Niet te missen op tv (21 t.e.m. 27 mei)

Niet te missen op tv (21 t.e.m. 27 mei) © -

Miami Vice

Ricardo Tubbs en Sonny Crockett verdienen hun geld als rechercheur in Miami. Ze gaan undercover om een drievoudige moord op te lossen, en volgen het spoor van een bende die drugs transporteert naar Zuid-Florida …

Actiefilm van Michael Mann met Colin Farrell, Jamie Foxx, Li Gong, …
2BE, donderdag 22 mei, 20u35

Neem deze film op vanop afstand
Bekijk S.W.A.T. met Colin Farrell bij MovieMe

Legally Blonde

Legally Blonde © -


Elle werd gedumpt door haar vriend, maar besluit zich daar niet bij neer te leggen. Ze volgt hem naar de universiteit van Harvard, waar ze rechten gaat studeren. De jongedame komt er achter dat het studentenbestaan erg verschilt van haar luxeleventje in Los Angeles, maar al snel blijkt dat de studies haar wel liggen. Als kroon op het werk krijgt ze zelfs een moordzaak in de schoot geworpen.

Komedie van Robert Luketic met Reese Witherspoon, Matthew Davis, Selma Blair, …
VIJF, donderdag 22 mei, 20u35

Neem deze film op vanop afstand

Meer films met Reese Witherspoon bij MovieMe

The Other Guys

The Other Guys © -


Terry Hoitz en Allen Gamble krijgen de kans om in de voetsporen te treden van Christopher Danson en P.K. Highsmith, twee legendarische rechercheurs. Hoitz is enthousiast, Gamble zit echter liever veilig achter zijn bureautje. Dan dient zich een zaak aan die niet zo onschuldig is als ze op het eerste zicht lijkt …

Komedie van Adam McKay met Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, …
VIER, vrijdag 23 mei, 20u25

Neem deze film op vanop afstand 


The Voice van Vlaanderen: de finale

The Voice van Vlaanderen: de finale © -


Ontknoping van de talentenjacht. Axelle Red, Bent Van Looy, Regi Penxten en Koen Wauters hebben elk nog één kandidaat over. Die vier leveren strijd voor de overwinning.

vtm, vrijdag 23 mei, 20u35

Neem dit programma op vanop afstand

Mildred Pierce

Mildred Pierce © -


Dramaserie over een alleenstaande vrouw die het moet zien te rooien met haar twee dochters. Glendale, Californië, 1931. Na het vertrek van haar man moet Mildred Pierce een manier vinden om geld te verdienen: ze moet namelijk de opvoeding van haar twee dochters bekostigen. Ondanks het feit dat ze rekening moet houden met haar status, neemt ze een baantje aan als dienster.

Met Kate Winslet
Canvas, vrijdag 23 mei, 22u30

Neem dit programma op vanop afstand

Finale Champions League

Finale Champions League © -


Liveverslag van Real Madrid - Atlético Madrid, de finale van de UEFA Champions League, vanuit het Estádio da Luz in Lissabon. Het is de eerste keer in de geschiedenis van het kampioenenbal dat twee ploegen uit dezelfde stad het tegen elkaar opnemen.

2BE, zaterdag 24 mei, 20u15

Cellular

Cellular © -


Ryan krijgt een telefoontje van een zekere Jessica Martin, die beweert dat ze werd ontvoerd en lukraak een nummer op een oude telefoon draaide. De vrouw vreest voor het leven van haar man en kind en ze smeekt Ryan om hulp. Hij twijfelt eerst, maar raakt daarna overtuigd van de ernst van de situatie. Bijkomend probleem: de batterij van zijn mobiele telefoon staat op het punt om het te begeven, en als hij niet meer bereikbaar is ziet het er niet al te best uit voor Jessica.

Thriller van David R. Ellis met Chris Evans, Kim Basinger, Jessica Biel, …
2BE, zaterdag 24 mei, 23u10

Neem deze film op vanop afstand
Meer films met Chris Evans bij MovieMe

Novastar Live at AB

Novastar Live at AB © -


Concert van Novastar, opgenomen in de AB, waar Joost Zweegers en zijn band hun vierde album ‘Inside Outside’ voorstelden.

Acht, zaterdag 24 mei, 23u35

Neem dit programma op vanop afstand

Tennis: Roland Garros

Tennis: Roland Garros © -

Voor tennisliefhebbers komen er met Roland Garros en Wimbledon weer hoogtijdagen aan. Op Eurosport is er niet alleen de uitzending van de matchen, maar ook ‘Game, Set & Mats’ een tennisshow met drievoudig Roland Garros-winnaar Mats Wilander, die vakkundige assistentie krijgt van Annabel Croft en Barbara Schett.

Dagelijks op Canvas, Eurosport en Nederland 1 vanaf zondag 25 mei

Brokeback Mountain

Brokeback Mountain © -

Twee jonge cowboys die in de zomer van 1963 schapen moeten hoeden op Brokeback Mountain krijgen een verhouding. Later gaan ze ieder hun eigen weg. Als ze elkaar na jaren weer tegenkomen, gaat de bal opnieuw aan het rollen. De situatie blijkt allesbehalve makkelijk.

Drama van Ang Lee met Jake Gyllenhaal, Heath Ledger, Michelle Williams, ...
Canvas, zondag 25 mei, 20u45


Neem deze film op vanop afstand

Meer films met Jake Gyllenhaal bij MovieMe

Quirke

Quirke


Nieuwe BBC-miniserie, gebaseerd op de boeken van John Banville, die al aan vijf landen verkocht werd nog voor de uitzendingen begonnen. Dublin in de jaren 1950. Quirke staat aan het hoofd van de afdeling pathologie. Zijn geadopteerde broer Malachy, die verloskundige is, bemoeit zich met de zaak van een overleden jonge vrouw. Quirke vertrouwt het niet en besluit een volledige lijkschouwing uit te voeren. Hij dreigt zo een geheim te onthullen dat beter verborgen was gebleven.

BBC1, vanaf zondag 25 mei wekelijks omstreeks 22u00

Billy Madison

Billy Madison © -


Billy Madison, de zoon van hotelmagnaat Brian Madison, teert op de reputatie en het geld van zijn vader. Maar na een zakendiner dat slecht afliep, verliest zijn vader alle vertrouwen in hem en besluit hij om de leiding van de hotelketen niet aan zijn zoon, maar aan zijn rechterhand Eric Gordon te geven. Maar Billy vraagt nog één kans.

Komedie van Tamra Davis met Adam Sandler, Darren McGavin, Bridgette Wilson, …
JIM, maandag 26 mei, 22u00

Meer films met Adam Sandler bij MovieMe

Suits

Suits


Tragikomische advocatenserie. Harvey Specter is één van de beste advocaten van Manhattan. Hij promoveert tot senior partner bij Pearson Harden, het bedrijf waar hij werkt. Zijn baas Jessica wil dat hij een nieuwe assistent in dienst neemt,  en hij kiest voor Mike Ross. Die is toevallig het advocatenkantoor binnengelopen om aan een drugsdealer te ontsnappen.

Met Gabriel Macht
vtm, vanaf maandag 26 mei wekelijks omstreeks 22u40

Neem dit programma op vanop afstandBuilding the World Cup

Building the World Cup © -


De driedelige documentaire ‘Building The World Cup’ volgt de (ver)bouw(ing) van drie spectaculaire voetbalstadions. Zo werd het Maracanãstadion, dat in 1950 al dienst deed tijdens het eerste WK in Brazilië en destijds met 183 000 plaatsen het grootste stadion ter wereld was, helemaal verbouwd. Ook de bouw van de Corinthians Arena en de Amazonia Arena hadden heel wat voeten in de aarde.

Discovery Channel, vanaf dinsdag 27 mei, 21u00

The Guilty

The Guilty © -

Driedelige misdaadserie. Mei 2008. Na een burenbarbecue ontdekken Daniel en Claire Reed dat hun vijfjarig zoontje Callum verdwenen is. Wanhopig gaan ze samen met de hulpdiensten op zoek, maar zonder resultaat. Vijf jaar later ontdekt iemand het lichaam van het jongetje tijdens werkzaamheden aan de waterleiding. DCI Maggie Brand krijgt de zaak op haar bord. Vijf jaar geleden was ze ook betrokken bij het onderzoek, maar door zwangerschapsziekte moest ze daar toen mee stoppen. Ondertussen heeft Maggie haar eigen moeilijkheden met haar zoontje Sam, die vijf jaar is, maar ze besluit zich toch vast te bijten in de Callum-zaak.

Canvas, vanaf dinsdag 27 mei wekelijks omstreeks 21u40

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook