Tv-tips van de week (16 t.e.m. 22 april)

Tv-tips van de week (16 t.e.m. 22 april) © -

Amy Winehouse - The Day She Came To Dingle

Documentaire van Maurice Linnane over een optreden van Amy Winehouse in de parochiekerk van het Ierse dorpje Dingle, in 2006. Winehouse speelde er een akoestische set met songs uit haar album Back to Black. Na het optreden zette ze een boompje op over haar muziek en haar inspiratiebronnen, onder wie Sarah Vaughan en Ray Charles.

Acht, woensdag 16 april, 15u30

Domino

Domino © -


Fotomodel Domino Harvey is de dochter van een beroemd acteur. Er lijkt voor haar een carrière in de showbizz weggelegd, maar op een dag besluit ze premiejager te worden. Samen met Ed Mosbey en Choco vormt ze een te duchten team. Ze krijgen van hun opdrachtgever Claremont Williams de taak om de daders van een overval én de buit van tien miljoen dollar op te sporen. Het zaakje loopt echter uit de hand …
 

Actiefilm van Tony Scott met Keira Knightley, Mickey Rourke, Lucy Liu, …
JIM, woensdag 16 april, 22u00

Bekijk 'Pirates Of The Caribbean - Dead Man's Chest' met Keira Knightley bij MovieMe

American Gangster

American Gangster © -

Harlem, 1968. Gangster Frank Lucas is een machtig cocaïnehandelaar. Rechercheur Richie Roberts probeert een team samen te stellen dat de drughandel aan banden moet leggen …

Misdaadfilm van Ridley Scott met Denzel Washington, Russell Crowe, Chiwetel Ejiofor, …
2BE, donderdag 17 april, 20u35

Meer films met Denzel Washington bij MovieMe

Presumed Innocent

Presumed Innocent © -

Advocate Carolyn Polhemus werd vermoord. Officier van Justitie Rusty Sabich, een getrouwde huisvader, krijgt de opdracht de moord te onderzoeken. Da’s een gevoelige zaak aangezien Carolyn zijn minnares was, en alles erop wijst dat hij de dader is.

Thriller van Alan J. Pakula met Harrison Ford, Brian Hennehy, Bonnie Bedelia, …
VIER, vrijdag 18 april, 23u15

Meer films met Harrison Ford bij MovieMe

17 Again

17 Again © -

Als zeventienjarige was Mike O'Donnell een beloftevolle atleet, maar hij besloot zijn sportcarrière op te geven voor zijn vriendinnetje. Vijfentwintig jaar later is Mike gescheiden en zijn loopbaan zit in het slop. Hij vertrouwt de conciërge van zijn vroegere school toe dat hij het allemaal zou willen overdoen, en opeens is hij terug zeventien.

Romantische komedie van Burr Steers met Zac Efron, Leslie Mann, Matthew Perry, …
vtm, vrijdag 18 april, 23u15

Bekijk 'High School Musical 3: Senior Year met Zac Efron bij MovieMe

Snooker - WK in Sheffield

Snooker - WK in Sheffield © -

Mis niets van de eerste dag van het Wereldkampioenschap Snooker in het Engelse Sheffield.

Eurosport, zaterdag 19 april, 11u00 - 16u00 - 18u00 - 20u00 - 23u00

Good Will Hunting

Good Will Hunting © -

Will Hunting zegt niet nee tegen een robbertje vechten en heeft het daardoor vaak aan de stok met de politie. Maar hij heeft ook een ongelooflijk geheugen en kan in een mum van tijd wiskundige problemen oplossen die bij doorgewinterde mathematici al jaren voor frustraties zorgen. Enkel therapeut Sean McGuire begrijpt Will en is bereid om hem te helpen zijn emotionele problemen aan te pakken.

Drama van Gus Van Sant met Matt Damon, Robin Williams, Minnie Driver, …
Vitaya, zaterdag 19 april, 20u40


Meer films met Matt Damon bij MovieMe

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn © -

Op een rommelmarkt koopt de jonge reporter Kuifje een schaalmodel van ‘De Eenhoorn’, een oorlogsschip uit de 17de eeuw. Maar het schip verbergt een geheim in zijn mast en algauw zijn er kapers op de kust die het kleinood willen stelen. Kuifje vermoedt dat hij een schat op het spoor is en met de hulp van kapitein Haddock ontdekt hij dat het gaat om de schat van de piraat Scharlaken Rackham, een vijand van Haddocks voorvader ridder Hadoque ...

Animatiefilm van Steven Spielberg
vtm, zaterdag 19 april, 20u50


Neem deze film hier op vanop afstand!

Kijk vanaf 20u50 hier live via TV Overal?

Comedy Total: Gunther Lamoot - Rauwe Kloten

Comedy Total: Gunther Lamoot - Rauwe Kloten © -

Zaalshow van Gunter Lamoot, opgenomen in theater Scala te Gent. De West-Vlaming levert op zijn gekende manier commentaar op de dingen des levens. De titel ‘Rauwe Kloten’ komt van de Oostendse uitdrukking ‘Rowe klootn’ en betekent ‘nonsens’.

Canvas, zondag 20 april, 21u10

Weekend aan Zee

Weekend aan Zee © -

Vier vriendinnen gaan samen op jaarlijks reünieweekend naar het huis aan zee waar ze als tieners hun zomers doorbrachten. Ze hebben elk hun bekommernissen, maar ze hebben één gezamenlijk motto: mannen zijn niet toegelaten. Toch lijkt niet iedereen zich daaraan te houden.

Romantische komedie van Ilse Somers met Maaike Neuville, Eline Kuppens, Marieke Dilles, …
vtm, zondag 20 april, 20u25


Océans de plastique

Océans de plastique © -

Documentaire van Sandrine Feydel over de vervuiling van de zeeën door plastiek. Elke vierkante kilometer oceaan bevat gemiddeld 74 000 stukken plastiek. Dat fenomeen kost het leven aan duizenden zeedieren per jaar, en zorgt ervoor dat er chemicaliën in de voedselketen terechtkomen.

Acht, maandag 21 april, 21u45

De Bende Van Oss

De Bende Van Oss © -

Nederland in de jaren dertig. Johanna komt via haar man in contact met de Bende van Oss, die bijna dagelijks samenkomt in haar café. Onder leiding van de gewelddadige Wim de Kuiper zorgt de bende voor een golf van moord en geweld in de regio. Johanna wil breken met de misdaad, maar ontsnappen uit het milieu blijkt allesbehalve makkelijk …

Misdaadfilm van Andre Van Duren met Sylvia Hoeks, Matthias Schoenaerts, Marcel Musters, …
Nederland 3, maandag 21 april, 22u00

Bekijk 'Pulsar' met Matthias Schoenaerts bij MovieMe

Italy Unpacked

Italy Unpacked © -

Gastronomische BBC-reisreeks waarin kunstkenner Andrew Graham-Dixon en kok Giorgio Locatelli verschillende Italiaanse regio’s onder de loupe nemen en daarbij ligt het accent op de lokale cultuur en het eten.

Een, vanaf dinsdag 22 april wekelijks omstreeks 23u10

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook