Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week © -

Karen van K3 kreeg een gepeperde rekening in de bus, Johnny Depp verlooft zich met Amber Heard, Ella Leyers verklapt dat ze heel wat oneerbare voorstellen krijgt, Lady Gaga toonde haar blote kont tijdens een optreden in New York en Udo heeft een nieuw lief. Alle nieuwtjes van bij de sterren lees je hier!

Ella Leyers: 'Foto's van edele delen in mailbox'

Ella Leyers: 'Foto's van edele delen in mailbox' © -

Ella Leyers is een rijzende ster in het Vlaamse acteurswereldje: op tv kon je haar zien in ‘Tegen de Sterren op’ en ze speelt een rol in de film ‘Halfweg’ van Geoffrey Enthoven. Maar de roem eist zijn tol, want Ella geeft in Het Belang van Limburg toe dat ze van tijd tot tijd oneerbare voorstellen krijgt. ‘Er komen wel eens expliciete berichten voor mij. Sinds kort heb ik een soort van geheime inbox ontdekt op Facebook die ik nog niet kende. En die inbox bulkte van de berichtjes. Ik heb ze nog niet allemaal kunnen lezen, maar ik heb wel al enkele foto’s van edele delen zien passeren. Best beledigend eigenlijk. Ofwel stuur je een tekst, ofwel stuur je niets hee’, klinkt het resoluut.

Josje belt Kevin Janssens in live-uitzending

Josje belt Kevin Janssens in live-uitzending © photonews

Hilariteit alom vorig weekend in de ludieke quiz ‘De Pappenheimers’. In een speciale aflevering, waarbij de winst naar het goede doel ging, draafden zes ex-Rode Duivels op. Na de eerste ronde kozen Franky Van Der Elst en Marc Degryse voor koker drie, en daarin zat Kevin Janssens. Er werd druk overlegd over de verdeling van de thema’s toen Janssens ineens telefoon kreeg. Josje aan de lijn, zo bleek. ‘Mijn lief belt’, zei Kevin tegen zijn quizgenoten, die er wat onwennig bijzaten. ‘Hé, ik ben nog bezig’, sprak hij door de telefoon. Gelukkig belde ze nadien niet meer terug en kon de aflevering ongestoord worden afgewerkt.

Buren ergerden zich blauw aan Gwyneth Paltrow en Chris Martin

Buren ergerden zich blauw aan Gwyneth Paltrow en Chris Martin © photonews

Vorige week raakte bekend dat Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan scheiden. Nu staat in de media te lezen dat het bekende koppel niet al te populair is in Brentwood, de chique wijk in Los Angeles waar ze een stulpje betrekken. Toen ze er kwamen wonen schermden ze meteen hun huis af met hoge bomen en een reusachtig hek, wat eigenlijk niet mag, maar aanmaningen en boetes zetten geen zoden aan de dijk. Bovendien laten Chris en Gwyneth constant verbouwingswerken uitvoeren en blokkeren de bouwvakkers de opritten van de buren. Al lijken die het nog meer op de Coldplay-zanger begrepen te hebben dan op zijn echtgenote: ‘Chris laat wel eens de honden uit en is best vriendelijk, maar haar zie je nooit. Hij is degene met talent, zij schrijft alleen maar kookboeken’, zo luidde de ongezouten mening van iemand uit de buurt.
 

Lady Gaga toont blote achterste

Lady Gaga toont blote achterste © -

Tegenwoordig steelt Miley Cyrus de show met haar gewaagde acts die weinig om het lijf hebben, en dus lijkt de hype rond Lady Gaga een beetje over het hoogtepunt heen. Daar moeten we wat aan doen, moet Stefani Angelina Joanne Germanotta (haar echte naam) gedacht hebben, en ze liet als orgelpunt van een optreden in New York haar achterste zien. Aan het gejoel te horen konden de fans het streepje bloot wel smaken. 
 

Udo slaat actrice aan de haak

Udo slaat actrice aan de haak © photonews

Zanger Udo heeft een nieuw lief. Hij vormt een stelletje met actrice Leen Dendievel, die bij het brede publiek bekend werd door rollen in ‘Spring’, ‘Aspe’ en ‘Zone Stad’. In 2007 besloten de zanger en zijn vrouw Liesbeth te gaan scheiden. Een jaar later begon hij een relatie met een belspelpresentatrice die ook Liesbeth heet. Begin december 2011 bleek dat ook die romance over was. Maar nu is er dus Leen. Udo, die onlangs aan Eurosong deelnam maar Axel Hirsoux een glansrijke overwinning zag behalen, wil nog niet al te veel kwijt over zijn nieuwe relatie: ‘het is nog pril’, reageerde hij kort.

Karen Damen moet 100 000 euro aan achterstallige facturen betalen

Karen Damen moet 100 000 euro aan achterstallige facturen betalen © photonews

Karen Damen baalt: ze moet 100 000 euro afdokken omdat ze een reeks facturen niet op tijd betaalde. Tijdens de bouw van haar villa kwam het tot onenigheid met de aannemer waarna ze hem dumpte en voor een andere firma koos, maar de rekeningen van die eerste aannemer moesten nog betaald worden. Het gaat om een bedrag van 80 000 euro voor de openstaande facturen en 20 000 euro aan kosten en interesten, weten ze bij TVFamilie.

Kathy Pauwels: ‘Ik kan niet naar Royalty kijken nu Birgit presenteert’

Kathy Pauwels: ‘Ik kan niet naar Royalty kijken nu Birgit presenteert’

Kathy Pauwels neemt een gedwongen rustperiode in acht omdat ze kampte met een burn-out. De presentatie van ‘Royalty’ - het welbekende magazine over het koningshuis - werd ondertussen overgenomen door Birgit Van Mol. En het is best pijnlijk om Birgit aan het werk te zien, geeft de presentatrice toe: ‘Birgit doet het zeker niet slecht, maar ik kan nog altijd niet naar Royalty kijken nu zij het presenteert. Het is niet persoonlijk bedoeld, maar het voelt aan alsof ik mijn kindje uit handen moet geven. Ik presenteer dat programma ook al zo lang en dus kijk ernaar uit om opnieuw aan de slag te gaan’, aldus Kathy.

Johnny Depp en Amber Heard verloofd

Johnny Depp en Amber Heard verloofd © photonews

Johnny Depp en Amber Heard zijn verloofd. Dat heeft de acteur laten weten tijdens de opnames van zijn nieuwste film ‘Transcendence’ in Peking. Een aantal journalisten bestookten hem met vragen over zijn relatie met Heard. ‘Het feit dat ik een vrouwenring rond mijn vinger draag is een duidelijke hint’, antwoordde hij de nieuwsgierige persmuskieten. Wanneer het acteurskoppel in het huwelijksbootje stapt, weten we nog niet. In 2012 liep het spaak tussen Johnny en Vanessa Paradis, met wie hij twee kinderen heeft.

‘Het komt over alsof Olga alleen uit is op mijn geld’

‘Het komt over alsof Olga alleen uit is op mijn geld’ © photonews

Het programma ‘The Sky is the Limit’ heeft van kunsthandelaar Harry Schurmans en zijn Oekraïense vriendin Olga in geen tijd BV’s gemaakt. De reeks volgt het doen en laten van een paar gefortuneerde Belgen. Onder hen Schurmans, die samen met zijn grote liefde in een villa op een heus schiereiland in Herentals woont. Zelf wil hij best meewerken aan een tweede seizoen, als zijn agenda het toelaat. In die tweede jaargang wil hij graag wakeboarden achter een helikopter. ‘Het filmen was meestal tof, maar een aantal dingen werden uit hun context gelicht. Zo hoor je Olga op tv zeggen dat ik haar loterijticket ben. Zo komt ze over alsof ze alleen maar uit is op mijn geld, terwijl die passage uit een gesprek komt waarin ik mopper dat ik niets met de Lotto heb gewonnen’, vertelt Harry.

‘Gérard Depardieu vestigt zich in Doornik'

‘Gérard Depardieu vestigt zich in Doornik' © -

Gérard Depardieu is tegenwoordig een bekende Rus die maar wat graag de lof van Poetin zingt, maar hij heeft toch beslist om zich in België te vestigen. Depardieu heeft zijn oog laten vallen op het Henegouwse Doornik, waar hij ook een wijnbar wil openen. ‘Hij kiest aanvankelijk wellicht voor een huurwoning, zodat hij de tijd heeft om een huis te zoeken. Hij is een wereldburger en is geïnteresseerd in onze stad, die hij goed kent’, vertelt een enthousiaste Doornikse schepen die met Depardieu lunchte.

Jacky Lafon is ontgoocheld in haar werkgever

Jacky Lafon is ontgoocheld in haar werkgever © photonews

Vtm heeft Jacky Lafon ontgoocheld. De actrice, die iedereen wel kent van haar rol als ‘Zatte Rita’ in de soap Familie, pakte uit met een eigen show omdat ze vijfenveertig jaar op de planken staat. Die kreeg de titel ‘Mijn Publiek is uniek’. Maar het inblikken van die show liep niet van een leien dakje: ’De hele organisatie bezorgde me stress en paniekaanvallen’, vertelt Jacky. In het spektakel zouden nog een paar andere acteurs opduiken. In geval van een flop beloofde de actrice alles te betalen, bij succes zou de winst gedeeld worden. Een duwtje in de rug mocht dus wel, van vtm bijvoorbeeld. ‘Maar ze hebben niets gedaan. Ik werk al vijfentwintig jaar met plezier voor Familie, en wat krijg ik ervoor terug? Ik verbrandde mij op de set, en ze stuurden direct twee cameraploegen, maar reclame maken voor mijn show, dat weigeren ze’, besluit een teleurgestelde Jacky.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook