Onze aanraders op tv (9 t.e.m. 15 april)

Geen bal op tv? Dat dacht je maar! Hier komen onze tips.

Onze aanraders op tv (9 t.e.m. 15 april) © -

Topdokters

Nieuwe documentairereeks over het werk van tien artsen-specialisten. In deze aflevering: Dokter Dua staat aan het hoofd van de dienst neurochirurgie in ZNA Middelheim. Hij behandelt de hersenen en het zenuwstelsel. Als diensthoofd begeleidt hij jonge assistenten op chirurgisch en menselijk vlak.

VIER, vanaf woensdag 9 april wekelijks omstreeks 21u05

Neem dit programma op vanop afstand

Masters of Sex

Masters of Sex © -


Nieuwe dramaserie over dokter William Masters, die een controversieel seksonderzoek voerde in de jaren ‘50. Masters benoemt Virginia Johnson tot zijn secretaresse, maar ze werkt zich op tot zijn rechterhand in het onderzoek.

Met Michael Sheen
Vitaya, vanaf donderdag 10 april wekelijks omstreeks 21u00

Neem dit programa op vanop afstand


Kijk hier vanaf 21u live op pc, tablet of smartphone via TV Overal!

Did you hear about the Morgans?

Did you hear about the Morgans? © -


Paul Morgan is een succesvolle advocaat uit Manhattan, die getrouwd was met vastgoedmakelaar Meryl. Maar Paul had af en toe buitenechtelijke avontuurtjes en dus gingen ze uit elkaar. Op een dag zijn ze toevallig samen getuige van een moord. De politie besluit hen onder te brengen in een beschermingsprogramma. Ze moeten intrekken bij in gezin in een klein dorpje in Wyoming …

Romantische komedie van Marc Lawrence met Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Sam Elliott, …
VIJF, donderdag 10 april, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'Music and Lyrics' met Hugh Grant bij MovieMe


Classic Albums - U2: The Joshua Tree

Classic Albums - U2: The Joshua Tree © -


Documentaire over The Joshua Tree, het vijfde studioalbum van U2. Met songs als Where the Streets Have No Name en I Still Haven't Found What I'm Looking For was dat het best verkochte album van 1987. De Ierse formatie greep terug naar blues, folk, gospel en country. Interviews met de bandleden, producers Daniel Lanois, Brian Eno, Flood en Steve Lillywhite en fotograaf Anton Corbijn worden aangevuld met archiefmateriaal en livebeelden.

Acht, vrijdag 11 april, 20u40

Neem dit programma op vanop afstand


The Aviator

The Aviator © -


Het verhaal van de excentrieke multimiljonair Howard Hughes. Hij regisseerde films in Hollywood, had relaties met Hollywooddiva's Katharine Hepburn en Ava Gardner en was een pionier in de luchtvaartindustrie, die vliegtuigen ontwierp om afstands- en snelheidsrecords te breken. Maar hij leed aan smetvrees, was verslaafd aan medicijnen en werd krankzinnig.

Drama van Martin Scorsese met Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Kate Beckinsale, …
Een, vrijdag 11 april, 23u20

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'Catch me if you can' met Leonardo DiCaprio bij MovieMe


Inglourious Basterds

Inglourious Basterds © -


Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de Joodse Shosanna getuige van de moord op haar familie door de nietsontziende nazikolonel Hans Landa. Ze ontsnapt en trekt naar Parijs, waar ze een nieuwe identiteit aanneemt en in een bioscoop gaat werken. Elders in Frankrijk jaagt een groep Joods-Amerikaanse guerrillasoldaten onder leiding van luitenant Aldo Raine de nazi’s de stuipen op het lijf.

Drama van Quentin Tarantino met Brad Pitt, Mélanie Laurent, Christoph Waltz, …
2BE, zaterdag 12 april, 20u40

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Brad Pitt bij MovieMe

Die Welle

Die Welle © -


Leraar Rainer Wenger is in zijn klas bezig met een studieweek over staatsvormen. Hij start een project om zijn leerlingen te laten kennismaken met een dictatuur. Het begint allemaal onschuldig, maar na een paar dagen begint de boel te escaleren en sluiten scholieren andersdenkenden uit.

Drama van Dennis Gansel met Frederick Lau, Jürgen Vogel, Christiane Paul, …
OP12, zaterdag 12 april, 20u50

Neem deze film op vanop afstand

Editors in Ziggo Dome

Editors in Ziggo Dome © -


Concert van de Britse rockband Editors, opgenomen in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Nederland 3, nacht van zaterdag 12 op zondag 13 april, 00u10

Neem dit programma op vanop afstand


The Broken Circle Breakdown

The Broken Circle Breakdown © -


Als Elise, die een eigen tattooshop uitbaat, en banjospeler Didier elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Ze krijgen samen een dochter, Maybelle. Als hun dochtertje ernstig ziek blijkt te zijn, stelt dat hun relatie danig op de proef.

Drama van Felix Van Groeningen met Veerle Baetens, Nell Cattrysse, Johan Heldenbergh, ...
vtm, zondag 13 april, 20u25

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'Het Vonnis' met Veerle Baetens bij MovieMe

Troy

Troy © -

Nieuwe documentairereeks over de Londense illusionist Troy, die geen gewone goochelaar is. Hij is te vinden in winkels, cafés en kapsalons waar hij doodgewone passanten verrast met zijn goochelkunsten. Voetballoterijbriefjes verbranden om ze daarna doodleuk uit zijn broekzak te toveren is voor hem een koud kunstje. Aan het eind van elke aflevering pakt de man uit met stunt die alle andere overtreft. Zo vermenigvuldigt hij een briefje van vijf pond tot een enorme regen van biljetten die plots met honderden uit de lucht komen vallen.

Discovery Channel, vanaf zondag 13 april omstreeks 21u00

Iedereen Duivel

Iedereen Duivel

Nieuwe documentairereeks over de Rode Duivels. Iedereen Duivel brengt verhalen vanuit de kleedkamer en de woonkamer, vanop het veld en de tribune. Het programma brengt de spanning, tegenslagen, hoop en vreugde van de spelers en de technische staf in beeld, en ook de fans worden gevolgd.

Een, vanaf maandag 14 april wekelijks omstreeks 20u40

Neem dit programma op vanop afstand

Boss

Boss


Dramareeks over een Amerikaans toppoliticus. Tom Kane, de burgemeester van Chicago, maakt zich op voor de voorverkiezingen van het gouverneurschap. Dan verneemt hij dat hij aan een vroegtijdige vorm van dementie lijdt. Ondertussen probeert hij de relatie met zijn vrouw en dochter nieuw leven in te blazen.

Canvas, vanaf maandag 14 april wekelijks omstreeks 23u15

Neem dit programma op vanop afstand


Stone

Stone


Gerald 'Stone' Creeson, een veroordeelde brandstichter, slaagt er na lange gesprekken in het vertrouwen te winnen van zijn reclasseringsambtenaar Jack Mabry. Lucetta, de vrouw van Creeson, moet Mabry overtuigen om hem vervroegd vrij te laten. Maar hij had niet  voorzien dat de twee een affaire zouden beginnen.

Thriller van John Curran met Robert De Niro, Milla Jovovich, Edward Norton, …
2BE, dinsdag 15 april, 20u35

Meer films met Robert De Niro bij MovieMe

 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook