Het showbizznieuws van de week (16 mei)

Wat gebeurde er bij onze bekende medemensen? Je leest het hier!

Het showbizznieuws van de week (16 mei) © -


Had Josje tegelijkertijd een relatie met Johnny De Mol én met Kevin Janssens? Wat deden Nicole en Hugo naakt in de lift? Is Jay-Z al bekomen van het pak slaag dat hij van z'n schoonzus kreeg? Je verneemt er alles over in het showbizznieuws!

Had Josje al relatie met Kevin Janssens ten tijde van Johnny De Mol?

Had Josje al relatie met Kevin Janssens ten tijde van Johnny De Mol? © photonews


Josje Huisman liet een paar dagen geleden via de sociale media weten dat ‘de leeuw Kevin Janssens een jaar geleden zijn tanden in haar zette’. Dat zou moeten betekenen dat de tortelduifjes één jaar samen zijn, maar de uitspraak van de K3-zangeres veroorzaakte heel wat wenkbrauwgefrons, want een jaar geleden leek het er toch sterk op dat ze nog een relatie had met Johnny De Mol. ‘We zijn erachter gekomen dat we misschien toch niet zo goed bij mekaar passen’: zo klonk de aankondiging van haar breuk met de Nederlandse acteur. Die uitspraak deed ze in het showbizzprogramma RTL Boulevard … vorige zomer.

Solange Knowles trakteerde Jay-Z op pak slaag

Solange Knowles trakteerde Jay-Z op pak slaag © photonews


Mannen en hun schoonzussen: het is vaak geen evidente relatie. Jay-Z kan er van meespreken sinds Solange - de zus van Beyoncé dus - hem een paar welgemikte meppen en schoppen verkocht in een lift. Alles werd opgenomen door een camera die in de lift hing, en de sluwe dames en heren van de entertainmentsite TMZ.com konden de beelden bemachtigen. Uiteraard werd de video online gezet. Daarop is te zien hoe Solange pas kalmeert wanneer een bodyguard haar vastgrijpt. Diezelfde man blokkeert ook de lift, wellicht om te voorkomen dat anderen lucht kregen van het voorval. Missie mislukt dus. Waarom Juffrouw Knowles haar zwager te lijf ging weten we niet. Er werd beweerd dat hij een opmerking maakte over haar kapsel.

Barbara Sarafian krijgt hoofdrol in nieuwe krimiserie

Barbara Sarafian krijgt hoofdrol in nieuwe krimiserie © photonews


Fans van krimi’s van eigen bodem mogen reikhalzend uitkijken naar een nieuwe tiendelige politieserie op vtm. De reeks kreeg de werktitel ‘Oude Vossen’ mee en Barbara Sarafian (derde van links op de foto) speelt de hoofdrol. Ze kruipt in de huid van Sara Roose, een ambitieuze politievrouw. Ook Karel Vingerhoets, Jappe Claes en Vic De Wachter maken deel uit van de cast. Het is nog niet duidelijk wanneer we de serie op tv mogen verwachten.

‘We stonden vaak poedelnaakt in de lift’

‘We stonden vaak poedelnaakt in de lift’ © photonews


Nicole en Hugo doen in P-Magazine een boekje over over hun seksleven én hun geld. ‘Tja, vroeger was het iets explosiever. We woonden nog op de derde verdieping. Telkens we thuiskwamen van een optreden, hielden we in de lift een wedstrijd ‘om ter snelst uitkleden’, die Hugo altijd won. Da’s één keer beschamend afgelopen toen de liftdeur openschoof en de buurman ons stond aan te staren. We waren allebei poedelnaakt, natuurlijk. Op de vraag hoe rijk ze eigenlijk zijn wilde geen van de twee antwoorden, maar er werd toch een tipje van de sluier opgelicht: ze zouden 2250 euro per 15 minuten krijgen. ‘Van die 2250 euro gaat er maar 1400 euro naar ons. De rest is voor het management en de klankman’, verklapten ze. Zo, dat weten we dan ook alweer!

Angelina Jolie gaat minder acteren

Angelina Jolie gaat minder acteren © photonews


Angelina Jolie neemt een acteerpauze. Ze kondigde dat aan tijdens de première van de Disneyfilm ‘Maleficent’ - waarin ze een rol vertolkt - in Londen. Ze wil zich concentreren op regisseren en zal heel wat selectiever omgaan met het aannemen van rollen in films. Daarnaast wil Angelina zich verder bezighouden met vluchtelingenwerk voor de Verenigde Naties.
 

'Tanja Dexters ging naakt voor 5000 euro'

'Tanja Dexters ging naakt voor 5000 euro'

Pascale Bal ging uit de kleren voor 10 000 euro, Tanja Dexters voor 5000 euro en Inge Moerenhout vroeg 12 000 euro. Katia Alens en Tania Kloek waren het goedkoopst met telkens 2500 euro’: Dennis Black Magic voelde plots de behoefte om vanuit de gevangenis te laten weten welk bedrag hij moest neertellen om BV’s zonder kleren voor de lens te krijgen. Black Magic, die bekend werd als fotograaf, pornoregisseur en metalgitarist, heeft in de nor weinig contact met de buitenwereld, maar hij kan wel twitteren. De dames waarover hij spreekt haalden collectief hun schouders op bij het lezen van zijn tweet: ‘Het is typisch voor Dennis om op tijd en stond eens om aandacht te schreeuwen. Ik maak hier geen zaak van, daar steek ik mijn energie niet in’, klinkt het bij één van hen. Zelf ontkent Black Magic dat hij de boodschap verstuurde: hij beweert dat iemand anders in zijn naam twittert.

Pippa Middleton moet opkrassen bij The Daily Telegraph

Pippa Middleton moet opkrassen bij The Daily Telegraph © photonews


Pippa Middleton schreef tot voor kort columns voor ‘The Daily Telegraph’, maar de krant ziet een verdere samenwerking niet zitten. De reden: geen mens leek geïnteresseerd te zijn in haar schrijfsels over de beste oesterrestaurants, de favoriete gerechten van het roeiteam van de universiteit van Cambridge en nog meer van dat fraais. Een kleine troost voor de zus van Kate: haar hond Lupo is uitgekozen als hoofdpersonage in een nieuwe boekenreeks voor kinderen. In september zouden zijn avonturen in de boekenwinkelrekken moeten liggen.

‘Waarom loopt Joke Van de Velde altijd te mopperen?’

‘Waarom loopt Joke Van de Velde altijd te mopperen?’ © photonews


De reputatie van de Miss België-verkiezing is niet meer wat ze geweest is. Een tijd geleden werden er al twijfels geuit over het eerlijke verloop van de stemming, en ook Joke Van de Velde liet zich kritisch uit over de organisatie omdat ze verplicht werd om zowel Miss Oost- als West-Vlaanderen te organiseren. Véronique De Kock neemt de verdediging van de organisatoren op zich: ‘Ik begrijp niet waarom Joke altijd moppert. Ik organiseer Miss Antwerpen en heb in ieder geval niets te klagen’, aldus Véronique. Ook ‘big boss’ Darline Devos wilde een reactie kwijt: ‘Joke Van de Velde schopt nogal wild om zich heen. Ze is gestopt omdat ze zich liever alleen met Miss Oost-Vlaanderen wilde bezighouden, maar dat paste niet in mijn plannen. Ik begrijp het niet zo goed: ik heb zelf nog Miss West-Vlaanderen georganiseerd en je verdient daar goed je geld mee’, aldus Darline.

Justin Bieber verdacht van poging tot diefstal

Justin Bieber verdacht van poging tot diefstal © photonews


De politie van Los Angeles verdenkt Justin Bieber ervan dat hij de gsm van een vrouw probeerde te stelen en voert een onderzoek. Hij trachtte het toestel blijkbaar te pakken te krijgen omdat de dame een foto van hem nam, wat hem niet aanstond. De schermutseling vond plaats op een minigolfterrein in de buurt van San Fernando Valley. ‘Hij wordt verdacht van poging tot diefstal, maar we weten ondertussen dat hij de gsm niet wilde houden. Hij werd nog niet ondervraagd door de autoriteiten’, vertelde een politieagent aan de pers. Bieber pleit onschuldig. Hij moet ook terechtstaan omdat hij deelnam aan een illegale straatrace terwijl hij onder invloed leek te zijn van cannabis en een kalmeringsmiddel. Verder beschuldigt de chauffeur van een limousine hem van agressie en als toemaatje zou hij eieren naar het huis van zijn buren hebben gegooid.

Scarlett Johansson wil een hoop geld van Franse schrijver

Scarlett Johansson wil een hoop geld van Franse schrijver © photonews


Scarlett Johansson eist harde duiten van de Franse schrijver Gregoire Delacourt. Die baseerde een personage uit zijn boek ‘La première chose qu’on regarde’ op de Amerikaanse actrice. Hij verkocht 100 000 exemplaren van de roman. Johansson wil 50 000 euro van hem. ‘De schrijver misbruikt het imago van mijn cliënte en hij gebruikt haar naam zonder haar goedkeuring. Bovendien staan er valse aantijgingen in verband met haar privéleven in’, vertelt de advocaat van Scarlett. ‘Delacourt heeft het recht op creatieve vrijheid. Het boek is een eerbetoon aan haar’, reageren de schrijver en zijn advocate.

‘Veel Vlaamse acteurs hebben het niet breed’

‘Veel Vlaamse acteurs hebben het niet breed’ © photonews


Wie denkt dat alle Vlaamse acteurs een leven vol rijkdom en glamour lijden, denkt maar beter gauw wat anders: uit onderzoek van de Universiteit Gent is namelijk gebleken dat het merendeel van de professionele acteurs en actrices slechts de helft van hun inkomen uit acteren halen. Voor het overige moeten ze bijklussen als zanger(es) of in de horeca gaan werken, en zijn ze vaak aangewezen op een uitkering. ‘De verschillen in inkomens zijn ook erg groot. Zo zitten veel jonge acteurs aan de armoedegrens. Vrouwen hebben het nog moeilijker dan mannen. Niet verwonderlijk dat collega’s regelmatig overwegen om ermee op te houden’, klinkt het bij Michael Pas.
 

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook