De week in showbizzland (11 april)

Wat gebeurde er  bij de sterren? Je leest het hier!

De week in showbizzland (11 april)


Een kok uit 'Mijn popuprestaurant' leeft ondergedoken na genadeloze kritiek van Sergio Herman, Zoë Van Gastel zou een nieuwe vriend hebben, een halfnaakte foto van Lily Allen oogst kritiek en Wauters vs. Waes krijgt binnenkort wellicht een Franse versie. Je leest het allemaal in het showbizznieuws!

‘Wout Bru is opnieuw van straat’

‘Wout Bru is opnieuw van straat’ © photonews


Wout Bru handelt nog volop zijn scheiding af en daar gaat de geruchtenmolen weer: hij zou al een nieuwe vriendin hebben. Ze heet blijkbaar Zenya en ze kent Wout al langer. Suzy, de bijna ex-vrouw van Bru, is op de hoogte van het nieuws. Meer zelfs, ze geeft hem haar volle goedkeuring. ‘Natuurlijk weet Suzy het. Ze is blij voor Wout en voor zichzelf. Dit is dan ook goed nieuws voor hen allebei: hun ruzies zijn definitief van de baan en hij kan opnieuw lachen, want hij is voor het eerst sinds lang weer gelukkig’, vertelt iemand uit de entourage van de bekende kok.

Eva Daeleman is vrijgezel

Eva Daeleman is vrijgezel © photonews


Eva Daeleman is opnieuw single. De blonde Een-omroepster vormt niet langer een koppel met cameraman Arnout Bracke. De twee woonden sinds het najaar van 2012 samen in Mechelen. ‘Eva en Arnout zijn in goede verstandhouding uit elkaar gegaan en wensen verder niet te reageren’, klinkt het in een persbericht van de VRT.

‘Hadise verdiende tien miljoen euro’

‘Hadise verdiende tien miljoen euro’ © photonews


Van Hadise hoor je in Vlaanderen niet veel meer, maar in Turkije heeft ze het gemaakt. Een tijdje geleden werd het nieuws wereldkundig gemaakt dat haar sterrenstatus haar al meer dan tien miljoen euro opleverde. Ze heeft een zangcarrière, is het gezicht van een make-uplijn en een chocoladepastamerk, ze dook verschillende keren op als jurylid in ‘The Voice’ wat haar telkens 16 600 euro opleverde en ze steekt haar geld in vastgoedprojecten. De kans dat ze ooit nog terugkeer naar het Kempense Mol, waar ze een tijdlang woonde, is dus niet erg groot.

Peaches Geldof onverwacht overleden

Peaches Geldof onverwacht overleden © photonews


Peaches Geldof, de dochter van de Ierse artiest Bob Geldof, is onverwacht overleden op amper vijftenwintigjarige leeftijd. Haar vader is compleet van de kaart. ‘Peaches was de wildste, grappigste, slimste, snedigste en de gekste van ons allemaal. Ze was een prachtige dochter. Het is ondraaglijk dat we haar nooit meer zullen zien', luidde zijn reactie op de gebeurtenissen. De oorzaak van haar dood is nog onbekend. Ze laat twee kinderen na. De moeder van Peaches, Paula Yates, overleed in 2000.

Kok uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’ duikt onder

Kok uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’ duikt onder


In het programma ‘Mijn pop-uprestaurant' werd kok Wolfgang genadeloos neergesabeld door Sergio Herman. Met de woorden ‘Het is lang geleden dat ik zo slecht heb gegeten’ liet de Nederlander duidelijk verstaan wat hij van de bereiding vond die hij in het restaurant in Kortrijk voorgeschoteld kreeg. Wolfgang voelde zich zo vernederd dat hij nu ondergedoken leeft. ‘Mensen vragen zich af of Sergio m'n carrière kapotgemaakt heeft. Da's wel het minste wat je kan zeggen. Ik wil nog een paar weken ondergedoken blijven, en m’n gsm staat uit. In de tussentijd hoop ik dat hij beseft dat het erg laag was om mij zo aan te vallen’, laat de zwaar ontgoochelde kok optekenen in Dag Allemaal.
 

Heeft Zoë Van Gastel een nieuw lief?

Heeft Zoë Van Gastel een nieuw lief? © photonews


Een tijd geleden stond BV-land in rep en roer door de breuk tussen Zoë Van Gastel en Pieter Loridon. Loridon zou zijn vriendin op straat een kopstoot hebben gegeven waarna ze besliste om haar koffers te pakken. Nu zou Zoë volgens Dag Allemaal de Antwerpse horeca-uitbater Michiel De Burchgraeve hebben gestrikt. Da’s de man bij wie ze buitenstapte toen Loridon zijn zelfbeheersing verloor. De presentatrice van de regionale zender ATV laat het achterste van haar tong niet zien en heeft het liever over een ‘innige vriendschap’, maar in haar omgeving zijn ze er zeker van dat er meer aan de hand is.

Kritiek op toplessfoto Lily Allen

Kritiek op toplessfoto Lily Allen © -


Lily Allen heeft wel eens kritiek in petto op het feit dat zangeressen vaak halfnaakt opduiken op het podium, in de pers en in videoclips. Haar fans moesten dan ook even slikken toen ze een toplessfoto van hun idool te zien kregen op instagram. Het kiekje werd op de wereld losgelaten toen Allen repeteerde voor een show, en lokte gemengde reacties uit. De zangeres werd gecomplimenteerd met haar strakke lijn, maar er kwam ook negatieve commentaar. ‘Als Lily Allen zo'n foto's online zet, moet ze Facebook gebruiken en geen Instagram. Kinderen willen zoiets niet zien’, schreef iemand in een reactie.

Franse versie van ‘Wauters vs Waes’ op komst

Franse versie van ‘Wauters vs Waes’ op komst © photonews


De bijwijlen heroïsche strijd tussen Koen Wauters en Tom Waes brak alle kijkcijferrecords, en ook het buitenland ziet wel brood in zo’n programma. Wauters vs Waes oogst namelijk succes op de internationale televisiebeurs van Cannes, en het format is al verkocht aan het productiehuis Shine France, dat wellicht een Franse versie zal maken. Er is ook meer dan gewone interesse uit Nederland. Verder konden ‘Safety First’ en het sketchprogramma ‘En toen kwam ons ma binnen’ op heel wat bijval rekenen tijdens de beurs.

Verhuist Robbie Williams naar Los Angeles?

Verhuist Robbie Williams naar Los Angeles? © photonews


Robbie Williams overweegt om te verhuizen naar de Verenigde Staten. Daarmee wil hij zijn vrouw - Ayda Field - een plezier doen. Het koppel kocht in 2012 een huis van ruim 20 miljoen euro in Londen, maar het Engelse weer zou Ayda een doorn in het oog zijn. Bovendien mist ze haar vrienden. Samen met haar liefhebbende echtgenoot overwinterde ze de afgelopen vier maanden in Beverly Hills. Field werd geboren in Turkije, maar groeide op in L.A. In de omgeving van Robbie is te horen dat hij gelukkig is in elk land, maar dat hij had gehoopt dat zijn dochter naar school zou kunnen in het Verenigd Koninkrijk, omdat hij geen al te hoge pet opheeft van de scholen in Los Angeles.

André Vermeulen niet langer commentator Eurosongfestival

André Vermeulen niet langer commentator Eurosongfestival © -


André Vermeulen becommentarieert het Eurovisiesongfestival al sinds 1991, maar dit jaar komt daar een eind aan. Eva Daeleman en Peter Van de Veire klaren nu de klus. Toch mag André naar Kopenhagen voor Het Journaal, terwijl de commentatoren in Brussel moeten blijven. ‘Jammer dat ik geen commentaar meer mag geven, maar daar staat tegenover dat ik naar Kopenhagen mag om verslag uit te brengen', laat Vermeulen weten. De man staat bekend als een levende Eurosong-encyclopedie.

Trouwplannen Jennifer Aniston en Justin Theroux gewijzigd?

Trouwplannen Jennifer Aniston en Justin Theroux gewijzigd? © photonews

Us Weekly meent te weten dat Jennifer Aniston en Justin Theroux gaan trouwen op Hawaï. De actrice en haar verloofde wilden eerst een huwelijk in Mexico, maar Jennifer zou nu dus iets anders op het oog hebben omdat ze goede herinneringen heeft aan een vakantie op Hawaï. Het moet naar verluidt een intieme ceremonie met ongeveer twintig gasten worden. Een datum is er nog niet.

Joke Van de Velde wil 'Miss West-Vlaanderen' niet meer organiseren

Joke Van de Velde wil 'Miss West-Vlaanderen' niet meer organiseren © photonews


Joke Van de Velde laat weten dat ze zich niet meer wil bezighouden met missverkiezingen. De blondine organiseerde jarenlang de verkiezingen van Miss Oost- en West-Vlaanderen, maar ze wilde het West-Vlaamse luik laten vallen omdat die schoonheidswedstrijd een pak meer kosten met zich meebracht. Maar Darline Devos, de voorzitster van het Miss België-comité, stelde haar voor de keuze: ofwel beide evenementen, ofwel niets. ‘Als je je ergens niet goed bij voelt, is het tijd om te stoppen’, sprak Joke in een uitzending van QMusic. De laatste tijd is er heel wat commotie rond Miss België, maar dat zou niet hebben meegespeeld bij haar beslissing: ‘Het heeft me even doen nadenken, maar het was niet doorslaggevend’, aldus Van De Velde, die in 2000 zelf Miss België werd.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook