De week in showbizzland (28 maart)

De week in showbizzland (28 maart) © -


Het nieuwe restaurant van Sergio Herman is nog niet open of hij heeft het al aan de stok met zijn buren, het gerucht doet de ronde dat Lesley-Ann Poppe opnieuw toenadering zoekt tot haar ex, er ontstond commotie omdat TVFamilie een gratis borstvergroting weggeeft en Chris Brown verhit de gemoederen ten huize West-Kardashian. Het sappigste nieuws van bij de sterren lees je hier!

Sergio Herman heeft het al aan de stok met zijn buren

Sergio Herman heeft het al aan de stok met zijn buren © photonews


Niet alleen de buren van de Sinksenfoor zijn ontevreden, ook die van ‘The Jane’ raken stilaan geïrriteerd. Het restaurant van Sergio Herman en Nick Bril is alleen nog maar open geweest voor try-outs, maar er zit al een dik haar in de boter. Het blijkt er namelijk nogal een lawaaierige bedoening te zijn. Enkele buurtbewoners namen zelfs een advocaat onder de arm. ‘Er zouden op het terras geen muziekversterkers gebruikt worden en de uitbaters zouden een geluidsscherm plaatsen. Daar hadden we een akkoord over. Het scherm staat er, maar het is veel te laag en er stonden vorig weekend luidsprekers op het terras. Bovendien staan hun klanten om de haverklap verkeerd geparkeerd. Een poging om de verantwoordelijken van ‘The Jane’ te contacteren is mislukt’, vertelt de raadsman. We horen er binnenkort ongetwijfeld meer over.

Haalt Lesley-Ann Poppe haar ex weer in huis?

Haalt Lesley-Ann Poppe haar ex weer in huis? © photonews


Is Lesley-Ann Poppe opnieuw samen met haar ex Benjamin? Volgens het blad Blik lijkt het daar sterk op, want de blondine is voor het eerst sinds lang weer in het openbaar verschenen met hem. Een oplettende paparazzo merkte op dat ze zich nogal flirterig gedroegen en dat er heel wat afgegiecheld werd. Poppe wil voorlopig niet bevestigen dat er weer meer aan de hand is tussen haar en Benjamin. Ze verbrak een tijd geleden de relatie toen bleek dat hij een scheve schaats had gereden met een prostituee, die hem achteraf chanteerde.

Jaloezie stak bijna stokje voor huwelijk Kim Kardashian en Kanye West

Jaloezie stak bijna stokje voor huwelijk Kim Kardashian en Kanye West © belga


Kim Kardashian en Kanye West trouwen binnenkort in Frankrijk, en Oprah Winfrey, Jay-Z en Beyoncé worden verwacht. Nu blijkt dat het huwelijk ei zo na niet doorging omdat Kanye een tijd geleden te weten kwam dat zijn toekomstige vroeger een oogje had op Chris Brown. Kardashian en Chris ontmoetten elkaar toen ze nog niet samen was met Kanye, maar hij is blijkbaar toch stikjaloers en wil dat ze bij Brown uit de buurt blijft. Kim laat weten dat Chris haar niet ongevoelig liet, maar dat er niets gebeurd is tussen hen. West had naar verluidt al eerder een hekel aan zijn collega-rapper omwille van de affaire-Rihanna.

Anouk verwacht vijfde kindje

Anouk verwacht vijfde kindje © photonews


Anouk heeft op Twitter aangekondigd dat ze zwanger is. Ze zal moeder worden van haar vijfde kind, en het is een jongetje. De fans twijfelden even aan het waarheidsgehalte van het bericht omdat er een foto van de vorige zwangerschap van de Nederlandse zangeres bijstond, maar haar manager bevestigde het nieuws. Wie de vader is, weten we niet.
 

Pat Krimson: 'Het zal nooit klikken tussen Regi en mij'

Pat Krimson: 'Het zal nooit klikken tussen Regi en mij' © photonews


Pat Krimson van 2Fabiola staat na zijn passage in ‘Eurosong’ weer helemaal in de schijnwerpers. In P-Magazine haalt hij fors uit naar Regi. ‘Tussen hem en mij zal het nooit goed klikken. Hij is een beetje een copycat, die mij altijd nadeed. Eerst weigerde hij ook om mijn muziek te draaien bij MNM, en toen hij dat toch deed werd het nummer na zeventien seconden stopgezet, zonder vermelding van onze naam’, foetert Krimson. Er zijn nog meer dingen die de 2Fabiola-zanger zwaar op de maag liggen: ooit werd er gefluisterd dat Ann Vervoort - de ex-frontvrouw van Milk Inc. die ondertussen overleden is en de vriendin was van Pat -  playbackte en niet de echte zangeres was. Ann stopte op een gegeven moment met zingen en trok met Pat naar Ibiza. Regi liet zich daarop ontvallen dat ze hem in de steek had gelaten. ‘Toen ben ik kwaad op hem geworden op een feestje. Als artiest ben je een hero, maar als mens een zero, riep ik. Maar ik ben niet rancuneus’, besluit hij.
 

Kate Winslet verkoopt huis omdat ze geen 'privacyhek' mag bouwen

Kate Winslet verkoopt huis omdat ze geen 'privacyhek' mag bouwen © photonews


Kate Winslet verkoopt haar stulpje in het Engelse Sussex omdat ze overhoop ligt met de gemeente. Ze wil namelijk een twee meter hoge omheining rond haar eigendom laten plaatsen om haar kinderen te beschermen tegen nieuwsgierige paparazzi. Maar die bouwplannen werden geweigerd, want volgens de bevoegde dienst past zo’n hek niet in het landschap. Kate en haar man Ned, die amper twee jaar in het huis wonen, besloten dan maar om een eindje verderop een woning te kopen. De actrice wil haar landhuis graag verkopen voor 2,75 miljoen euro.

Dina Tersago: 'Boer zoekt vrouw is geen opgezet spel'

Dina Tersago: 'Boer zoekt vrouw is geen opgezet spel' © photonews


Dina Tersago trekt weer naar het platteland, want ook in het tiende seizoen van ‘Boer zoekt Vrouw’ probeert ze mannelijke en vrouwelijke landbouwers aan een partner te helpen. ‘Ik heb niet het gevoel dat de rek uit het programma is, en het zou spijtig zijn geweest om voor onze jubileumeditie te stoppen. Ik help die mensen ook graag aan een partner, want da’s niet evident. Het is een zware stiel en bovendien vinden veel mensen een hondje of een katje wel tof, maar zo’n dikbilstier is toch wat anders’, lacht de presentatrice. Ze geeft toe dat ze niet kan lachen met de beweringen dat het programma doorgestoken kaart is. ‘De kritiek dat het programma in scène is gezet, raakt mij wel. Maar ik leerde er mee leven, omdat ik weet dat het onterecht is. Ik hou zelfs vaak contact met de kandidaten als het programma is afgelopen’, aldus Dina.

Gwyneth Paltrow en Chris Martin uit elkaar

Gwyneth Paltrow en Chris Martin uit elkaar © photonews


Het huwelijksbootje van actrice Gwyneth Paltrow en Coldplay-zanger Chris Martin is gestrand. ‘Met pijn in het hart hebben we besloten uit elkaar te gaan. We gaan scheiden, maar we blijven familie, want in veel opzichten staan we dicht bij mekaar’, klinkt het in een mededeling. Ze vragen verder om hun privacy en die van hun kinderen te respecteren. Op de geruchten als zou Gwyneth een ander hebben gehad reageert ze alvast kordaat: ‘Ik heb Chris niet bedrogen’, klinkt het ferm. De twee trouwden in 2003 en ze hebben samen twee kinderen, een jongen van 7 en een meisje van 9.

TV Familie geeft borstvergroting weg, chirurgen ontstemd

TV Familie geeft borstvergroting weg, chirurgen ontstemd © TVFamilie


Er is opschudding ontstaan over een reclamecampagne van TVFamilie. Vanaf 2 april kunnen lezers van het blad namelijk een borstcorrectie, ooglidcorrectie, botoxbehandeling, facelift of tandbleaching winnen. Al dat fraais prijst het weekblad aan met de slagzin ‘Maak jouw beautydroom waar’. Bij de Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische chirurgie reageert men vol ongeloof: ‘Het zijn ernstige cosmetische ingrepen die je niet zomaar weggeeft alsof het om concerttickets gaat’, klinkt het. Ook bij de Vlaamse Vereniging van Journalisten zijn ze van mening dat de stunt veel te ver gaat. Bij TVFamilie zijn ze zich van geen kwaad bewust: ‘We wisten dat dit reacties ging uitlokken, maar wij zien het meer als het waarmaken van een droom. Die ingrepen zijn voor veel mensen onbetaalbaar’, legt hoofdredacteur Greg Lievens uit.

Pamela Anderson gaat opnieuw naakt

Pamela Anderson gaat opnieuw naakt © belga


Vijfentwintig jaar nadat Pamela Anderson naakt in Playboy verscheen, gaat de actrice die bekend werd door haar rol in ‘Baywatch’ weer uit de kleren. Dit keer niet in het blad van Hugh Hefner, maar in het Franse magazine Purple. Anderson, die benadrukte dat ze in de wolken was over de goede samenwerking met Purple, draagt niets meer dan een paar lapjes namaakbont. Kort nadat de foto’s online werden geplaatst, crashte de website van Purple. De blondine, die tegenwoordig een kort kapsel heeft, heeft ondertussen zesenveertig lentes op de teller staan.

Christophe Deborsu vraagt vriendin ten huwelijk in boek

Christophe Deborsu vraagt vriendin ten huwelijk in boek


Christophe Deborsu heeft zijn vriendin Annick ten huwelijk gevraagd in … een boek. De Waalse journalist die tegenwoordig voor Woestijnvis werkt, kwam langs in Café Corsari om dat boek - ‘Dag Bonjour’ - voor te stellen. In ‘Dag Bonjour’ probeert hij uit te leggen waarom Vlamingen en Walen het goed of net niet goed met mekaar kunnen vinden. De mond van Annick viel open van verbazing toen hij een passage op pagina 389 voorlas met daarin de verborgen boodschap ‘Annick veux-tu être ma femme’? Gelukkig voor hem volgde er een dolenthousiaste ‘ja’.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook