Deze week in de bioscoop

Ook deze week zijn er weer nieuwe films te vinden in de bioscoop! Een overzicht!

The Legend of Hercules

The Legend of Hercules

Vanwege zijn verboden liefde met prinses Hebe wordt Hercules verraden door de koning van Kreta en verbannen naar Egypte. Hebe, die op het punt staat om te trouwen met de broer van Hercules, hoopt dat Hercules zo snel mogelijk terugkeert. Hij wordt echter verkocht als slaaf en vecht als gladiator voor zijn vrijheid. Hij heeft maar één doel: herenigd worden met prinses Hebe, om vervolgens de koning te wreken en het volk te redden.

Genres: Actie, Avonturenfilm

Cast: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam McIntyre, Rade Serbedzija, Johnathon Schaech

Her

Her

Her gaat over Theodore Twombly , een complex en gevoelig man die zijn geld verdient door middel van het schrijven van persoonlijke en liefdevolle brieven in opdracht van andere mensen. Nog vol verdriet door het stuklopen van zijn jarenlange relatie, raakt hij geïntrigeerd door een nieuw geavanceerd computersysteem, wat een geheel eigen identiteit vormt op basis van de voorkeuren van de gebruiker. Wanneer hij het systeem activeert ontmoet hij Samantha, een vrouwelijke stem met een verrassend menselijk gevoel voor humor en empathie. Hun vriendschap verdiept zich steeds meer door alle input en ervaringen die Theodore en Samantha met elkaar delen, en lijkt zelfs tot een gevoel van liefde voor elkaar te evolueren. Maar wat betekent deze emotie eigenlijk in dit digitale tijdperk?

Genres: Komedie, Romantiek, Sciencefiction

Cast: Rooney Mara, Scarlett Johansson, Amy Adams, Joaquin Phoenix, Olivia Wilde, Chris Pratt,Samantha Morton

3 days to kill

3 days to kill

Een op sterven liggende geheim agent besluit om met pensioen te gaan om weer een band op te bouwen met zijn vervreemde familie. Maar dan geeft zijn werkgever hem toegang tot een medicijn waarmee zijn leven zou kunnen worden gered. In ruil hiervoor moet hij wel nog één laatste opdracht uitvoeren...

Genres: Drama, Thriller

Cast: Amber Heard, Kevin Costner, Hailee Steinfeld, Eriq Ebouaney, Connie Nielsen, Tomas Lemarquis, Richard Sammel

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook