Deze programma's wil je niet missen! (7 t.e.m. 13 mei)

Deze programma's wil je niet missen! (7 t.e.m. 13 mei) © -

The Bourne Identity

Een Italiaanse vissersboot redt een drenkeling met geheugenverlies en twee kogels in zijn rug uit de Middellandse Zee. Tot zijn eigen verbazing beheerst hij verschillende gevechtstechnieken. De man komt er snel achter dat men hem achtervolgt en dus is vluchten noodzakelijk. Hij komt Marie tegen, die hij in vertrouwen neemt, en gaat met haar in Zwitserland op zoek naar zijn identiteit.

Actiefilm van Doug Liman met Matt Damon, Franka Potente, Brian Cox, …
2BE, woensdag 7 mei, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Matt Damon bij MovieMe

Sex and the City 2

Sex and the City 2 © -


Het is twee jaar geleden dat Carrie en Mr. Big in het huwelijksbootje stapten. Ze begint het gevoel te krijgen dat zijzelf en haar man te veel op een traditioneel getrouwd koppel beginnen te lijken. Maar ook Charlotte, Miranda en Samantha hebben hun problemen en ze kunnen dus best een vakantie gebruiken om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen.

Komedie van Michael Patrick King met Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, …
VIJF, donderdag 8 mei, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Sarah Jessica Parker bij MovieMeEurosong 2014 - Kopenhagen

Eurosong 2014 - Kopenhagen © -


Tweede halve finale van het Eurosongfestival, live vanuit Kopenhagen. Onder andere Noorwegen, Ierland en Slovenië treden dit keer aan. Zaterdag kan je kijken naar de ontknoping wanneer de landen die zich kwalificeerden voor de finale het tegen elkaar opnemen.

Een, donderdag 8 mei, Eurosongspecial gevolgd door de tweede halve finale, 20u40
Finale op zaterdag om 21u00Clear and Present Danger

Clear and Present Danger


De vooraanstaande zakenman Hardin en zijn gezin worden vermoord. Ze waren vrienden van de president. CIA-onderdirecteur Jack Ryan ondekt dat er banden bestaan tussen een Colombiaans drugskartel en een belangrijke figuur uit de omgeving van het staatshoofd. Diepgaand onderzoek wijst uit dat de president zelf waarschijnlijk ook niet vrijuit gaat ...

Thriller van Phillip Noyce met Harrison Ford, Willem Dafoe, Anne Archer, …
VIER, vrijdag 9 mei, 22u20

Neem deze film op vanop afstand

Meer films met Harrison Ford bij MovieMe

Hanging Up

Hanging Up © -


Eve staat aan het hoofd van een evenementenbureau en moet alleen voor haar oude, dementerende vader Lou zorgen. Wanneer zijn gezondheidstoestand verslechtert en hij in het ziekenhuis wordt opgenomen, kan ze het niet meer alleen aan. Ze verwacht dan ook hulp van haar zussen Georgia en Maddy.

Tragikomedie van Diane Keaton met Diane Keaton zelf, Walter Matthau, Meg Ryan, …
VIJF, vrijdag 9 mei, 22u25

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk 'Mad Money' met Diane Keaton bij MovieMe


Vera

Vera © -


Start van het vierde seizoen van de Britse misdaadserie, die gebaseerd is op de boeken van Ann Cleeves.
On Harbour Street. Vera onderzoekt de geheimzinnige dood van de gepensioneerde Margaret Kraszewski op een drukke trein. Het onderzoek voert haar naar een straat in een ingeslapen kuststadje. De lokale gemeenschap verbergt iets en bovendien blijkt dat de dochter van Vera’s collega Joe een kroongetuige is in de zaak.

Met Brenda Blethyn
Canvas, zaterdag 10 mei, 20u40

Neem dit programma op vanop afstand


Rising Sun

Rising Sun © -


Cheryl Lynn Austin werd om het leven gebracht in de vestiging van een Japans bedrijf in Los Angeles. Rechercheur Web Smith onderzoekt de zaak. Een vreemd telefoontje brengt hem in contact met John Connor, een hoofdinspecteur met onbetaald verlof die niet bepaald een goede reputatie heeft. In eerste instantie beschouwt men de moord als een uit de hand gelopen seksspelletje en op basis van videobeelden blijkt dat Eddie Sakamura de dader is, maar John en Web ontdekken dat er met de tape geknoeid werd.

Misdaadfilm van Philip Kaufman met Sean Connery, Wesley Snipes, Cary-Hiroyuki Tagawa, ...
2BE, zaterdag 10 mei, 22u50

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Sean Connery bij MovieMe


Triggerfinger in Paradiso

Triggerfinger in Paradiso © -


Concert van de rockband, opgenomen in Paradiso te Amsterdam.

Nederland 3, nacht van zaterdag 10 op zondag 11 mei, 00u45

Neem dit programma op vanop afstand
 

 

Showtime

Showtime © -


Rechercheur Mitch Preston moet samenwerken met rekruut Trey Sellars, die ooit droomde van een carrière in de showbizz. Wanneer Mitch een crimineel wil inrekenen, helpt Trey de opdracht naar de vaantjes door zijn oude vrienden van de televisie erbij te halen. Mitch is kwaad, maar het incident brengt tv-producer Chase Renzi op het idee om Mitch en zijn manschappen tijdens hun werk te volgen ...

Komedie van Tom Dey met Robert De Niro, Eddy Murphy, Rene Russo, …
VIER, zondag 11 mei, 15u00

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Robert De Niro bij MovieMe


Verhekst!

Verhekst! © -


Nieuwe Amerikaanse tienersoap (Originele titel: Every Witch Way). Emma verhuist met haar vader naar een voorstad van Miami. Haar moeder is overleden en heeft haar nooit het familiegeheim kunnen vertellen:  Emma is de volgende in een lange generatie van heksen.

Met Paola Andino
Nickelodeon, vanaf maandag 12 mei elke weekdag omstreeks 19u00


Reclame AUB: WK-editie

Reclame AUB: WK-editie © -


Spelprogramma rond komische reclamefilmpjes dat volledig in het teken staat van het WK Voetbal. Drie teams nemen het tegen elkaar op met als inzet een reis naar Brazilië. Ze krijgen hulp van Vanessa Hoefkens, Koen Wauters en Leo Van der Elst. Presentatie: Nathalie Meskens.

vtm, maandag 12 mei, 20u35

Neem dit programma op vanop afstand


 

Chris Rock: Kill the Messenger

Chris Rock: Kill the Messenger © -


Comedyspecial van de Amerikaanse stand-upkomiek Chris Rock, met stukken uit optredens in Londen, New York en Johannesburg.

Acht, maandag 12 mei, 22u40

Neem dit programma op vanop afstand


Dockland: Yalta’s Last Secret

Dockland: Yalta’s Last Secret © -


Documentaire van Nicolas Jallot over het lot van twee miljoen Russische, Oekraïense en Baltische nationalisten die na de Conferentie van Jalta werden teruggestuurd naar de Sovjet-Unie en daar in strafkampen terechtkwamen. Liechtenstein weigerde als enige land om hen uit te leveren. Generaal Holmston-Smislowsky ijverde ervoor om mensen veilig over te brengen naar Argentinië, waar hun nakomelingen nu nog altijd wonen.

Canvas, dinsdag 13 mei, 20u55
 

Jambers in de Politiek

Jambers in de Politiek © -


Reportagereeks waarin Paul Jambers Kris Peeters, Bart De Wever, Maggie De Block, Johan Vande Lanotte, Gerolf Annemans en Wouter Van Besien op de voet volgt terwijl ze de verkiezingen voorbereiden.

vtm, vanaf dinsdag 13 mei elke weekdag omstreeks 21u50


Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook