Het showbizznieuws van de week (23 mei)

Het showbizznieuws van de week (23 mei) © -


Wout Bru gaat dan toch niet scheiden, Véronique De Kock is de bedreigingen beu, Sven Pichal krijgt om de haverklap post van een homohaatster en Joke Van de Velde lanceert haar eigen bier. Lees verder en verneem er alles over!

Homofobe vrouw bestookt Sven Pichal met brieven

Homofobe vrouw bestookt Sven Pichal met brieven © photonews


Sven Pichal heeft post gekregen van een homohatende vrouw. Volgens de Radio 1-presentator is dat niet de eerste keer: ‘Ik heb weer prijs, het is al de zevende keer’, twitterde hij. Volgens Mevrouw De Becker - zo noemt ze zich - is ‘homoseksualiteit geen geaardheid maar een ziekelijke neiging om in de belangstelling te staan’. ‘Als deze tegennatuurlijke praktijken doorgaan is de totale zedenverwildering weldra een feit. De bijzondere taak van de mens hier op aarde is het zorgen voor en verzorgen van nakomelingen. Mogen er in Vlaanderen nog kinderen geboren worden?’, schrijft ze ook. Pichal zelf denkt er het zijne van en hoopt dat dit het laatste ongewenste schrijfsel is dat hij ontvangen heeft.

Axelle Red geblesseerd na val

Axelle Red geblesseerd na val © photonews


Pech voor Axelle Red: ze maakte namelijk een zware val. Balans: blessures aan haar meniscus en kruisbanden. De onfortuinlijke zangeres zou normaal op zaterdag 24 mei optreden in de Lotto Arena, maar dat concert werd afgelast. Spijtig voor de fans, maar ze krijgen hun geld wel terug.

Sandrine André: ‘Fans van Familie vinden mij een bitch’

Sandrine André: ‘Fans van Familie vinden mij een bitch’ © belga


Soapliefhebbers die hun favoriete programma niet kunnen onderscheiden van de realiteit, het komt maar al te vaak voor. Sandrine André kan ervan meespreken: zij vertolkt al een tweetal jaar de rol van Véronique in de populaire vtm-soap Familie en moet dus in de huid kruipen van een echte feeks. Dat komt haar regelmatig duur te staan als ze over straat loopt: ‘Omdat Véronique zo'n bitchy personage is, lokt ze heel wat reacties uit van de fans. Voorbijgangers roepen me vaak na. Uitdrukkingen à la 'Daar komt de bitch' of 'Zie die gemene uit Familie lopen' zijn dagelijkse kost’, vertelt ze. Maar de actrice laat het niet aan haar hart komen: ‘Dat ze mij maar een bitch vinden, da’s een bewijs dat ik mijn werk goed doe en dat de reeks de mensen na al die jaren nog steeds boeit’, besluit Sandrine.

Proeven van Joke Van de Velde? Het kan binnenkort!

Proeven van Joke Van de Velde? Het kan binnenkort! © photonews


Joke Van de Velde krijgt binnenkort haar eigen bier. Het brouwsel zal op 6 juni worden gelanceerd ter ere van Vaderdag. Er komt een beperkte oplage van duizend stuks, en het goedje zal gebotteld worden in flessen van 75 centiliter. Met 9° zit er ook genoeg alcohol in. Het bier zal geleverd worden met bijbehorend glas en zal niet in de winkel liggen: het is namelijk exclusief bestemd voor de luisteraars van Q-Music. Bij die radiozender melden ze dat het om een fruitig biertje gaat. Hoe je een krat ‘Joke’ moet bemachtigen, wilden ze nog niet verklappen.

Wout Bru gaat dan toch niet scheiden

Wout Bru gaat dan toch niet scheiden © photonews


Het liefdesleven van Wout Bru was de afgelopen maanden gesneden koek voor de boekjes. Aan zijn huwelijk met Suzy leek een einde te komen toen het verhaal werd opgedist dat hij er minaressen op nahield en dat zij uit revanche op zoek was naar een jongere man. Maar nu vertelt Bru aan iedereen die het horen wil dat hij helemaal niet gaat scheiden, sterker nog: ‘Suzy en ik vormen nog steeds een ijzersterk team, en dan bedoel ik niet alleen zakelijk. We gaan helemaal niet scheiden, we zijn nog steeds een koppel. Ik geef toe dat ik niet immuun ben voor vrouwelijk schoon, want ik krijg veel verzoekjes en aandacht, maar dat betekent niet dat ik alles te grabbel ga gooien’, verduidelijkt de bekende kok.

Jan Van Looveren krijgt eigen programma

Jan Van Looveren krijgt eigen programma © photonews


Jan Van Looveren kennen we van ‘Voor Hetzelfde Geld’ of als 'de Joeri' uit 'Trigger Happy', maar binnenkort krijgt hij een eigen programma. De Antwerpse tv-figuur tekende een exclusiviteitscontract bij de VRT. In het nieuwe programma zal Jan uitzoeken wat hij mist in zijn leven omdat hij vaak ‘neen’ moet zeggen door een overvolle agenda. Hij maakt zijn agenda vrij, trekt de wereld in en gaat in op voorstellen en vragen van mensen die hij ontmoet. Wanneer we dat allemaal op de buis te zien krijgen, is nog niet bekendgemaakt.

Jonas Van Geel heeft beet

Jonas Van Geel heeft beet © photonews


Jonas Van Geel laat er geen gras over groeien: het Tegen de Sterren Op-gezicht en zijn vriendin Riet gingen pas kort geleden uit elkaar en er duikt al een nieuwe vrouw op in zijn leven. Het gaat om niemand minder dan actrice Evelien Bosmans, die bekend werd met de film ‘Groenten uit Balen’ en tegenwoordig te zien is in het sketchprogramma ‘Achter de Feiten’. Evelien zelf beweerde even geleden nog dat het gewoon om een stevige vriendschap ging, maar volgens insiders neemt ze een loopje met de waarheid en zouden de twee al samen huisraad hebben uitgekozen voor een appartementje.

Kookboeken Pascale Naessens bekroond in China

Kookboeken Pascale Naessens bekroond in China © photonews


De kookboeken van Pascale Naessens gooien ook in het buitenland hoge ogen. Zowel Mijn Pure Keuken 1 en 2 als Puur Genieten 1 en 2 gingen op de Beijing Cookbook Fair in China met prijzen aan de haal in de categorie 'Best Series'. Daarmee deed Pascale het beter dan de vermaarde Franse kok-auteur Alain Ducasse. Mevrouw Jambers is dus klaar om haar kookbijbels op de wereldwijde markt te brengen.

Hoe het WK te overleven met Annelien

Hoe het WK te overleven met Annelien


Annelien Coorevits gaat voor Vijf werken. Op die zender volgt de ex-miss Ann Van Elsen op als presentatrice van het datingprogramma Singl3s. Ze is al een beetje thuis in die materie, want onlangs schreef ze het boek ‘Eerste Hulp bij Daten’. Bovendien viel de keus ook op haar als gezicht van Club Vijf, een initiatief dat vrouwen die niet van voetbal houden moet helpen om het Wereldkampioenschap te overleven. Ze werd gepolst toen ze deelnam aan de Komen Eten-themaweek met voetbalvrouwen.

Huwelijk Kardashian en West kost miljoenen

Huwelijk Kardashian en West kost miljoenen


Dat het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West niets gewoons gaat worden, hoeven we wellicht niet meer te vertellen. Er is onder meer een optreden van Beyoncé en Jay-Z gepland en dat grapje kost naar verluidt twee miljoen dollar. Da’s het bedrag dat Kim volgens een bron ook al uitgaf aan haar trouwjurk. Verder op de rekening: veiligheidsagenten (3 miljoen), bloemen (1 miljoen), vuurwerk (200 000 dollar) en overige kosten (zeven miljoen). Insiders laten overigens weten dat West nogal paranoia is over het lekken van details wat betreft het huwelijksfeest. Het gaat blijkbaar zelfs zover dat hij aan elke gast een andere trouwlocatie doorgeeft omdat hij niemand meer vertrouwt.

Véronique De Kock: ‘Anti-bontcampagne was reclame voor mij’

Véronique De Kock: ‘Anti-bontcampagne was reclame voor mij’


Véronique De Kock verkoopt via haar webshop bont en dat kwam haar een tijdje geleden op forse kritiek van dierenliefhebbers te staan. Maar blijkbaar verkoopt ze er geen jas minder om: ‘Die bullshit heeft mij fantastische reclame opgeleverd. Ik wil iedereen die ruchtbaarheid aan de zaak heeft gegeven bedanken’, klinkt het in Dag Allemaal. De uitspraken in het blad schoten alweer heel wat mensen in het verkeerde keelgat. ‘Ik ben de dreigementen beu en ik wil dat ze stoppen’, besluit een lichtjes geïrriteerde De Kock.

‘Katy Perry stelt onmogelijke kleedkamereisen’

‘Katy Perry stelt onmogelijke kleedkamereisen’ © photonews


Kanye West is niet de enige wiens bovenste knoopje maar moeilijk dicht te krijgen is, ook Katy Perry, die nochtans te boek stond als een eenvoudig plattelandsmeisje, hangt tegenwoordig de omhooggevallen diva uit. Als we het Amerikaanse blad Daily Star mogen geloven toch. Voor haar Prismatic-tournee zijn de kleedkamereisen van Miss Perry nogal buitensporig. Dit zijn ze: een medewerker die haar fruit en groenten schoonmaakt, drie flessen Pinot Grigio, speciaal gemaakte lampen uit Frankrijk, een moderne koffietafel, een crèmekleurig of roze tapijt, een regisseursstoel met haar naam op de leuning, een extra kleedkamer waar alleen zij binnen mag en die vol ligt met roze en witte bloemen en tot slot nog twee kleedkamers voor haar kleding en schoonheidsproducten. ‘We schrokken wel, want ze lijkt altijd zo nuchter. Ons werd ook verteld dat tourmedewerkers niet tegen haar mogen praten of om een handtekening vragen omdat het haar kwaad maakt voor ze het podium op moet’, vertelt iemand uit haar entourage.

Johan Heldenbergh geeft niets prijs over nieuwe partner

Johan Heldenbergh geeft niets prijs over nieuwe partner


Johan Heldenbergh heeft een levensgezellin gevonden. De acteur uit ‘The Broken Circle Breakdown’ en ‘De Helaasheid der Dingen’ hield het een tijdje geleden voor bekeken met Joke Devyck. Hij wil nog niet kwijt wie zijn nieuwe vlam is. ‘Het is allemaal nog pril. Ik neem haar nog niet mee naar premières’, vertelt hij in Dag Allemaal.

Dit artikel maakt mij
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Lees ook