Het showbizznieuws van de week

Het showbizznieuws van de week (18 april)

Het showbizznieuws van de week (18 april) © -


Het nieuwe tourlogo van Clouseau lijkt verdacht veel op dat van de Britse band Franz Ferdinand, Miley Cyrus werd met spoed in het ziekenhuis opgenomen, Axelle Red neemt wraak en Harry en Olga willen wel meewerken aan het tweede seizoen van 'The Sky Is The Limit' als ze daar een flinke vergoeding voor krijgen. Je leest het allemaal in het showbizznieuws!

Kopieerde Clouseau het Franz Ferdinand-logo?

Kopieerde Clouseau het Franz Ferdinand-logo?


De nieuwe tournee van Clouseau is in volle vaart van start gegaan. En er ontstond meteen een kleine controverse: het logo dat op de nieuwe Clouseau-t-shirts staat lijkt namelijk als twee druppels water op dat van de Britse band Franz Ferdinand. Het management van Clouseau wil er niets over kwijt: ‘We hebben een aantal voorgestelde ontwerpen goedgekeurd. Wij weten uiteraard niet hoe men tot die ontwerpen komt en kennen ook niet alle merchandising van andere groepen. Meer valt er niet over te zeggen’, klinkt het droogjes.

Miley Cyrus met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Miley Cyrus met spoed opgenomen in het ziekenhuis


Komt Miley Cyrus binnenkort haar twerkkunsten tonen in Antwerpen? Normaal zou de Amerikaanse zangeres op 4 mei haar opwachting maken in het Sportpaleis, maar ze werd afgelopen week met spoed opgenomen in het ziekenhuis en verschillende bronnen melden dat ze daar zevenentwintig dagen moet blijven. Eerst moest juffrouw Cyrus al een optreden in North Carolina afzeggen wegens griep. Daarop adviseerden de dokters haar om het rustig aan te doen, maar daar had ze geen oren naar. Ze bleef optreden, maar even later moest ze worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Het bleek om een ernstige allergische reactie op antibiotica te gaan.

Ian Thomas in drukbekeken Amerikaanse show

Ian Thomas in drukbekeken Amerikaanse show


Aan de andere kant van de oceaan maken ze kennis met Ian Thomas, en het gaat allemaal behoorlijk snel voor de jonge zanger. Het populaire Amerikaanse showbizzprogramma Entertainment Tonight heeft op 24 april een plekje vrij voor hem. Da’s geen klein bier, want de show kan rekenen op miljoenen kijkers en is in ongeveer zeventig landen te zien. Het is de eerste keer dat een Belg te gast is in de uitzending. Vorige week werd al een reportage met Ian ingeblikt bij de Paramount Ranch, een geliefde opnamelocatie voor westerns.

Harry en Olga willen harde duiten voor tweede seizoen ‘The Sky Is The Limit’

Harry en Olga willen harde duiten voor tweede seizoen ‘The Sky Is The Limit’ © photonews


Vlaanderen maakte een tijdje geleden kennis met zakenman Harry Schurmans en zijn blonde Oekraïense vriendin Olga in het VIER-programma The Sky Is The Limit. En dat heeft het welstellende koppel geen windeieren gelegd. ‘Ze vragen Olga om reclame te maken voor meststoffen, en een fabrikant wil een lamp op de markt brengen die aanfloept als je Olga roept’, vertelt Harry in Dag Allemaal. De twee beseffen heel goed dat ze het programma extra kijkers bezorgden, en willen daarom boter bij de vis als er een tweede seizoen komt. ‘We gaan niet voor niets meewerken, en ik wil ook andere aspecten uit mijn leven tonen. Het is niet enkel feesten en luieren wat de klok slaat’, aldus de zakenman. Maar de programmamaker is duidelijk: ‘Eén van mijn principes is dat ik nooit betaal. Trouwens: als ze ook in het tweede seizoen opduiken moet er wel iets te vertellen zijn’, luidde de ferme reactie.

Wil VRT geen tweede seizoen van Wauters vs Waes?

Wil VRT geen tweede seizoen van Wauters vs Waes?


Een tweede seizoen van Wauters vs Waes? Koen en Tom willen wel en vtm ziet er ook geen graten in, maar bij de openbare omroep staan ze naar verluidt niet bepaald te popelen voor een nieuwe jaargang van het succesprogramma. Dat staat alleszins te lezen in Story. Maar Ingrid Lieten, de minister van media, opperde al het idee om VIER te laten meedoen. Otto-Jan Ham zette voor aanvang van het eerste seizoen alvast een pruillip op omdat hij niet mocht deelnemen aan de wedloop en bootste vervolgens alle stunts van de twee na in De Ideale Wereld. Neemt hij het binnenkort op tegen Koen Wauters?


Neem 'De Ideale Wereld' op vanop afstand

Goedbedoelde raad Frank Deboosere doet wenkbrauwen fronsen

Goedbedoelde raad Frank Deboosere doet wenkbrauwen fronsen © photonews


Frank Deboosere is begaan met de opwarming van de aarde, en de sympathieke weerman pakt daarom uit met een tip: ‘Maak minder kinderen, hou het bij maximum twee. Elke persoon zorgt voor meer CO2, dus als iedereen deze regel in acht zou nemen, zou dat een heel goede zaak zijn’, liet hij optekenen in Terzake. Dat kwam hem meteen op kritiek te staan, want … Deboosere heeft zelf vier kinderen. ‘Ja, ik ben niet goed bezig geweest’, zo verontschuldigde hij zich voor zijn productiviteit.

Nicky Vankets: ‘Nee, ik werk niet gratis voor de Pfaffs’

Nicky Vankets: ‘Nee, ik werk niet gratis voor de Pfaffs’ © photonews


Nicky Vankets voorziet Liam, de zoon van Debby Pfaff, van een blitse communieoutfit. De goede verstandhouding tussen Debby en de Limburgse modeontwerper leek een tijdje geleden bekoeld toen ze haar trouwjurk door een andere designer liet ontwerpen. Maar er is geen vuiltje aan de lucht, aldus Vankets, die meteen een andere hardnekkige roddel uit de wereld wil helpen: ‘De Pfaffs krijgen mijn stukken niet gratis, ze betalen net als iedereen’, vertelt hij. Al krijgt de familie blijkbaar wel een soort BV-korting: ‘Een voordeelprijsje krijgen ze wel, ja. Omdat ik ze zo goed ken. Laat ik zeggen dat de prijs net boven die van een jurkje uit de meisjescollectie zit, dat komt neer op iets meer dan 400 euro’, verklapt hij.

Pierce Brosnan: ‘Ik was niet goed genoeg als James Bond’

Pierce Brosnan: ‘Ik was niet goed genoeg als James Bond’


Pierce Brosnan heeft geen moeite met zelfkritiek. In de Britse krant The Telegraph vertelt hij dat hij zichzelf geen goede James Bond vond. De films bekijkt hij liever niet meer omdat hij naar eigen zeggen ‘nooit goed genoeg was voor de rol’ en ‘een enorme druk voelde om de glansprestaties van Sean Connery en Roger Moore te evenaren’. ‘Ik vond het heel lastig om de ware betekenis van de rol te vatten. De brute kracht van Bond was nooit tastbaar en het was allemaal nogal mak en oppervlakkig. Ik was onzeker, misschien had het daar mee te maken’, besluit Brosnan.

‘Sluit jullie pop-uprestaurant of wij breken het af’

‘Sluit jullie pop-uprestaurant of wij breken het af’ © photonews


Het vtm-programma Mijn Pop-uprestaurant is allesbehalve onbesproken. Eerder werd een kok zo geschoffeerd door Sergio Herman dat er volgens hem niets anders opzat dan tijdelijk onder te duiken. En nu kregen de zaakvoerders van één van de restaurants - Storm in Kortrijk - een niet zo vriendelijke brief in de bus. Iemand dreigt er mee om het etablissement met de grond gelijk te maken. ‘Het restaurant op het Schouwburgplein moet worden gesloten. Als dat niet gebeurt, verdwijnt het op een nacht. Maar het zou ook kunnen mislopen terwijl het restaurant vol zit. Aan u de keuze’, laat de briefschrijver weten. Volgens het stadsbestuur gaat het om een flauwe grappenmaker.

Neem 'Mijn Pop-uprestaurant' op vanop afstand

Davy Gilles en Sasha gelukkige ouders van Noa

Davy Gilles en Sasha gelukkige ouders van Noa


Davy Gilles, bekend als acteur en lid van De Romeo's, is vader geworden. Het is een dochtertje en ze kreeg de naam Noa. Op de nieuwe cd Wij Zijn Eén die hij binnenkort samen met zijn vrouw Sasha uitbrengt draagt hij het liedje Wonderkind op aan Noa. Het koppel heeft al een zoontje van tweeënhalf, Beau.

 

De wraak van Axelle Red is zoet

De wraak van Axelle Red is zoet


Er werd de afgelopen tijd wel eens lacherig gedaan over de kledingkeuze van Axelle Red in The Voice. Een tijdje geleden leek ze haar bh over haar truitje te dragen, wat her en der tot hoongelach leidde. Nu is het de beurt aan de Limburgse zangeres om te lachen, wat ze krijgt haar eigen kledinglijn voor winkelketen JBC. ‘Ik ben niet wraaklustig, maar dit doet wel deugd. Toen het nieuws kwam dat ik coach zou worden in The Voice, was ook iedereen sceptisch over mij. Ik heb al zoveel jaar een carrière en nu ben ik ineens een controversieel figuur en een doelwit waarop mensen hun frustraties projecteren. In het begin kon die kritiek mij nog raken, maar nu trek ik het me niet meer aan. Ik voel me goed in mijn vel, ik ben wie ik ben. Als de mensen mijn collectie niet mooi vinden, is het maar zo’, laat Axelle weten.


Neem 'The Voice van Vlaanderen' op vanop afstand

‘Pascale Naessens op weg om miljonair te worden’

‘Pascale Naessens op weg om miljonair te worden’ © photonews


Niet Jeroen Meus of Piet Huysentruyt, maar Pascale Naessens is goed op weg om miljonair te worden dankzij haar kookboeken. Mijn Pure Keuken ging al meer dan tweehonderdvijftigduizend keer over de toonbank. Voor elk verkocht boek krijgt Naessens twintig procent. ‘Als je beseft dat ze 250 000 boeken verkocht heeft aan 25 euro per stuk, komt dat neer op 1,25 miljoen euro. Tel daar nog eens de opbrengst van haar keramieklijn en haar beleggingen bij en je weet het wel, vertelt financieel expert Thierry Debels in TVFamilie.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook