Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -

In de media werd geïnsinueerd dat Wendy Van Wanten gaat trouwen maar de zangeres ontkent dat, de belastinginstpectie neust rond bij Eddy Wally, de acteerprestaties van Josje oogsten nogal wat kritiek en een week na de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren gaat de gewaagde jurk waarin Evy Gruyaert presenteerde nog altijd over de tongen. De opmerkelijkste nieuwtjes uit BV-land en Hollywood lees je hier!

Belastinginspectie onderzoekt vermogens Eddy Wally

Belastinginspectie onderzoekt vermogens Eddy Wally © photonews

De Bijzondere Belastinginspectie is een vooronderzoek gestart naar de vermogens van Eddy Wally. De dienst doet dat naar aanleiding van het Vier-programma ‘Kroost’, waarin manager Hugo Colpaert uit de doeken deed dat Wally zevenhonderdduizend euro per jaar verdiende en het geld graag cash in envelopjes ontving. De fiscus wil naar verluidt controleren of alles netjes op papier stond en of er geen zwart geld in het spel is. Op basis van de bevindingen zal worden beslist of een grondige doorlichting nodig is.

Tourbus Miley Cyrus uitgebrand

Tourbus Miley Cyrus uitgebrand © photonews

De tourbus van Miley Cyrus is ontploft en volledig uitgebrand. Er zijn geen gewonden gevallen en Miley zat zelf niet in het voertuig: ze was namelijk met een ander vervoermiddel onderweg naar een optreden in New Orleans. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Haar zus Noah plaatste een foto van de uitgebrande bus op Twitter.

Wendy Van Wanten ontkent trouwplannen

Wendy Van Wanten ontkent trouwplannen © photonews

Verschillende websites pakten de afgelopen dagen uit met het nieuws als zouden Wendy Van Wanten en Frans Van Coppenolle - Franske voor de vrienden - binnen twee jaar gaan trouwen. Vorig weekend was het koppel te gast in het vtm-programma ‘De Parenclub’, waarin bekende koppels op visite komen bij presentatrice Rani De Coninck. Daarin werd een antwoord van Wendy lichtjes verkeerd geïnterpreteerd. Ze reageerde nogal bitsig toen ze haar vermeende trouwplannen via de pers moest vernemen: ‘Bij vtm vragen ze me of een relatie van tien jaar geen mooie reden is om te trouwen. Ik zeg ja, en ineens is het een vaststaand feit dat ik ga trouwen’, reageert ze verongelijkt. Wendy en Franske werden verliefd tijdens de opnames van Wie Wordt de Man van Wendy, een programma dat de zangeres aan een man moest helpen.

Gewaagde Televisiesterren-jurk van Evy Gruyaert was eerst broekpak

Gewaagde Televisiesterren-jurk van Evy Gruyaert was eerst broekpak

Bart De Wever die een uitschuiver maakte in een pandapakje en Jeroen Meus die ook bijna viel: het waren twee opgemerkte taferelen tijdens de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren, maar er was ook een hoofdrol weggelegd voor korte jurkje en vooral de enorme decolleté van Evy Gruyaert. ‘Volgens mij heeft Evy Gruyaert haar kleed achterstevoren aan, maar mij hoor je niet klagen’, schreef iemand in één van de vele Facebookreacties. Oorspronkelijk zou ze een broekpak dragen, maar aangezien co-presentatrice Francesca Vanthielen ook al een lang kleed droeg, ging de schaar erin. Een geslaagde zet, zo bleek later. ‘Sinds Evy het ensemble aanhad, staat onze lijn roodgloeiend. Alle exemplaren zijn de deur uit’, vertelt haar styliste.

Axel Hirsoux scoort goed bij de bookmakers

Axel Hirsoux scoort goed bij de bookmakers

Het is nog te vroeg om victorie te kraaien, maar Eurosong-bookmakers schatten België alvast hoog in. Het nummer ‘Mother’ van Axel Hirsoux krijgt van hen de vijfde plaats toebedeeld, na Armenië, Noorwegen, Zweden en Azerbeidjan. Alweer een opsteker voor Hirsoux dus, die in het verleden bezuiden de taalgrens deelnam aan ‘Star Academy’ en ‘The Voice Belgique’ om zijn zangcarrière een boost te geven. Dat is aardig gelukt nu hij België mag vertegenwoordigen in Kopenhagen.

Vriendin Mick Jagger kwam om het leven door verhanging

Vriendin Mick Jagger kwam om het leven door verhanging © photonews

L’Wren Scott, de vriendin van Mick Jagger, heeft zelfmoord gepleegd door verhanging. Dat heeft de wetsdokter in New York laten weten na de autopsie. Het levenloze lichaam van de Amerikaanse styliste werd maandag in haar flat in Manhattan ontdekt door haar assistente. De reden van de wanhoopsdaad is voorlopig een raadsel. Bij The Rolling Stones heerst verslagenheid. Ze hebben hun tournee in Australië en Nieuw-Zeeland geannuleerd.

'Wout Bru en Suzy gaan uit elkaar'

'Wout Bru en Suzy gaan uit elkaar' © photonews

Bij TVFamilie weten ze het zeker: Suzy en Wout Bru zetten een punt achter hun huwelijk. ‘Wout en Suzy leven al jaren naast mekaar. Ze kan niet meer met hem samenleven en is op zoek naar een eigen stek op het Antwerpse Zuid. Zodra hun zaak in het Franse Eygalières verkocht is kunnen ze eindelijk stoppen met de komedie die ze al jaren opvoeren’, vertelt iemand uit hun omgeving. ‘Ze brengen nog wel veel tijd door met hun kinderen. Het zijn dus zeker geen slechte ouders’, besluit de anonieme bron. De afgelopen maanden gonsde het van de geruchten rond het koppel: zo zou Bru zijn vrouw bedrogen hebben en zou Suzy op een datingsite naar jongere mannen zoeken. Ze hebben twee kinderen, een meisje en een jongen van respectievelijk veertien en zestien.

Nederlanders kunnen acteerprestaties Josje niet smaken

Nederlanders kunnen acteerprestaties Josje niet smaken © photonews

Een tijd geleden besloot Josje van K3 zich aan een nieuw avontuur te wagen: ze zei enthousiast ja tegen een rol in ‘Fashion Planet’, een soap op de Nederlandse zender Net 5. Dat blijkt echter niet zo’n succes te zijn, want de eerste aflevering kon amper 230 000 kijkers bekoren - een mager cijfer naar Nederlandse normen - en de tweede episode deed het met 133 000 kijklustigen nog slechter. De kritiek op de acteerprestaties van de blondine was ook niet van de poes: ‘Josje is een drama om naar te kijken’ of 'Fashion Planet is zo slecht geacteerd, dat het eigenlijk lachwekkend wordt’ waren enkele van de niet mis te verstane commentaren die ze te verwerken kreeg. Vanaf mei kan je de serie, die het reilen en zielen op de redactie van een verlieslatend modemagazine volgt, op VIJF volgen.

'Het botert niet tussen Astrid Bryan en Leen'

'Het botert niet tussen Astrid Bryan en Leen' © photonews

Volgens de boekjes klikt het niet zo best tussen Astrid Bryan en Leen, de nieuwste verovering van haar broer Laurens. De laatste foto waar broer en zus samen opstonden dateert al van 22 januari, en Astrid verdedigde De Lau niet toen zijn relatie met de West-Vlaamse jongedame hevig bekritiseerd werd in de media. Bovendien liet Leen zelf uitschijnen dat ze geen rol zal spelen in de nieuwe realityreeks rond ‘Amazing Astrid’, waarin Laurens wel zal opduiken.

Phil Kevin plant een comeback

Phil Kevin plant een comeback © -

Wie kent er Phil Kevin nog? Jaren geleden scoorde hij een dikke zomerhit met ‘Komaan en doe het!’ en die single wil hij opnieuw lanceren. De flamboyante zanger met de blonde krullen kreeg indertijd het Tien Om te Zien-publiek op de Zeedijk in Blankenberge probleemloos op zijn hand en het gegil van zijn vrouwelijke fans klonk oorverdovend. Ondertussen is hij zijn blonde lokken kwijt, maar misschien zien we hem binnenkort wel terug op een podium. ‘Het is nu vijfentwintig jaar geleden en daarom wil ik het nummer graag terug uitbrengen, maar dan in een ander jasje’, vertelt Phil, die in het echte leven Philip Vandenborne heet.

Matthias Schoenaerts in thriller naast Keira Knightley en Robert De Niro

Matthias Schoenaerts in thriller naast Keira Knightley en Robert De Niro © photonews

Matthias Schoenaerts heeft weer een rol beet, en niet de minste: binnenkort is hij te zien in ‘Candy Store’, een actiethriller waarin ook Keira Knightley en Robert De Niro hun opwachting maken. Daarmee steekt de Antwerpse acteur onder meer Brad Pitt en Matt Damon de loef af. ‘Candy Store’ zal worden geregisseerd door Stephen Gaghan, die in het verleden tekende voor ‘Syriana’ met George Clooney.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook