De week in showbizzland (2 mei)

De week in showbizzland (2 mei)


De telefoon van Ian Thomas staat niet stil sinds hij op tv kwam in de States, een paar Amerikaanse journalisten menen te weten dat Rihanna zwanger is, een Limburgse stripster die in Komen Eten opdook wil de nieuwe Lesley-Ann Poppe worden en bij VIER beloven ze na het kreeftenincident met Piet Huysentruyt op te passen met het gebruik van levende dieren in amusementsprogramma's. Hier komen de opmerkelijkste nieuwtjes uit de wereld van de sterren van de afgelopen week!

De Lau ontkracht geruchten: ‘Ik verhuis niet naar België’

De Lau ontkracht geruchten: ‘Ik verhuis niet naar België’ © photonews


Laurens Nuyens verhuist voorlopig niet naar België. Het gerucht dat hij een verhuis overwoog stond in Dag Allemaal. Het blad publiceerde een interview met zijn West-Vlaamse vriendin Leentje waarin werd gesuggereerd dat hij bij haar in Brugge zou intrekken, maar De Lau veegt de roddels vakkundig van tafel: ‘Ik ben bezig met twee superprojecten en zou nooit de kansen laten glippen die ik hier krijg’, klinkt het kordaat bij de broer van Astrid.

Amerikaanse media speculeren over zwangerschap Rihanna

Amerikaanse media speculeren over zwangerschap Rihanna © photonews


Is Rihanna zwanger? Met een echofoto van een buik met daarin een biljet van honderd dollar wakkert ze de geruchten aan. Ze postte de foto op Instagram. Het feit dat ze naar verluidt al een paar weken niet meer drinkt en niet meer rookt lijkt volgens de media ook te wijzen op een zwangerschap. Er werd zelfs geschreven dat Rihanna samen met haar assistent een babykledingwinkel bezocht, en dat rapper Drake er voor iets tussenzit. Begin april werden die geruchten al eens ontkracht: ‘Moeder zijn is het laatste waaraan Rihanna denkt. Ze heeft niet eens een relatie’, vertelde een bron dichtbij de zangeres toen. Overigens werkte ze de afgelopen dagen alweer twee pikante fotoshoots af: een schaarsgeklede sessie voor Vogue en een compleet naakte shoot voor een Frans magazine.

Vrouw Robbie Williams verwacht opnieuw kindje

Vrouw Robbie Williams verwacht opnieuw kindje © photonews


Wie zeker zwanger is, is Ayda Field, de grote liefde van Robbie Williams. Voor Ayda en Robbie gaat het hun tweede worden, want ze hebben al een dochter die Theodora Rose heet. De Britse zanger kondigde het nieuws aan op Twitter.

Axel Hirsoux vertrokken naar Denemarken

Axel Hirsoux vertrokken naar Denemarken © photonews


Het zijn spannende tijden voor Axel Hirsoux, want de gemoedelijke zanger is vertrokken naar de Deense hoofdstad. Dinsdag vertegenwoordigt hij daar België op het Eurovisiesongfestival. Zijn ouders zwaaiden hem uit in Zaventem, waar hij voor het eerst op een vliegtuig stapte. Hij wil vooral genieten in Kopenhagen: ‘Erbij zijn is al meer dan ik ooit heb durven te hopen. Maar het zou natuurlijk mooi zijn om in de finale te geraken. Ik hoop op een goede plaats, maar welke is niet zo belangrijk’, vertelt hij. Bookmakers dichten hem de vijfde stek toe.

Prins Harry is opnieuw single

Prins Harry is opnieuw single © -


Het is over en uit tussen Prins Harry en Cressida Bonas. Harry had bijna twee jaar lang een relatie met Cressida, en vorige maand werd zelfs het gerucht de wereld ingestuurd dat de twee trouwplannen hadden, toen het meisje voor het eerst een koninklijk evenement mocht bijwonen. Niets blijkt minder waar: volgens het Amerikaanse blad People dumpte de prins haar omdat ze teveel aandacht nodig had.

‘Ik ben mooier dan Lesley-Ann, zeggen ze’

‘Ik ben mooier dan Lesley-Ann, zeggen ze’ © -


Veel deelneemsters aan Komen Eten voelen zich geroepen om de nieuwe Lesley-Ann Poppe te worden. Vorig jaar was er Joyce, die niet goed wist hoe ze koffie moest zetten, en afgelopen week maakte de blonde Els Meyvisch furore in het programma. Bij VIER zegden ze niet neen tegen de ex-stripster die niet op haar mondje gevallen is. ‘Lesley-Ann stond in Playboy, en waarom niet? Ik zou ook direct ja zeggen als ze me vroegen. Men zegt mij trouwens vaak dat ik veel mooier ben dan haar’, aldus de Limburgse. Eerder dook Els al eens op in Belgium’s Got Talent waar ze Karen Damen schoffeerde nadat die haar afwees. Met de uitspraak ‘Die van K3 zijn ook over de dertig, maar in tegenstelling tot mij gedragen ze zich als kinderen’ legde ze Damen het zwijgen op. Ze laat trouwens fijntjes weten dat ook de makers van Belgium’s Got Talent haar zelf gevraagd hadden om het programma wat meer ‘pigment’ te’ geven.

Geen kopers voor appartement Jo De Poorter

Geen kopers voor appartement Jo De Poorter © photonews


Jo De Poorter zette onlangs zijn appartement in Antwerpen te koop voor het zachte prijsje van zeshonderdzestigduizend euro, maar ondanks het feit dat hij de finesses van de immobiliënsector kent omdat hij het programma TV Makelaar presenteerde, raakte het stulpje niet verkocht. Dus besliste hij er zelf te blijven wonen. ‘Ik zie opeens de kwaliteiten van het pand weer’, legt De Poorter uit. ‘De afgelopen maanden ben ik in Antwerpen op zoek gegaan naar iets vergelijkbaars, maar ik heb niets gevonden dat mij bevalt. Het is alsof je eraan denkt om weg te gaan bij je vrouw, en ineens al haar positieve punten weer ziet. Maar de prijs is nooit een discussiepunt geweest, iedereen vond die redelijk’, benadrukt hij in Story.

Hond bezorgt Goedele Liekens een hersenschudding

Hond bezorgt Goedele Liekens een hersenschudding

Goedele Liekens herstelt van een hersenschudding. Gelukkig allemaal zonder veel erg. De schuldige is Maurice, haar hond. Die was overenthousiast toen hij Goedele in de tuin zag werken en sprong tegen haar op, waardoor ze hard opzij viel en naar eigen zeggen even van de wereld was. De schade bleef beperkt tot hoofdpijn en een gezwollen kaak.

Gaia: ‘Piet Huysentruyt moet kreeften eerst verdoven’

Gaia: ‘Piet Huysentruyt moet kreeften eerst verdoven’ © photonews

Tv-kijkend Vlaanderen reageerde onthutst toen Piet Huysentruyt de poten van een kreeft uittrok en het dier levend op de barbecue gooide, en da’s voor VIER het sein om de gedragscode over het gebruik van levende dieren in amusementsprogramma’s aan te scherpen. Ze doen dat na een gesprek met Michel Vandenbosch van dierenorganisatie Gaia, die zelfs voorstelde om Huysentruyt te tonen hoe hij een kreeft op een minder pijnlijke manier moet bereiden met een verdovend apparaat. ‘Ik hoop dat Piet openstaat voor dat idee’, zei Vandenbosch. Bij de commerciële zender klinkt het dan weer dat gedane zaken geen keer nemen, maar dat ze in de toekomst wel uitkijken wat ze op tv tonen.

Amerikanen enthousiast over Ian Thomas

Amerikanen enthousiast over Ian Thomas © photonews

Ian Thomas maakte onlangs zijn opwachting in de Amerikaanse show ‘Entertainment Tonight’, en ondanks het feit dat hij slechts een paar minuten aan bod kwam, heeft dat de jongeman geen windeieren gelegd: de telefoon van zijn manager staat niet meer stil. In het programma werd Ian voorgesteld als de nieuwe Justin Bieber en was ook een fragment uit de clip voor zijn single ‘Money’ te zien. Die video werd geregisseerd door Debbie Rowe, de ex van Michael Jackson. In augustus komt Thomas aanzetten met een nieuw album.
 

Trouwplannen voor George Clooney?

Trouwplannen voor George Clooney? © photonews

Iemand die George Clooney goed kent klapt uit de biecht: ‘Hij is verloofd’, luidde het nieuwtje. De gelukkige is zijn vriendin, de zesendertigjarige Amal. Ze zouden niet al te veel poeha willen verkopen rond hun verloving, meldde de anonieme bron aan het Amerikaanse magazine People. Afgelopen woensdag werden de twee gespot in Malibu, in het gezelschap van Cindy Crawford en haar man. Amal zou toen volgens getuigen al een reuzengrote verlovingsring aan haar vinger gehad hebben. Clooney liet zich ooit ontvallen dat hij zich liever niet wil binden. Zijn woordvoerder wil geen commentaar kwijt: ‘Ik spreek hier niet over in naam van mijn cliënt’, meldde hij op kordate wijze.
 
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook