui opstelde, weten we niet.

David Dehenauw: 'Beschuldigingen zijn onzin'

David Dehenauw: 'Beschuldigingen zijn onzin' © photonews

Donkere wolken pakken zich samen boven het hoofd van David Dehenauw: een anonieme briefschrijver beschuldigt de weerman van fraude. Op het papiertje staat geschreven dat hij zich schuldig maakt aan belangenconflicten door zijn werk voor tv en voor het kmi, en dat hij sjoemelde met toelagen. Er loopt een onderzoek. Dehenauw zelf doet de brief af als ‘een gemakkelijke aanval’ en ‘een duidelijke daad van jaloezie’. Aanvankelijk werkte hij op tv alleen voor vtm, maar onlangs werd hij binnengehaald door RTL-TVI en mag hij zich de eerste ‘nationale weerman’ noemen.

Kanye West en Kim Kardashian: Jay-Z wil geen getuige zijn

Kanye West en Kim Kardashian: Jay-Z wil geen getuige zijn © photonews

Kanye West wilde zijn vriend Jay-Z graag als getuige tijdens zijn huwelijk met Kim Kardashian, maar de echtgenoot van Beyoncé heeft geweigerd. Hij wil niet opdraven in de realityshow rond het leven van West en Kardashian. Jay-Z zou op die manier dochtertje Blue Ivy willen beschermen.

Bezoekersaantal Witse-film voorlopig mager

Bezoekersaantal Witse-film voorlopig mager © photonews

De langspeelfilm van Witse is voorlopig allesbehalve een succes. Vijf dagen na de release had de commissaris amper twintigduizend kijklustigen naar de bioscoop gelokt. Da’s opmerkelijk, want de serie scoorde erg goed en wist op een gegeven moment zelfs twee miljoen kijkers te bekoren. Tijdens de avant-première was het ook allesbehalve druk op de rode loper. ‘Dat is een bewuste keuze. We gaven de voorkeur aan alle medewerkers die negen seizoenen lang hebben bijgedragen tot het succes van de tv-serie’, verklaarde Annelies Verbeke van Independent Films.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook