Filmreleases van de week!

Filmreleases van de week!


Dit zijn de nieuwe filmreleases van deze week!

A haunted house 2

A haunted house 2


Nadat Malcolm zijn bezeten vriendin Kisha heeft verloren in een auto-ongeluk valt hij voor Megan, een alleenstaande moeder van twee kinderen. Als hij verhuist naar een nieuwe woning met de familie ontdekt Malcolm bizarre paranormale gebeurtenissen rond de kinderen en het huis. Om de zaken nog te verergeren komt de uit de dood herrezen Kisha aan de overkant van de straat wonen.

Cast: Marlon Wayans, Jaime Pressly, Essence Atkins, Marlene Forte, David Koechner, Dave Sheridan, Nick Swardson

Genres: Komedie, Horror

Booster

Booster


Booster brengt het leven in kaart van een stel jongeren die zich amuseren op de pleintjes in de voorstad en pronken met hun opgefokte brommertjes. Achter hun quasi onverschillige façade worstelen ze met tienerproblemen: de eerste verliefdheid, de status in de groep en het vage besef dat er meer moet zijn in het leven dan dit. In Booster vecht BMX-er Brent zijn kleine oorlogje uit met streetracer Jimmy. De inzet van de strijd: de liefde van ‘het meisje’, maar ook stille ambities en verborgen pijnen.

Cast: Aäron Roggeman, Anna Jaeger, Jurgen Delnaet, Joke Devynck, Maurits De Baets, Lisa Ahenkona, Kader Gurbüz

Genre: Drama

Joe

Joe


In de gemene en ruige wereld van een stadje in Texas probeert de ex-gevangene Joe Ransom zijn duistere verleden achter zich te laten. Hij leidt een eenvoudig leven. Overdag werkt hij bij een houtbedrijf, 's nachts drinkt hij. Maar wanneer de vijftienjarige Gary - een jongen die zijn familie probeert te onderhouden - in het stadje aankomt, wanhopig op zoek naar werk, heeft Joe een manier gevonden om te boeten voor zijn zonden, om eindelijk iemands held te kunnen zijn.

Cast: Nicolas Cage, Tye Sheridan, Heather Kafka, Adriene Mishler, Sue Rock, Ronnie Gene Blevins, Erin Elizabeth Reed

Genre: Drama

The Invisible Woman

The Invisible Woman


Nelly, een gelukkig getrouwde onderwijzeres, wordt achtervolgd door haar verleden. Gekweld door wroeging en schuldgevoel denkt ze terug aan haar relatie met Charles Dickens. Dickens - beroemd, manipulerend en emotioneel geïsoleerd binnen zijn succes – wordt verliefd op Nelly, die uit een acteursfamilie komt. Het theater is een belangrijke arena voor Dickens, een man die emotioneel stabieler is in zijn werk en op het podium dan in het echte leven. Nelly wordt Dickens’ muze en de focus van zijn passie. Maar geheimhouding is de prijs die ze betalen en Nelly wordt veroordeeld tot een leven in onzichtbaarheid...

Cast: Ralph Fiennes, Kristin Scott-Thomas, Felicity Jones, Michelle Fairley, Tom Hollander, Tom Burke, Joanna Scanlan

Genre: Drama

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook