Niet te missen op de buis (19 t.e.m. 25 maart)

Niet te missen op de buis (19 t.e.m. 25 maart) © -

De zonen van Van As

Start van het tweede seizoen van de Vlaamse komische serie over het familiebedrijf ‘Van As’, waar creatief boekhouden en vriendendiensten aan de orde van de dag zijn. In deze aflevering: Frans heeft op louche wijze een grote opdracht binnen gehaald van de Vlaamse Watermaatschappij. Concurrent Daan Renders kan dat maar moeilijk verkroppen. Hij geeft Rita, die nu de leiding heeft bij Van As, een dikke enveloppe zwart geld in ruil voor de opdracht. Ondertussen verblijft Eddy in de chalet sinds zijn affaire met de boekhoudster is uitgekomen. Hij wil absoluut terug aan het werk …

Met Jaak Van Assche, Jan Van Looveren, Tania Kloek, …
vtm, woensdag 19 maart, 20u35

Neem dit programma op vanop afstand

Pulp Fiction

Pulp Fiction © -


Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen doet Wallace zaken met Butch, maar die belazert hem en gaat er met z’n geld vandoor.

Misdaadfilm van Quentin Tarantino met Samuel L. Jackson, John Travolta, Uma Thurman, …
2BE, woensdag 19 maart, 22u30

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Samuel L. Jackson bij MovieMe

Achter de Feiten

Achter de Feiten


Een pakt uit met een nieuw sketchprogramma dat inspeelt op de dagelijkse actualiteit. Met als slagzin ‘Hoe het niet was, maar had kunnen zijn’ toont ‘Achter de feiten’ hoe een alledaags nieuwsfeit grote gevolgen kan hebben voor het leven van gewone mensen.

Met Koen De Bouw, Liesa Naert, Barbara Sarafian, …
Een, vanaf woensdag 19 maart wekelijks omstreeks 22u30 - herhaling op zondagavond

Neem dit programma op vanop afstand


Rowing the Pacific

Rowing the Pacific © -


Documentaire die het verhaal vertelt van Mick Dawson en Chris Martin, die al roeiend de Grote Oceaan overstaken tussen Japan en San Francisco. Ze legden meer dan 11 000 kilometer af met een kleine roeiboot van amper zeven meter lang. De twee trotseerden onweer en golven van twee meter hoog.

Discovery Channel, donderdag 20 maart, 22u50

I Love You, Beth Cooper

I Love You, Beth Cooper © -


Beth is het populairste meisje van de school. Denis is gek op haar en hij besluit zijn liefde voor haar openbaar te maken tijdens een afstudeerspeech. Diezelfde avond staat Beth voor zijn deur. Maar of ze beiden dezelfde bedoelingen hebben, da’s een andere vraag …

Komedie van Chris Columbus met Hayden Pannetiere, Paul Rust, Lauren London, …
2BE, vrijdag 21 maart, 22u25

Neem deze film op vanop afstand


Het holst van de lach

Het holst van de lach © -

De Britse standup-comedian Russell Brand geeft het beste van zichzelf tijdens zijn ‘Scandalous’-show vanuit de O2 Arena in Londen.

Acht, vrijdag 21 maart, 22u10

Neem dit programma op vanop afstand


The Pelican Brief

The Pelican Brief © -


Twee magistraten van het Hooggerechtshof worden kort na elkaar het hoekje om geholpen. De CIA en de FBI weten niet wat ze met de zaak aan moeten: de twee slachtoffers hadden niets met elkaar gemeen, maar werden blijkbaar toch omgebracht door dezelfde dader. Rechtsgeleerde Thomas Callahan verdiept zich in de zaak. Wanneer de man voor de ogen van zijn studente en minnares Darby Shaw wordt vermoord, zet zij het onderzoek alleen verder...

Thriller van Alan J. Pakula met Julia Roberts, Denzel Washington, John Heard, …
VIJF, zaterdag 22 maart, 20u30

Meer films met Julia Roberts bij MovieMe

The White Queen

The White Queen © -


De BBC en de VRT sloegen de handen in mekaar voor deze prestigieuze historische dramareeks die grotendeels in Vlaanderen werd opgenomen. Het verhaal start in 1464 en speelt zich af tijdens de Rozenoorlogen. Engeland is al negen jaar verwikkeld in een oorlog over een cruciaal onderwerp: wie is de rechtmatige koning van Engeland?  Twee clans van eenzelfde familie claimen de troon: The House of York en The House of Lancaster.

Met Max Irons, Rebecca Ferguson, Veerle Baetens, …
Eén, vanaf zaterdag 22 maart wekelijks omstreeks 22u00

Neem dit programma op vanop afstand 


Panorama

Panorama © -

De informant. Reportage van Dirk Leestmans over het gebruik van informanten door Belgische politiediensten. Met een inleiding door Phara De Aguirre.

Canvas, zondag 23 maart, 18u12

De neus van Pinokkio

De neus van Pinokkio

Het publiek en twee bekende spelers proberen te achterhalen wat waar is en wat niet. Die bekende spelers zijn dit seizoen onder meer Peter Van de Veire, Véronique De Kock, Showbizz Bart en Sien Eggers. Adriaan Van Den Hoof en Tine Embrechts zijn 'de wijsmakers' die moeilijk te geloven verhalen vertellen. De speler uit het publiek die het snelst alle antwoorden juist kan inschatten, vormt in de finale een team met de beste bekende speler. Wie de finale wint, gaat met een aardig sommetje geld naar huis.

Eén, vanaf zondag 23 maart wekelijks omstreeks 20u30

Neem dit programma op vanop afstand

Snow, Sex and Suspicious Parents

Snow, Sex and Suspicious Parents © -


BBC-realityreeks over jongeren die hun vakantie doorbrengen in de skioorden Val d'Isère en Tignes, en die door hun ouders stiekem in de gaten worden gehouden.

JIM, maandag 24 maart, 23u00

Bastille - MNM Showcase

Bastille - MNM Showcase © -


De Britse band Bastille gaf in 'Café Corsari' een intiem en exclusief optreden voor een honderdtal MNM-luisteraars. Op de vooravond van Valentijn stelden ze er alle hits van hun debuutalbum 'All This Bad Blood' voor.

OP12, dinsdag 25 maart, 20u30

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook