Het showbizznieuws van de week (25 april)

Ligt ‘De Lau’ nu al onder de sloef van zijn nieuwe vriendin? De Nederlandse koningin staat met autopech langs de E19 tussen Brussel en Antwerpen, het noodlot treft Jacques Vermeire ongemeen hard en of dat nog niet erg genoeg is beledigt de Nederlandse Eursong-kandidaat onze Axel Hirsoux full front… Lees het hier allemaal in het showbizznieuws!

'De Lau' komt terug in België wonen. Of toch niet? Of weer wel? Of toch niet?

'De Lau' komt terug in België wonen. Of toch niet? Of weer wel? Of toch niet?


'Laurens komt weer in België wonen. Dit jaar nog verhuist hij en komt hij bij mij intrekken in Brugge', vertelde zijn vriendin Leen Van Loocke (35) begin deze week in de media. Maar promt was daar De Lau om alles te ontkrachten. Waarop vriendin Leen dan weer herhaalde dat Laurens wel naar België komt. Definitief dan nog wel. Volgens Leen is het ook niet de bedoeling dat hij zijn rol als realityfiguur hier zal verderzetten: 'Het liefst van al verdwijn ik met Lau in de anonimiteit. Ons moet je alvast niet verwachten in een eigen realityreeks'. Arme Lau… nog niet goed en wel samen met zijn nieuwe vriendin of de arme jongen ligt al danig onder de sloef.

Máxima vergeet te tanken en strandt op E19 tussen Antwerpen en Brussel

Máxima vergeet te tanken en strandt op E19 tussen Antwerpen en Brussel


Vorig week besloot de Nederlandse koningin Maxima voor wat aankopen naar ons land af te zakken. Met haar eigen auto dan nog wel. Huppakee richting winkeltjes in Brussel. Na haar winkeluitje reed Maxima terug naar huis maar voor ze goed en wel onze hoofdstad verlaten had, strandde ze met autopech op de E19 tussen Antwerpen en Brussel. Met haar hoofd vol koninklijke beslommeringen was ze blijkbaar vergeten te tanken. Je zou toch denken dat een koningin daar personeel voor heeft. Toch? Niet dus! Gelukkig had Maxima wel wat bewakingsagenten in haar handtas zitten en hoefde ze niet lang op een jerrykannetje te wachten…

Jacques Vermeire moet afscheid nemen van levenspartner

Jacques Vermeire moet afscheid nemen van levenspartner


Het zit acteur en komiek Jacques Vermeire niet mee. Hij moest deze week afscheid nemen van zijn levenspartner Muriel De Neve (46). Zij overleed in het Imelda ziekenhuis van Bonheiden na een lang gevecht tegen kanker. Muriel De Neve laat vier kinderen, een kleinkind, twee stiefkinderen en een man achter. Het is niet de eerste keer dat Jacques Vermeire afscheid moet nemen van een geliefde. Begin 2013 verongelukte Martine Coppens, de ex-vrouw van de acteur, op de E40 in Haasrode.

Joke van de Velde na anderhalf jaar nog eens van de grond

Joke van de Velde na anderhalf jaar nog eens van de grond


Het is gebeurd: Joke van de Velde is nog eens van de grond gegaan. De ex-Miss België houdt al een tijdje een website bij voor radiozender Q-music waarop ze aangeeft of het recent ‘nog eens prijs’ was. Het antwoord was steevast negatief, tot nu. ‘De paashaas is zaterdagavond bij mij langsgeweest, dus ik zeg volmondig JA op de vraag ‘is Joke al van de grond gegaan’’, vertelde ze op Q-music. Wie de gelukkige paashaas was, is alsnog een goed bewaard geheim. Wel liet Joke al weten dat het voorlopig niet voor herhaling vatbaar is. Was de paashaas dan een beetje uit conditie of wil Joke gewoon vrienden blijven zonder meer?

Nederlandse ‘Eurosong’-kandidaat beledigt Axel Hirsoux

Nederlandse ‘Eurosong’-kandidaat beledigt Axel Hirsoux


Waylon en Ilse DeLange vertegenwoordigen Nederland tijdens het komende Eurovisiesongfestival in Denemarken. En zoals Nederlanders zijn, hebben ze het hart op de tong. Zo ook Waylon blijkbaar. De zanger toont weinig respect voor onze Axel Hirsoux en de Deense inzending. ‘Ik merk dat de meeste inspiratie van YouTube is gekomen’, zegt hij. ‘Er doet een tweedehands Paul Potts mee, de operazanger die Britain's Got Talent won, en een Deense Bruno Mars-imitator.’ Met Potts verwijst hij naar Axel Hirsoux, die ons land zal vertegenwoordigen met ‘Mother’.

Actrice Lupita Nyong'o is mooiste persoon ter wereld volgens People

Actrice Lupita Nyong'o is mooiste persoon ter wereld volgens People


De Mexicaans-Keniaanse actrice Lupita Nyong'o is door het magazine People uitgeroepen tot mooiste persoon van 2014. De 31-jarige actrice, die vooral bekend is door haar bekroonde rol in "12 Years a Slave", volgt in de voetsporen van beroemdheden als Gwyneth Paltrow, Julia Roberts en Tom Cruise. Lupita Nyong'o werd begin deze maand door het cosmeticabedrijf Lancôme uitgekozen als gezicht voor de nieuwe campagnes van het bedrijf. Volgens het cosmeticabedrijf kozen ze voor de actrice omdat ze een unieke schoonheid heeft, die soms sterk maar evengoed delicaat lijkt.

Ex-judoka Gella Vandecaveye breekt ribben bij zware val in Alpen

Ex-judoka Gella Vandecaveye breekt ribben bij zware val in Alpen


Voormalig topjudoka Gella Vandecaveye is het brokkenmaken nog niet verleerd. Tijdens een skitrekking in het hooggebergte van de Alpen viel ze in een afgrond. Dat meldt Vandecaveye zelf via haar Facebookpagina. "Ik weet niet hoe diep ik gevallen ben, maar ik weet wel dat een boom mijn val gestopt heeft en mijn rugzak mijn val gebroken." De 40-jarige Vandecaveye is zwaar gehavend uit het ongeluk gekomen. Naast een hoofdwonde zit ze nu ook met een aantal gebroken en gekneusde ribben. "Soms trekt het gevaar me aan en is het boeiend om de limieten af te tasten, maar bij deze afdaling was ik omwille van een geaccidenteerde piste erg behoedzaam. Dit dom ongeval had veel grotere gevolgen kunnen hebben, maar het eerste wat een judoka leert, is vallen, en ook weer opstaan", zegt Vandecaveye met een kwinkslag. Gellaatje toch!

Wie betaalt 18.500 euro voor een ontmoeting met Brad Pitt?

Wie betaalt 18.500 euro voor een ontmoeting met Brad Pitt?


Je ontmoet niet elke dag een superster als Brad Pitt. Maar als je er een flinke som voor over hebt, kan het misschien toch. Binnenkort geeft de acteur immers een exclusieve gala-avond voor het goede doel. Wie er 18.500 euro voor over heeft, kan zich een toegangsticket aanschaffen op Groupon.be. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke avond: een feestmenu bereid door sterrenchefs, optredens van Bruno Mars en Kings of Leon en een heuse after-party. En dat mag natuurlijk ook wel voor dit - niet onaardig - bedrag. De opbrengst van het gala gaat naar de bouw van milieuvriendelijke huizen in gebieden die getroffen zijn door het noodlot.

Bodyguards Michael Jackson schrijven boek over wereldster

Bodyguards Michael Jackson schrijven boek over wereldster


'Remembering The Time: Protecting Michael Jackson In His Final Days' is de titel van het boek dat voormalige bodyguards Javon Beard en Bill Whitfield begin juni releasen over hun werkgever Michael Jackson. Ze beschrijven onder andere hoe ze voor The King of Pop op pad moesten om mysterieuze vrouwen op te pikken, dat hun baas grote geldproblemen had en hoe hij zijn kinderen bestrafte.  Zo schrijven de bodyguards dat ze soms maanden niet uitbetaald kregen. Toen Bill Whitfield zijn baas daarop attendeerde, ging de muzikant voor 10.000 dollar winkelen totdat zijn creditcard werd geweigerd. Ondanks de negatieve anekdotes willen de beveiligers hun ex-baas niet in een kwaad daglicht stellen. "Het is geen bitter verhaal", weet een ingewijde. "Ze waren erg aan hem gehecht en hielden van zijn kinderen, maar beschrijven hem als iemand die omringd was door stelende managers en assistenten."

Mr. Bean gaat scheiden

Mr. Bean gaat scheiden


Rowan Atkinson (59), alias Mr. Bean, heeft zijn vrouw Sunetra (56) na een huwelijk van 23 jaar verlaten. De Britse komiek heeft haar ingeruild voor een veel jonger exemplaar: de 31-jarige actrice Louise Ford. Ook al draagt Rowan zijn trouwring nog, het is menens. Hij en Louise verschijnen steeds vaker samen in het openbaar en stoppen hun genegenheid niet weg. De eerste vermoedens dat het minder goed ging tussen Rowan en zijn echtgenote staken in februari de kop op: de acteur, met een fortuin van 85 miljoen euro één van de rijkste Britse tv-persoonlijkheden, verliet toen de echtelijke woning en verhuisde naar een appartement in de buurt. Rowan en Sunetra hebben een zoon en een dochter: Ben (20) en Lily (19).

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook