Niet te missen op tv (30 april t.e.m. 6 mei)

Is er iets op de buis de komende dagen? Zeer zeker!

Niet te missen op tv (30 april t.e.m. 6 mei) © -

Van God los

De zeventienjarige Stan en de kleine crimineel Maikel schieten een man dood. De lokale maffia is onder de indruk en vraagt de twee om nog meer klussen op te knappen. De jongens maken al snel carrière in het doodseskader van de drugsmaffia. Wanneer Maikels vriendin Anna ontdekt waar hij mee bezig is, vraagt ze Stan om hulp. Kiest hij voor Maikel of voor Anna?

Misdaadfilm van Pieter Kuijpers met Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Huub Stapel, …
2BE, woensdag 30 april, 22u50

Neem deze film op vanop afstand

Top of the Lake

Top of the Lake © -


Felbejubelde thrillerserie van Jane Campion, die werd gedraaid in Nieuw-Zeeland. Op het Zuidereiland stapt een twaalfjarig meisje een bergmeer in, maar ze wordt gered voor ze bevriest of verdrinkt. Het meisje blijkt zwanger te zijn. De politie doet een beroep op Robin Griffin, die gespecialiseerd is in het werken met minderjarigen.

Met Elisabeth Moss
Canvas, woensdag 30 april, 23u05

Neem dit programma op vanop afstand


Made of Honor

Made of Honor © -


Tom Bailey, een verstokte rokkenjager, komt tot het besef dat hij verliefd is op zijn beste vriendin Hannah. Hij wil haar ten huwelijk te vragen als ze weer thuis komt van een zakenreis in Schotland. Maar dan blijkt dat ze wil trouwen met een welgestelde Schot.

Romantische komedie van Paul Weiland met Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kadeem Hardison, …
VIJF, donderdag 1 mei, 20u35

Neem deze film op vanop afstand


The Godfather: Part II

The Godfather: Part II © -


Michael Corleone staat aan het hoofd van het imperium dat door zijn vader Vito werd opgericht. Wanneer de familie samenkomt om de eerste communie van Michaels zoon Anthony te vieren, wordt tijdens het feest een samenzwering tegen de nieuwe peetvader gesmeed. Intussen ontdekt hij dat zijn vrouw Kay een abortus achter de rug heeft en dat ze hem wil verlaten. De rivaliteit met de andere gangsterfamilies zit Michael hoog en hij besluit orde op zaken te stellen. Hij slaat de handen in mekaar met zijn rivaal Hyman Roth, een Joodse maffiabaas die in Las Vegas de touwtjes in Las Vegas in handen heeft.

Misdaadfilm van Francis Ford Coppola met Al Pacino, Diane Keaton, Robert De Niro, ...
Canvas, vrijdag 2 mei, 20u40

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Al Pacino bij MovieMe


Brüno

Brüno © -

Brüno is een flamboyante homoseksuele modereporter uit Oostenrijk met zijn eigen tv-show ‘Funkyzeit’. Wanneer hij in Europa minder populair begint te worden trekt hij naar Los Angeles. Daar wil hij samen met zijn hulpje Lutz de weg naar de roem inslaan.

Komedie van Larry Charles met Sacha Baron Cohen, Gustaf Hammarsten, Josh Meyers, …
2BE, vrijdag  2 mei, 23u30

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'Borat' met Sacha Baron Cohen bij MovieMe

Agnetha - ABBA & After

Agnetha - ABBA & After © -


Muziekdocumentaire van Samantha Peters over de comeback van voormalig ABBA-zangeres Agnetha Fältskog, die op haar vijftiende de Zweedse hitparade veroverde met eigen songs. Later werd ze één van de gezichten van ABBA en tegenwoordig staat ze opnieuw op het podium met haar eigen liedjes.

Nederland 3, zaterdag 3 mei, 21u25

Neem dit programma op vanop afstand


The Tourist

The Tourist © -


Elise heeft haar man, een gezocht gangster, al een jaar niet gezien. Een politieteam volgt haar dag en nacht in de hoop hem op het spoor te komen. Dan stuurt haar geliefde haar een briefkaart met een opdracht: reis naar Venetië en zoek een man uit zodat de politie denkt dat ik het ben. Op de trein strikt ze wiskundeleraar Frank Tupelo.

Spionagefilm van Florian Henckel von Donnersmarck met Angelina Jolie, Johnny Depp, Timothy Dalton, …
VIER, zaterdag 3 mei, 22u05

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Johnny Depp bij MovieMe


Flawless

Flawless © -


Londen in de jaren zestig. Laura Quinn is één van de eerst vrouwelijke managers in Groot-Brittannië. Ze werkt bij London Diamonds, de wereldleider in de handel in edelstenen. Toch valt ze in dat mannenwereldje ten prooi aan discriminatie en nog klimmen op de carrièreladder zit er niet in. Op een dag krijgt ze haar ontslag. Laura zint op wraak en plant een grootse diamantroof, samen met de man die elke avond haar bureau schoonmaakte.

Misdaadfilm van Michael Radford met Demi Moore, Michael Caine, Joss Ackland, …
vtm, zaterdag 3 mei, 23u55

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'The Joneses' met Demi Moore bij MovieMe


Perfect Predators

Perfect Predators © -


Documentaire over haaien. Die indrukwekkende vissen worden in films vaak afgeschilderd als wrede moordenaars. In werkelijkheid zijn het onderschatte, vakkundige jagers. Maar de mens bedreigt hun bestaan …

Animal Planet, zondag 4 mei, 20u05

Aanrijding in Moscou

Aanrijding in Moscou © -


In de Gentse volkswijk Moscou schampt Matty de vrachtwagen van Johnny. Die is uiteraard kwaad, maar Matty laat zich niet uit haar lood slaan en zet hem op zijn plaats. De vrachtwagenchauffeur is helemaal onder de indruk en belt haar op, maar ze wil niet van zijn excuses weten. Een paar dagen later staat hij voor haar deur en stelt voor om haar kofferbak te repareren, waarna de vonk overslaat …

Komedie van Christophe Van Rompaey met Barbara Sarafian, Jurgen Delnaet, Johan Heldenbergh, …
vtm, zondag 4 mei, 20u25

Neem deze film op vanop afstand


Smack the Pony

Smack the Pony © -


Eerste seizoen van de Britse - soms absurde - sketchreeks.

Acht, vanaf maandag 5 mei omstreeks 19u00

Neem dit programma op vanop afstand


Fairly Legal

Fairly Legal © -


Tweede seizoen van de reeks over ex-advocate Kate, die aan het werk is als bemiddelaar. In deze aflevering: Kate keert terug bij Reed & Reed om te bemiddelen in een zaak van een oudere man die door de nalatigheid van zijn werkgevers schade heeft opgelopen.

Met Sarah Shahi
VIJF, vanaf maandag 5 mei wekelijks omstreeks 21u30

Neem dit programma op vanop afstand

Eurovisiesongfestival

Eurovisiesongfestival


Rechtstreekse uitzending van de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival, vanuit Kopenhagen, Denemarken. De presentatie is in handen van Nikolaj Koppel, Pilou Asbæk en Lise Rønne. Eva Daeleman en Peter Van de Veire geven commentaar, en de Belgen zijn met Axel Hirsoux als tiende aan de beurt.

Een, dinsdag 6 mei, 21u00

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook