Dit mag je niet missen op tv (2 t.e.m. 8 april)

Dit mag je niet missen op tv (2 t.e.m. 8 april) © -

2 Fast 2 Furious

Brian O'Conner, die na een zware fout aan de deur werd gezet bij de FBI, is afgezakt naar Miami. Hij neemt er deel aan illegale straatraces. Tijdens zo’n race wordt hij door zijn ex-collega's opgepakt. De FBI wil zijn naam zuiveren als hij de bende van Carter Verone, een beruchte drugshandelaar, kan opdoeken. O'Conner gaat akkoord met het voorstel, op voorwaarde dat hij op pad mag met zijn jeugdvriend Roman Pearce, die net als hij bezeten is van snelle wagens ...


Thriller van John Singleton met Paul Walker, Tyrese Gibson, Cole Hauser, …
2BE, woensdag 2 april, 22u10

Neem deze film op vanop afstand

Under the Tuscan Sun

Under the Tuscan Sun © -


Frances is een schrijfster uit San Francisco die in de steek werd gelaten door haar man. Als ze van een goede vriendin een tiendaagse vakantie in Toscane krijgt aangeboden ziet ze dat in eerste instantie helemaal niet zitten. Ze pakt toch haar koffers. Eenmaal aangekomen koopt ze in een opwelling een vervallen villa en stort zich in een avontuur vol onverwachte wendingen dat haar leven zal veranderen.

Romantische komedie van Audrey Wells met Diane Lane, Sandra Oh, Vincent Riotta, …
VIJF, donderdag 3 april, 20u35


Neem deze film op vanop afstand

Bekijk 'Secretariat' met Diane Lane bij MovieMe

Deadline 25/5

Deadline 25/5 © -


Nieuwe fictiereeks die de opvolger moet worden van ‘Deadline 13/10’, een serie die in 2012 werd uitgezonden. Een dramatisch CO-ongeluk in een bassischool is bepalend voor het persoonlijke en professionele leven van journaliste Marianne Schmidt. Terzelfdertijd draait de politieke mallemolen in Antwerpen op volle toeren.

Met Charlotte Vandermeersch
vtm, vanaf donderdag 3 april wekelijks omstreeks 21u45


Neem dit programma op vanop afstand

Style Star

Style Star © -

Een inkijkje in de kledingkast van Hollywoodsterren. Dit keer zijn Eva Mendes en Kim Kardashian aan de beurt.

E! Entertainment, vrijdag 4 april, 19u45

Classic Albums: Who’s Next

Classic Albums: Who’s Next © -


BBC-rockumentary over het vijfde studioalbum van de Britse rockgroep The Who. Who’s Next verscheen in 1971 en had eigenlijk een rockopera moeten worden, net als voorganger Tommy. Maar ook als regulier album werd het een schot in de roos: de plaat, met songs als My Generation, Won't Get Fooled Again, Baba O'Riley en Behind Blue Eyes domineerde de Britse top-50 en de Amerikaanse top-40. Met niet eerder vertoonde livebeelden, zeldzaam archiefmateriaal en interviews met Pete Townshend, Roger Daltrey en John Entwistle.

Acht, vrijdag 4 april, 20u40Intolerable Cruelty

Intolerable Cruelty © -


Miles Massey, een beruchte advocaat uit Los Angeles, is gespecialiseerd in echtscheidingen. Het succes kan hem echter niet meer boeien. Maar dan komt hij Marilyn tegen, die van zijn client Rex Rexroth wil scheiden. Marilyn kijkt uit naar haar financiële onafhankelijkheid na haar scheiding, maar Miles wil daar een stokje voor steken.

Romantische komedie van Joel Coen met George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Edward Herrmann, …
vtm, vrijdag 4 april, 23u20

Neem deze film op vanop afstand

Bekijk meer films met George Clooney bij MovieMe

The Blair Witch Project

The Blair Witch Project © -


Heather, Josh en Mike zijn drie filmstudenten. Ze reizen naar het Black Hills-bos om er een documentaire te maken over de legendarische Blair-heks. Ze raakten verdwaald in het bos, en er werd niets meer van hen vernomen, tot hun opnames een jaar later opdoken.

Horrorfilm van Daniel Myrick en Eduardo Sanchez met Heather Donahue, Joshua Leonard, Michael C. Williams, …
Nederland 3, zaterdag 5 april, 22u25

Neem deze film op vanop afstand


Sea of Love

Sea of Love © -


Agent Frank Keller is klaar om op vervroegd pensioen te gaan. Eerst moet hij echter nog een bizarre reeks moorden oplossen. De dader laat steevast de single 'Sea of Love' op de draaitafel achter. Later blijkt dat de slachtoffers een afspraak maakten via contactadvertenties in de krant. Het spoor leidt naar de knappe Helen ...

Thriller van Harold Becker met Al Pacino, Ellen Barkin, John Goodman, …
Vitaya, zaterdag 5 april, 22u55

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk meer films met Al Pacino bij MovieMe

Sporza zondag: Ronde van Vlaanderen

Sporza zondag: Ronde van Vlaanderen © -


Rechtstreeks verslag van de Ronde van Vlaanderen met commentaar van Michel Wuyts en José De Cauwer. Renaat Schotte volgt de wedstrijd op de motor, Chris Picavet en Lieven Van Gils nemen interviews af en Karl Vannieuwkerke zorgt voor de omkadering. Voor het overige is er ook voetbal met het WK-magazine, een samenvatting van de volleybalwedstrijd Antwerpen-Roeselare en een verslag van de GP Formule 1 in Bahrein.

Canvas, zondag 6 april, 12u00

Wilfred

Wilfred © -


Komische serie. Ryan is een manisch depressieve man die zelfmoord probeerde te plegen. Op een dag moet hij op de hond van de buren passen, die Wilfred heet. Terwijl iedereen het beest als een normale hond ziet, ziet Ryan hem als een man in een hondenpak die met hem praat.

JIM, vanaf zondag 6 april, 22u30

Heylen en de herkomst

Heylen en de herkomst © -


Martin Heylen reist met een exotische BV naar het land van haar of zijn oorsprong. In de eerste aflevering trekt hij met Elodie Oueadrogo naar Burkina Faso.

VIER, vanaf maandag 7 april wekelijks omstreeks 21u05

Neem dit programma op vanop afstand

Reyers Politiek

Reyers Politiek © -

In de aanloop naar de verkiezingen transformeert ‘Reyers Laat’ in ‘Reyers Politiek’. Kathleen Cools en Lieven Van Gils leggen de boegbeelden van de politieke partijen het vuur aan de schenen.

Canvas, vanaf maandag 7 april, 22u30


Neem dit programma op vanop afstand

Nirvana - Live at Reading

Nirvana - Live at Reading


Concert van de Amerikaanse grungeband, opgenomen op het Reading Festival in 1992. Nadat de opnames jarenlang als bootleg circuleerden, werd er in 2009 toch een officiële versie van gemaakt. Het concert wordt algemeen beschouwd als een van de betere optredens van het Amerikaanse drietal. De band speelt bijna alle nummers van hun topalbum 'Nevermind', net als de hits van 'Bleach' en ook een aantal liedjes van 'In Utero'.


OP12, dinsdag 8 april, 20u30

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook